Sponsori

Sigla-RGI-2021-(29.01.2021)-FINAL.jpg

REAL GRUP INVEST S.A. 

REAL GRUP INVEST S.A. va împli în curând 20 de ani de la înființare.

Din anul 2005 și-a început activitatea în domeniul retrocedărilor, fiind de un real ajutor foștilor proprietari și moștenitorilor acestora pentru obținerea imobilelor confiscate abuziv de regimul comunist.

 

REAL GRUP INVEST S.A. asigură, pe lângă suport de specialitate, și sprijin financiar pentru soluționarea dosarelor de retrocedare.

Parteneri-CCU-Tipografia-Real-300x200.jpg

Tipografia REAL

Tipografia REAL este activă de peste 25 de ani pe piața românească, fiind specializată în tipar de carte, formulare personalizate, tipar publicitar, ambalaje, role pentru case de marcat, mailing și billing.

 

An după an Tipografia REAL s-a situat în primele locuri din topurile de profil. La baza performanțelor Tipografiei REAL se află o echipa dinamică și profesionistă, capabilă să realizeze cu succes orice comandă de produse tipărite.

 

Punem la dispoziţia Dumneavoastră o ofertă largă, în măsură să satisfacă deplin cele mai exigențe cerințe. Mereu în activitatea noastră ne-am orientat către client, ne-am dotat adecvat și ne-am îmbunătățit activitatea, și de aceea privim cu încredere spre viitor.

logo-final-white-full-trim.png

Termene.Ro

„Platforma Termene.ro permite firmelor accesul rapid și facil la toate datele oficiale – financiare, fiscale și juridice – ale firmelor din România. Avem peste 1,8 milioane de verificări în platformă pe an și peste 110.000 de utilizatori.

Oferim servicii de suport strategic și operațional (implementare) pentru: credit risk, KYC/AML, Analiză financiară, Due Dilligence, Compliance and Third party check, Market Analysis, Legal & GDPR, Managementul dosarelor din instanță.

Produsele Termene.ro:

🗸 Verificări firme (național și internațional)

🗸 Bizzilla (Romanian Business Data)

🗸 Redbill: colectare creanțe

🗸 Integrare API

🗸 Dezvoltare IT personalizate

 

Serviciile Termene.ro sunt susținute de departamentul de business intelligence, care are cea mai mare echipă IT din domeniul nostru, dedicată inovării și optimizării platformei.

 

Peste 90% dintre clienții care au apelat la noi ne-au rămas alături și ne recomandă.”

Sponsori-Fundatia-Island-300x110.png

Island Forest SRL

Fabrica de cherestea Island Forest SRL, fondată în 1998, are sediul în județul Maramureș, în comună Sarasau. Bușteanul utilizat ca materie prima pentru obținerea produselor, provine din zone limitrofe.

 

Fabrica este dotată cu utilaje moderne care permit prelucrarea lemnului la cele mai ridicate standarde calitative, respectând normele europene de protecție a mediului. Deținem produse la dimensiuni standard, având însă și posibilitatea prelucrării în funcție de cerințele clienților.

 

Comercializam produsele atât en gros cât și cu amănuntul. Asigurăm transportul, contra cost sau gratuit, în funcție de comandă și distanță.

CERTIFIED - sigla.png

Birou Notarial Certified

Prin competenţele oferite de lege, notarul public îndeplineşte o funcţie socială de mare importanţă, fiind aproape de cetăţeni în toate momentele importate ale vieţii, de la logodnă şi căsătorie la cumpărarea primei proprietăţi, în activitatea antreprenorială şi în domeniul societăţilor comerciale, la desfacerea căsătoriei şi împărţirea patrimoniului, până la dispoziţiile de ultimă voinţă şi în materia moştenirilor.

REAL-TECO-PNG_edited.png

Real TECO

Real TECO este încă din anul 2000 un partener de încredere în domeniul închirierii spațiilor de birouri, oferindu-le partenerilor săi soluția ideală în ceea ce privește raportul performanță-cost.

Clădirea Real Teco are o suprafață utilă de 3.500 mp, o parcare cu peste 100 locuri și este structurată pe două niveluri, punând la dispoziția clienților, spații de birouri recent renovate cu toate dotările necesare, ce garantează o excelență funcționare, indiferent de domeniul de activitate al acestora.

 

Amplasată pe str. Progresului nr. 134 – 138, sector 5, Zona Vulcan Center, la 5 minute de centru, locația oferă acces rapid la mijloace de transport în comun, fiind ușor accesibilă din toate zonele Bucureștiului.

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116