top of page

Cont Plată

Fundația Competenți, Corecți și Utili - CCU

Cod de înregistrare fiscală 38637540

RO80 RNCB 0082 1571 9543 0001

Donează pentru proiectul "Digitalizarea Școlilor" și primești 
un cadou personalizat în semn de recunoaștere pentru implicarea ta.

Elevii din mediul rural au nevoie de sprijinul nostru pentru a face față provocărilor de mai târziu, în viața de adulți. Împreună putem sprijini educația și formarea lor prin dotarea școlilor cu resurse digitale moderne, ce vor contribui la dezvoltarea lor.

lg Company Certificate Landscape (1).jpg

Dragi susținători ai educației și ai dezvoltării în societate,

 

Aveți șansa de a face o schimbare reală în viața elevilor din mediul rural. Fundația CCU a dezvoltat proiectul "Digitalizarea Școlilor" pentru a aduce resurse moderne în clasele elevilor din zonele mai puțin dezvoltate.

 

Prin contribuția dumneavoastră, puteți face parte din această inițiativă și puteți contribui la creșterea șanselor de educație și dezvoltare a tinerilor noștri.

Despre proiect:

Școlile din mediul rural se confruntă cu resurse limitate și adesea nu au acces la echipamente digitale moderne. Copiii din aceste comunități merită să aibă șanse egale în ceea ce privește educația și dezvoltarea lor. Proiectul nostru se concentrează pe dotarea școlilor cu laptopuri, tablete, imprimante digitale și acces la internet, astfel încât elevii să poată învăța și să se dezvolte într-un mediu modern.

Cum îi puteți ajuta:

Donația dumneavoastră poate face o diferență semnificativă, iar noi vă vom oferi un cadou personalizat și util pentru dumneavoastră în activitatea profesională pe care o desfășurați, sau puteți păstra certificatul în scop personal ca dovadă a implicării dumneavoastră în susținerea școlilor din mediul rural.

Prin acest dar, dorim să vă amintiți mereu de contribuția dumneavoastră la schimbarea vieților acestor copiilor.

Cum puteți dona:

  • Completați formularul de mai jos pentru a face o donație sigură și rapidă.

  • Contactați-ne la contact@comunitateaccu.ro pentru informații suplimentare dacă sunteți persoană juridică și puteți sprijini proiectul printr-o sponsorizare.

Fiecare sumă donată este un pas către visul nostru de a oferi elevilor din mediul rural oportunitatea de a se dezvolta la cel mai înalt nivel.

 

Împreună, putem crea un viitor mai luminos pentru acești tineri.

Donați astăzi și fiți parte din schimbare!

*Vom reveni cu certificatul pe email în format editabil

Donează !

lei

Donează Online cu card bancar prin procesatorul de plati Stripe

Donațiile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de furnizorii de carduri Visa / MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

mc_hrz_opt_pos_88_2x.png
ms_hrz_opt_pos_75_2x.png
Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png

Îți mulțumim pentru donație!

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page