top of page

Grădinița din Ariceștii de Zeletin, județul Prahova

Copiii din mediul rural au nevoie de resurse moderne pentru educație.
bf0cf33e-84c2-45c4-a8e3-2aabf21eae55_edited.jpg

Grădinița cu Program Normal din Ariceștii de Zeletin, județul Prahova

Povestea Grădiniței din Ariceștii-Zeletin, județul Prahova,  începe în anul 1960, iar în toți cei 63 de ani de la înființare, multe generații de copii i-au trecut pragul.

 

Timpul și-a pus amprenta pe instituția de învățământ, astfel încât activitatea a început să se desfășoare greoi pentru preșcolari și pentru cadrele didactice.

Printre deficienţele constatate se regăseau: instalaţii electrice cu probleme de funcţionare, terenuri de joacă neamenajate, spaţii subdimensionate pentru depozitarea cutiilor de lapte şi a cornurilor, mucegai, infiltraţii etc.

gradinita afectata.png
gradinita afectata 2.png
afectate 2.jpg

Gădinița din Ariceștii de Zeletin în 2022

Grădinița funcționează cu două clase  de învățământ primar și are un număr de 23 de preșcolari de grupa combinată (mică, mijlocie, mare). În incinta grădiniței se află: o sală liberă, cancelaria, baia comună, toate având conexiune cu holul principal.

 

Cu ajutorul Asociației Book Land România Grădinița a fost renovată anul trecut:

 

“Am accesat un parteneriat anul trecut cu Asociatia BOOkland România prin care s-a modernizat clădirea. Grădinița dispune de o curte interioară cu teren favorabil amenajării unui loc de joacă care ar aduce multă bucurie copiilor. De asemenea, tâmplăria a rămas din lemn (geamuri, uși)”. Soare Tatiana - profesor învățământ preșcolar.

dupa renovare3.jpg
353d0af5-1350-456d-a587-d04afd4a5fee.jfif

Gădinița din Ariceștii de Zeletin după renovare

Fundația CCU își dorește să ducă mai departe visul Grădiniței din Ariceștii de Zeletin, acela de a mai face încă un pas spre modernizare/digitalizare.

 

Dorința doamnei învățătoare este aceea de a procura o imprimantă multifuncțională pentru clasă, astfel încât activitatea cu micuții învățăcei să fie una interactivă și la standarde actuale.

 

Prin achitarea taxei de participare la evenimentul Managementul Stresului, susții Fundația CCU în Proiectul său “ Digitalizarea Școlilor” prin care dorim să achiziționăm o imprimantă  pentru Grădinița cu Program Normal din Ariceștii de Zeletin.

colaj-gradinita.jpg

Gădinița din Ariceștii de Zeletin după renovare

Haide să ducem povestea lor mai departe și să aducem un zâmbet copiilor de azi, ce reprezintă viitorul de mâine!

2005_edited.jpg

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page