top of page

Sponsori

Prin competenţele oferite de lege, notarul public îndeplineşte o funcţie socială de mare importanţă, fiind aproape de cetăţeni în toate momentele importate ale vieţii, de la logodnă şi căsătorie la cumpărarea primei proprietăţi, în activitatea antreprenorială şi în domeniul societăţilor comerciale, la desfacerea căsătoriei şi împărţirea patrimoniului, până la dispoziţiile de ultimă voinţă şi în materia moştenirilor.

TECO este încă din anul 2000 un partener de încredere în domeniul închirierii spațiilor de birouri, oferindu-le partenerilor săi soluția ideală în ceea ce privește raportul performanță-cost.

Clădirea Real Teco are o suprafață utilă de 3.500 mp, o parcare cu peste 100 locuri și este structurată pe două niveluri, punând la dispoziția clienților, spații de birouri recent renovate cu toate dotările necesare, ce garantează o excelență funcționare, indiferent de domeniul de activitate al acestora.

 

Amplasată pe str. Progresului nr. 134 – 138, sector 5, Zona Vulcan Center, la 5 minute de centru, locația oferă acces rapid la mijloace de transport în comun, fiind ușor accesibilă din toate zonele Bucureștiului.

Sigla-RGI-2021-(29.01.2021)-FINAL.jpg

REAL GRUP INVEST S.A. 

REAL GRUP INVEST S.A. va împli în curând 20 de ani de la înființare.

Din anul 2005 și-a început activitatea în domeniul retrocedărilor, fiind de un real ajutor foștilor proprietari și moștenitorilor acestora pentru obținerea imobilelor confiscate abuziv de regimul comunist.

 

REAL GRUP INVEST S.A. asigură, pe lângă suport de specialitate, și sprijin financiar pentru soluționarea dosarelor de retrocedare.

CERTIFIED - sigla.png

BIROU NOTARIAL CERTIFIED

10983580_859747310715444_8164945352320679402_o.jpg

Hidroelectrica este lider in productia de energie electrica si principalul furnizor de servicii tehnologice necesare in Sistemul Energetic National.

 

Misiune

 

Sa cream valoare prin producerea si comercializarea energiei electrice, intr-o maniera responsabila fata de comunitate si mediu, in conditii de calitate si performanta.

Viziune

Consolidarea pozitiei de lider in producerea de energie electrica si furnizarea serviciilor tehnologice de sistem, respectand principiile dezvoltarii durabile.

Valori

Performanta, integritate, responsabilitate sociala, creativitate, spirit de echipa.

REAL-TECO-PNG_edited.png

REAL TECO

Multisoft.jpg

MultiSoft

MULTISOFT este o companie romaneasca cu o bogata experiente in domeniul IT care inca de la infiintare (anul 1991), s-a axat pe oferirea unor solutii informatice integrate, care asigura, pe langa modulele de management hotelier, vanzari restaurant, si restul de module necesare pentru bunul mers al unei afaceri de succes: financiar-contabilitate, gestiune materiale si obiecte de inventar, mijloace fixe, salarizare.

Valorile companiei noastre sunt: seriozitate, responsabilitate, promptitudinea cu care raspundem nevoilor clientilor nostri, atentia fata de client, flexibilitatea fata de cerintele clientilor nostri precum si amabilitate.


Misiunea

SCOPUL companiei noastre este de a deveni lider pe piata programelor informatice, oferind cele mai performante solutii integrate, atat de necesare unei afaceri de succes.

 

brial.png

BRIAL NAV CONSTRUCT

BRIAL NAV CONSTRUCT are sediul central în Mangalia, România și a deschis recent site-uri de producție suplimentare în Saint- Nazaire, Lorient, Parthenay si Dieppe, Franța. În acest moment, avem o forță de muncă diversă de aproximativ 150 de angajați, monitorizați îndeaproape de supervizori și echipe de conducere, oameni cu experiență vastă, precum și o bună înțelegere a companiei.

Valorile de bază ale companiei noastre conduc la succesul afacerii noastre și asigură performanța remarcabilă și viitorul promițător.

Prin intermediul companiei noastre puteți accesa și reține capitalul uman necesar la timp și în limita bugetului.

Parteneri Evenimente CCU

2008.png
images.png

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page