top of page

Seminarii Gratuite 

Seminarii-Gratuite--Comunitatea-CCU.jpg

Evenimentele gratuite sunt “temelia” Fundației CCU, în privința cărora am reușit să atragem aprecierea miilor de participanți, dornici să mai pună o “cărămidă” la consolidarea dezvoltării lor personale și profesionale.

Le mulțumim participanților pentru că au confirmat valoarea proiectelor noastre și că ceea ce facem este de un real interes pentru comunitate.

 

Te invităm și pe tine să beneficiezi de conținutul educativ oferit de trainerii parteneri ai Fundației Competenți, Corecți și Utili!

De asemenea ne propunem ca prin site-ul privat Comunitatea CCU, să formăm o comunitate de “oameni frumoși”, care colaborează atât în aspecte profesionale, cât și personale.

Fundația CCU a organizat între anii 2019-2021, un număr de aproape 140 seminarii gratuite din domenii precum HR, financiar, comunicare, GDPR, marketing, fiscal, dezvoltare personală, educația copiilor, excel, contabilitate, psihologie etc.

La Evenimente au participat un număr de aproximativ 7.000 de persoane, care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page