top of page

Digitalizarea Școlilor

Ajută elevii din mediul rural să ajungă "oameni mari"!
woman-flees-conflict-with-russia-with-three-kids-derelict-surroundings.jpg

Situația educației din România este principala preocupare a Fundației Competenți, Corecți și Utili, de aceea, prin proiectele pe care le derulăm, ne dorim să aducem un sprijin societății în drumul spre progres. 

 

Pe lângă celelalte proiecte dedicate tinerilor: Bursa CCU și 100 de elevi orientați în carieră, pentru anul 2024 ne-am propus să venim cu o nouă inițiativă prin care să susținem învățământul modern în școlile din România, prin dotarea instituțiilor de învățământ cu echipamente inteligente.

 

Este nevoie de un suflu nou, acolo unde “învățământul a rămas în urmă”, este nevoie de forțe noi care să-l aducă la standarde performante.

România are nevoie de elite, are nevoie de educație modernă, iar în acest sens venim cu un alt proiect în sprijinul elevilor - Digitalizarea Școlilor.

 

Elevii noștri cu potențial extraordinar, au nevoie de condiții de învățare actuale, în conformitate cu "vremurile" în care trăiesc.

 

Tehnologia a devenit realitatea lor, iar digitalizarea va continua să reprezinte viitorul, de aceea ne dorim să-i susținem prin dotarea școlilor cu echipamente inteligente.

Proiectul constă în dotarea instituțiilor de învățământ cu tehnologii digitale menite să ofere o învățare facilă și eficientă elevilor.

 

"Educația este pur și simplu sufletul societății trecând de la o generație la alta"
(G.K. Chesterton)

Imagini reale din școlile susținute până acum de Fundația CCU

Punând mână de la mână, putem naște minuni pentru elevii noștri, copii ai societății românești care reprezintă viitorul nostru.

Fie că ești părinte și înțelegi cât de important este pentru copilul tău să aibă acces la tehnologii actuale pentru învățare, fie că ești susținător al educației sub orice formă a ei, ne-am bucura să te avem alături în misiunea noastră.

Propune tu o școală care are nevoie de dotări moderne, fii Sponsorul nostru în acest demers, iar noi ne ocupăm de restul.

Alătură-te proiectului Fundației CCU - Digitalizarea Școlilor - alegând una din opțiunile de mai jos:

Copilul tău va construi România de mâine!
2005_edited.jpg

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page