top of page

Traineri CCU

Trainer-Cristina-Norocel.jpg

Cristina Norocel

Cristina NOROCEL - antreprenor, PR Specialist și Marketing Strategist. 11 ani de experiență în marketing și PR, a activat mai mulți ani ca și director de marketing și comunicare în cadrul mai multor companii, membru MORE Networking, Business Women Forum România, Elite Business Women, CONAF, Asociația Națională a Antreprenorilor din România. Cristina are o experiență de 10 ani în marketing și PR.

Trainer-Oana-Scarlat.webp

Oana Scarlat

Oana Scarlat - este manager de marketing și vânzări, activând în industria de training de 14 ani. Livrează sesiuni de coaching și dezvoltare care implică autocunoaștere, descoperirea resurselor, identificarea blocajelor în îndeplinirea obiectivelor. A absolvit programe de dezvoltare la EXEC-EDU, BLED School of Management (Slovenia). Certificată Hogan Assesment. Coach și trainer Resonanz Kutchera, Austria.

Trainer-Andrei-Pop.webp

Andrei Pop

Andrei Pop - trainer de peste 20 ani cu experiență managerială internațională în Supply Chain Management în companii multinaționale din domeniul petrolier. Începând cu anul 2001 Andrei a conceput și livrat cursuri în domeniul Logisticii și al Supply Chain Management, având ca și clienți companii multinaționale din România, totalizând un număr de peste 1000 de cursanți.

Dana-Russu-Fundatia-CCU.webp

Dana Russu

Dana Russu - Preocupată timpuriu de natura umană și de modul în care oamenii parcurg etapele evoluției, Dana și-a demonstrat și exersat abilitățile de a lucra cu oameni, în cei peste 20 ani de experiență în dezvoltarea afacerilor și managementul vănzărilor, din diferite segmente de nișă. Este licențiată în comunicare, formator certificat ANC, Coach de Comunicare și și-a dobândit titlul de MBA, cu o lucrare științiifică în domeniul coaching-ului.

Alexandru-Margineanu-Agile-Scrum-Fundatia-CCU.webp

Alexandru Mărgineanu

Alexandru Mărgineanu. Sunt trainer certificat și am creat/predat cursuri de Business Presentation Skills, MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Outlook), MS Project, Project Management, precum și cursuri custom. Certificările mele sunt date de instituții internaționale: Microsoft, Cisco, Project Management Institute (PMI), Internațional Scrum Institute, etc. Ca experiență internațională am predat în limba engleză.

Cosmin-Manole-300x300.webp

Cosmin Manole

Cosmin Manole- Master Trainer NLP – IANLP și APRONLPi® (acreditat de Asociația Internațională de NLP și Asociația Profesională de NLP Integrativ®).Îmi aduc aminte prima experiență care m-a ajutat să conștientizez de ce determinarea și perseverența sunt esențiale în procesul permanent al dezvoltării. Și totul a început cu un citat : „Mulți ar fi atins înțelepciunea, dacă nu ar fi crezut că o atinseseră deja” – Seneca

Adrian-Cioroianu-1024x1024.webp

Adrian Cioroianu

Adrian Cioroianu - este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări. Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România.  A dezvoltat proiectul Sales Magazine - revistă de vânzări.

simona-stranescu.jpg

Simona Stănescu

Simona Stanescu - deține o experiență de 23 de ani în achiziții în sistemul privat în companii multinaționale și locale, leaderi de piață în telecomunicații, financiar-bancar, construcții. Simona a derulat și coordonat proiecte de achiziții în domeniile : vânzări, administrativ, resurse umane, juridic, marketing și comunicare, relații cu clienții, global sourcing, servicii de consultanță (financiară, juridică și economică), logistică.

Cristian-Nicoleae-e1597908723463-300x300.webp

Cristian Nicolae 

Cristian Nicolae - este trainer, coach și antreprenor , iar în ultimii 8 ani s-a dedicat dezvoltării a trei afaceri provocatoare:

Cristian Nicolae Inspiration: firma de training, coaching și public speaking.

 

De ce? Pentru că pasiunea lui este să interacționeze cu oamenii. Să afle lucruri noi și să împărtășească istorii adevărate. Să îi ajute pe cei din jur să se dezvolte. Să inspire.

Corina-Neagu.webp

Corina Neagu

Corina Neagu - este trainer, cu activitate de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, peste 20 de ani în corporații mijlocii și mari (FMCG, Publicitate, Producție, Consultanță, Securitate privată, IT, Educație), cu experiență în administrarea personalului, recrutare și selecție, training & dezvoltare, dezvoltare organizațională, compensații și beneficii, relații cu angajații, comunicare internă, brand de angajator, legislație.

antoaneta.webp

Antoaneta Banu

Antoaneta Banu - este trainer acreditat ANC,  este pasionată să creeze și să dezvolte soluții practice în comunicare și self leadership. Antoaneta oferă toată experiența sa în jurnalism tv și în comunicare organizațiilor și profesioniștilor care înțeleg  rolul strategic pe care îl are comunicarea  în  dezvoltarea afacerii, carierei, oamenilor. Este moderator în diferite evenimente de business, realizând propriile conferințe și seminarii.

Andreea-Coca-(2).jpg

Andreea Coca

Andreea Coca este consultant Customer & Employee Experience în cadrul Kantar TNS România și are o experiență de peste 10 ani în cercetarea de piață din România, urmărind întotdeauna trendurile emergente care asigură succesul companiilor pe termen lung. În ultimii doi ani a coordonat numeroase proiecte de satisfacție a angajaților și clienților, și a susținut companiile în dezvoltarea strategiilor și indicatorilor de performanță.

Cristina-Work-life-balance.jpeg

Cristina Ursu

Cristina Ursu, absolventă a Facultății și Masterului de Psihologie, cu experiență profesională de peste 15 ani (în varii companii internaționale și corporații de renume) și Trainer de peste 10 ani în lucrul cu adulți și copii, specializată pe zona de Public speaking, Storytelling, Dezvoltare personală, Train the Trainers și Orientare în Carieră. Pasionată de dezvoltare și învățare, Cristina s-a certificat GCDF Coach de carieră și este de asemenea Trainer autorizat.

Cristina-Onofrei.jpg

Cristina-Dorina Onofrei

Cristina-Dorina Onofrei este pasionată de comunicare relaţională. "Inspir, provoc şi motivez oamenii să-şi îmbunătăţească relaţiile profesionale şi personale printr-o comunicare autentică şi eficientă. De 14 ani ca trainer şi life & team coach facilitez procese transformaţionale atât pentru persoane individuale cât şi pentru echipe prin coaching şi ateliere experienţiale "

vera-budan-300x300.webp

Vera Budan

Vera Budan este psiholog clinician și psihoterapeut în abordarea Gestalt.  Oferă consiliere individuală cu elemente de psihoterapie în următoarele domenii: depresie, lucrul cu traumele psihologice, crize de vârstă și existențiale, pierderea sensului, relații dependente, despărțiri dureroase, divorțuri, neîncredere în propria persoană, evenimente traumatizante la vârsta matură și în copilărie, etc. Consilierea părinților în vederea problemelor educaționale (copii și adolescenți).

Calin-Iepure.jpg

Călin Iepure

CEO bizz.club România

Antreprenor, Trainer, Speaker, Facilitator & Autor

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea.

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Elena-Ceciu.jpg

Elena Ceciu 

CEO bizz.club România

Antreprenor, Trainer, Speaker, Facilitator & Autor

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea.

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

DORIN BOABES.jpg

Dorin Boabeș

Dorin Boabeș - Cu experiență în management-ul mai multor echipe de-a lungul a mai mult de 20 de ani, Dorin Boabeș este pasionat de comunicare eficientă, leadership pozitiv și este un adept al ideii că orice viziune ar trebui dezvoltată pe crearea de valoare prin implicarea resurselor umane.

Dorin are un MBA de la Universitatea Warwick din UK.

Ca trainer certificat, Dorin este în mod special inspirat de a livra cursuri din zona de leadership, management și consultanță. Este trainer certificat și consultant în analiză comportamentală, folosind instrumentul de analiză a personalității DISC. 

Ema-Capitanescu.jpg

Ema Căpitănescu

Ema Căpitănescu - " Sunt antreprenor, trainer, speaker și specialist în inteligență emoțională, cu peste 1000 de ore de training, și cu energia a sute de femei și cupluri pe care i-am ghidat către inima lor, mi-am declarat misiunea de a ajuta un milion de oameni.

Expertiza mea variază de la Inteligență Emoțională, Terapie Cognitiv-Comportamentală, Time Line Therapy, Business & Life Coaching și Hipnoterapie.  Iubesc oamenii și creez comunități valoroase continuu ”.

Daniela-Irimia.jpg

Daniela Irimia

Daniela Irimia este trainer, consultant și autor de cărți de dezvoltare personală și profesională. Are o experiență de peste 7 ani de training în companiile din România. Din 2009, este antreprenor și a fondat mai multe proiecte ce încurajează dezvoltarea personală și profesională.

FLORENTINA GIONEA.jpg

Florentina Gionea

Florentina Gionea este Life Coach Spiritual și Terapeut Relațional, Tedx Speaker și Fondatoarea Comunității Femeilor Autentice din România. Are o experiență de 9 ani în zona de coaching și a ajutat sute de persoane să îți transforme viața într-una echilibrată și fericită. Prezența TV: ProTV, Digi24, Antena 3, Antena Stars, TVR 1, Radio București, Canal 33, A7TV.

florina-Russu-trainer-300x300.webp

Florina Russu

Florina Russu -Preşedintele Academiei Române de Imagine şi Imaginar Educațional, GLOBULARIA. Profesor de Literatură şi Limba Engleză, titular în învățământul de stat, peste 15 ani experiență la catedră, cu licență în Literatură Comparată şi Ştiințe Politice, Master şi Doctorat, U.B.B Cluj, pe domeniul Imaginarului Contemporan.

mirela.png

Mirela Minciu

Mirela Minciu - "De peste 6 ani derulez training specializat și adaptat pentru industria turismului și HoReCa – creând conținut adaptat și susțînând  programe de Psihologia Vânzărilor în Turism, Vânzări B2B și B2C, relaționarea cu clienții, strategii de poziționare și repoziționare inclusiv acum în perioada pandemiei, coaching pentru turism, webinarii, coordonez planurile de învățare e-learning, online și offline pentru operatori din industria de profil."

ANKA-MATE.jpg

Anka Máté

 "Sunt Anka Máté, Psiholog clinician cu specializări în domeniul educațional și clinic, în consiliere și parenting, cu o experiență în domeniu de peste 17 ani. Sunt absolvent de Psihologie (2003), am finalizat un master în Psihoterapie și Psihodiagnostic și sunt masterand la prestigioasa Universitate King’s College London."

RADU GABRIEL.jpg

Radu Gabriel 

Radu Gabriel - Antreprenor; Life & Business Coach; Fondator la Programarea Succesului (un brand de dezvoltare personală și profesională); Membru certificat JMT; Autor al mai multor programe educaționale online precum: Leadership Mastery, Motivarea angajaților în companiile româneșți, Business Revolution.

Adrian Murariu.jpg

Adrian Murariu

Adrian Murariu - Trainer, Co-founder Etiquette Training

Specialist în comunicare strategică cu pregătire NATO, trainer de comunicare și etichetă pentru mai mult de 700 de antreprenori și profesioniști români.


Sunt Adrian Murariu și sunt în primul rând un român  care vrea să-și reprezinte cu mândrie țara oriunde se duce. Drumul meu profesional m-a adus în Franța, unde lucrez ca specialist în comunicare într-un comandament NATO. Pentru că nu am ajuns în acest punct al carierei mele întâmplător, vreau să împărtășesc cu tine exact ce am învățat eu în ultimii ani, și ce anume m-a ajutat în carieră și în proiectul meu antreprenorial.”

 

Adrian Murariu

Andrei-pop-480.jpg

Andrei Pop 

Andrei Pop - Trainer, Co-founder Etiquette Training. Specialist în branding, cu focus pe identitatea vizuală și protocolul în afaceri, este singurul trainer de etichetă român, absolvent al celei mai prestigioase instituții de leadership din lune: United States Military Academy, West Point, NY.

Alexandru-Bocunescu-480x480.jpg

Alexandru Bocunescu

Alexandru Bocunescu este fondatorul Face Keys România și creator al metodei Face Keys® de corelare a personalității cu trăsăturile faciale.

 • Analist comportamental certificat ZIVAC®;

 • Membru al echipei de cercetare a stărilor alterate de conştienţă în cadrul Asociaţiei Europene de Hipnoză;

 • Trainer în cadrul Human Institute Behavior Center;

 • Economist cu experiență în transport maritim, vânzări și resurse umane;

 • Consultant pentru orientarea în carieră;

 • Consilier pentru dezvoltarea personală;

 • Formator, speaker şi conferenţiar.

IR-SITE.jpg

Ionuț R. Munteanu

Ionuț R. Munteanu: „Sunt licențiat în psihologie și sociologie, cu o vastă experiență în marketing atât din perspectiva agenției, cât și a clientului, am ajutat peste 500 companii să-și crească cifra de afaceri.

Am antrenat și călăuzit peste 50 de profesioniști de marketing, pe care i-am îndrumat în cariera lor în digital marketing. Prin mentorate, coaching, pe podium ca vorbitor, sau ca urmare a programelor de dezvoltare individuală, am ajuns la inimile și mințile a mii de profesioniști, oamenii din toate colțurile lumii și i-am ajutat să crească atât în viață profesională, cât și în cea persoanală.

Ca partener fondator al WebDigital, prima agenție specializată de marketing PPC din România, înființată în 2009, am ajutat să crească peste 500 companii online".

DANIEL-TANASE.jpg

Daniel Tănase 

Daniel Tănase - Este autor a două cărți de educație financiară Salvează-ți Banii (2015), o carte manual de educație financiară și State of the Wallet BOOK (2017), care tratează detaliat dezvoltarea mentalității și controlul emoțiilor în relația cu banii din viața noastră.

Este o prezență constantă pe scenă, fiind speaker sau trainer la o multitudine de evenimente offline/online. În anul 2018 a urcat și pe scena TEDx Calea Domnească, cu un discurs inspirațional și emoționant.

În ultimii a lucrat la dezvoltarea mai multor afaceri din rol de partener sau colaborator, în companii de social media marketing, educație, financiară sau din horeca. Rolurile sale au fost diverse, de la business development, sales, marketing, growth până la atragerea de investitori sau consultant.

AIDA-IVAN-SITE.png

Aida Ivan

De 20 de ani lucrează cu oamenii (copii, adolescenți, adulți, cupluri și familii) atât individual cât și prin organizarea de retreat-uri/tabere pe diverse teme. În România este unul dintre primii neuroterapeuti în metodă Othmer și singurul terapeut ce lucrează cu mai multe sisteme de neurofeedback. Lucrând cu atât de mulți oameni și pasionată de neuroștiințe, Aida a dezvoltat o metodă terapeutică proprie în care îmbină tehnici specifice de psihoterapie cu neurofeedback-ul și cu meditația.

Prezentă în presa scrisă și în diverse emisiuni TV, Aida vorbește mereu cu pasiune despre OM, despre atingerea potențialului uman, despre descoperirea resurselor interne și găsirea celor mai bune moduri de folosire a lor.

OVIDIU BABAN.png

Octavian Baban

Octavian Baban este Trainer & Manager, Coach și trainer în Sistemul Semințelor, fondator Diamond System România. „Inginer de pregătire, mereu mi-am dorit să descopăr un sistem care funcționează de fiecare dată în tot ceea ce-mi propun să realizez. Așa am ajuns să studiez în 2014 Sistemul Șlefuitorului de diamante, iar din 2017 am devenit trainer acreditat al acestui sistem în cadrul Colegiului de Management din Sedona. Acum am bucuria de a-i îndruma și pe alți oameni, antreprenori sau profesioniști care își doresc să evolueze continuu.” Octavian Baban

ANAMARIA CIUHUTA.jpg

Anamaria Ciuhuță

Anamaria Ciuhuță este antreprenor și în prezent deține două companii, una oferă servicii de consultanță în afaceri și cealaltă oferă programe de training de educație financiară pentru copii și adulți. Deține o experiență bogată de peste 14 ani de training și 20 de ani în domeniul financiar-bancar. A început activitatea în bancă la 18 ani și la vârsta de 26 de ani era deja Director de Agenție bancară la Cluj și la 27 de ani s-a mutat la București și a ocupat poziția de Manager într-o centrală de bancă. 

CRISTINA-MACARIE - Trainer CCU (1).jpeg

Cristina Macarie

"Sunt Cristina, Life& Business Coach, Mentor și Trainer internațional. În urmă cu 6 ani de zile, am zis STOP la seriozitate! La nebunia de a mă purta numai ca un “adult” , uitând continuu de copilul din mine. Poate te întrebi… hmm… ok, și? Acum 6 ani, când am crezut că am tot ce mi-am dorit aici în Germania, o casă proaspăt construită, un Job sigur la cel mai mare concern din Europa,o căsnicie fericită și 2 copilași sănătoși, ceva mi-a schimbat viața la 180 de grade... fetiță mea, care la vremea aceea avea 4 luni, a fost diagnosticată cu cancer…Ăsta nu e filmul meu și nu trebuie să fie al nimănui! O să fac tot posibilul să fac din filmul asta de groază, o POVESTE DE SUCCES!! Și ce să zic… astăzi, 6 ani mai târziu, fetița mea e sănătoasă și eu am făcut din filmul acela, o POVESTE DE SUCCES!"

alina-stoian (1).jpg

Alina Stoian

Sunt specialist în strategie de brand și comunicare și antreprenor, de mai bine de 16 ani conducând agenția de publicitate, JustAD. Ca om de comunicare și strategie, construiesc cu pasiune și implicare, branduri și campanii de comunicare, înțelegând că misiunea mea profesională este aceea de a sprijini brandurile comerciale

înțelegând că misiunea mea profesională este aceea de a sprijini brandurile comerciale, dar și profesioniștii sau antreprenorii din diverse domenii să comunice și să se comunice. Aducând valoare prin “know how-ul” dobândit în peste 18 ani de marketing, comunicare, vânzări și business reușeșc să îi sprijin pe ceilalți, în parcursul lor de a-și atinge potențialul maxim în business sau carieră.

ADRIANA RADU (1).jpg

Adriana Radu

Adriana Radu este antreprenoare și deține o companie care oferă coaching, training și consultanță ce se adresează managerilor, leaderilor și antreprenorilor. Ea îi sprijină să înlăture barierele care îi împiedică să fie eficienți, să își dezvolte echipele, cariera, să trăiască o viață aliniată cu aspirațiile personale. Proiectele de consultanță abordează organizații,care implementează diverse schimbări iar Adriana intervine în revizuirea proceselor aduse de schimbare.

 • Adriana pune la dispoziția clienților cincisprezece ani de experiență în conducerea echipelor de resurse umane a mai multor companii multinaționale. În ultimii șase ani ea a făcut tranziția către antreprenoriat și este dedicată dezvoltării leaderilor în special în această perioadă disruptivă. O puteți urmări pe blogul său adrianaradu.ro și pagina de facebook https://www.facebook.com/adrianaraducoach.

 • A urmat școala de coaching Noble Manhattan și are la activ peste 1000 de ore de coaching. 

CRISTINA-FLORESCU.jpg

Cristina Florescu

Sunt Cristina Florescu - Antreprenor și Consultant în resurse umane cu o experiență de peste 10  în derularea și gestionarea relațiilor de muncă, expertiza mea s-a dovedit a fi un real suport în dezvoltarea și implementarea de soluții integrate de HR. Viziunea mea este să provoc status quo-ul industriei de HR prin flexibilitate, creativitate și profesionalism. 

"Viziunea mea este să provoc status quo-ul industriei de HR prin flexibilitate, creativitate și profesionalism.

Pun accent pe unicitatea fiecărui client (antreprenor, angajator sau angajat), de aceea serviciile mele sunt atent personalizate și structurate conform nevoilor de business. Îmi dedic cel puțin o zi pe săptămâna training -urilor pentru cei care doresc să-și construiască o carieră în domeniul resurselor umane: studenți, oameni care sunt la momentul unei schimbări în profesie, inclusiv celor care dețin poziții de HRM ”. 

Octavia-Niekoop-Trainer.jpg

Octavia Niekoop

Fost Manager de Resurse Umane și co-fondator al Start-up-ului HighEdu, misiunea Octaviei este de a schimba atitudinile oamenilor prin instrumente de dezvoltare profesională și personală.
Totul a început cu dorința de a avea un impact în creșterea conștientizării asupra comunicării defectuase din cadrul echipelor 
atât în corporații cât și în IMM-uri aflate în țările în curs de dezvoltare așa cum este și România.

Certificată Level 2 Practitioner în metoda de dezvoltare profesională Points of YouTM precum și în coaching sistemic, Octavia colaborează cu angajatori, instituții guvernamentale și educaționale în provocarea acestora de a-și crește angajații la un nivel mai înalt și de a aduce mai multă valoare în interiorul organizațiilor.

Claudia-Jimeno.jpg

Claduia Jimeno

"Sunt Claudia Jimeno, specialist în dezvoltare personală și creștere spirituală și fondatoarea Centrului de Dezvoltare Personală AmanSer. Dorința mea de a găși o modalitate prin care toți să trăim în pace, bucurie și armonie m-a ajutat să îmi găsesc calea. Și, de mulți ani lucrez cu mii de persoane să le sprijin în dezvoltarea lor personală și creșterea spirituală.

În această direcție, în anul 2001 am înființat Centrul de Dezvoltare Personală AmaneSer care înseamnă “Răsăritul ființei tale” și am adus în România numeroase metode și tehnici pe care le folosesc în lucrul cu oamenii. De-a lungul anilor am organizat numeroase cursuri, workshopuri și ateliere de dezvoltare personală care au avut că scop regăsirea echilibrului interior pentru a manifestă un echilibru și în viață de zi cu zi și în relațiile cu cei din jur".

Andreea prună.jpg

Andreea Prună

Andreea Prună este ACC Coach & Master NLP, acreditată de Richard Bandler și cofondatoare -  Go2coaching. 

 

De peste 4 ani, Andreea este într-o misiune de a însoți oamenii într-o călătorie de autocunoaștere, de schimbare și de transformare. Prin sesiunile de Coaching și NLP ea îi ajută pe oameni să își atingă obiectivele personale și profesionale. Mai multe pe www.go2coaching.ro

Radu Pruna.jpg

Radu Prună

Radu Prună este Master NLP Coach acreditat de Richard Bandler și cofondator - Go2coaching, cu o experiență de peste 4 ani, oferind coaching și NLP persoanelor care își doresc să își atingă obiectivele fie personal, fie profesional. Scopul lui este să îi ajute pe oameni să se alinieze cu misiunea lor personală pentru a-și îndeplini propriul potențial. Mai multe pe www.go2coaching.ro.

Trainer-Camelia-Macsim.jpg

Camelia Macsim

"Sunt Camelia Macsim și sunt specializată în optimizarea CV-ului și profilului de LinkedIn. Mi-am dezvoltat competențele prin învățare continuă și redactarea a peste 4000 de CV-uri pentru clienți de pe toate continentele. Susțin cu pasiune candidații să își crească șansele de a fi invitați la interviu și să își rafineze strategia de căutare a unui nou job. Implicarea mea în comunitate merge dincolo de business prin contribuția pe care o aduc la inițiativele de susținere și educare a diverselor categorii profesionale. Dezvolt și livrez constant sesiuni interactive despre rolul CV-ului în procesul de recrutare." 

TRAINER-RALUCA.jpg

Raluca Mihăilă

Profesionist în Marketing, pasionat de scriere creativă și fotografie, Raluca Mihăilă are o carieră de aproape 20 de ani dezvoltată în domenii foarte diverse și activitatea alături de companii de renume și talii diferite.  Crede cu tărie in Markendipity, un concept creat de ea care invită emoția, gândirea multidisciplinar-inovativă și surprizele plăcute în planurile stufoase și uneori standardizate ale comunicării.

De peste 3 ani este consultant independent de Marketing la firma proprie, Utopic Brain - Marketing & Creative Boutique și din acest an studiază la Londra Psihologie și Coaching de Leadership Organizațional din dorința de a decoda mai bine motivațiile profunde care stau la baza comportamentelor umane. Portofoliul complet este disponibil aici.

Ana-Maria-Alexandru.png

Ana Maria Alexandru

Cu o  experiență de 20 de ani în antreprenoriat, leadership și coaching și mai mult de 10.000 de ore de implementare a programelor de training, coaching, formare a specialiștilor în activitatea de coaching, respectiv coaching de echipă, AMA contribuie la succesul organizațiilor, echipelor, comunităților și membrilor acestora cu rezultate la nivel de excelență în sportul de performanță, business  și educație.

 • Ana-Maria Alexandru AMC IAPC&M - Maestru în Coaching Acreditat de Autoritatea Internațională pentru Coaching și Mentoring Profesionist

 • Fondatoarea AMA Leadership Academy

 • Președinte Asociația ARC-Pro pentru Coaching Profesionist din România.

DH.jpg

Dana Haapaniemi

Cu o  experiență de 20 de ani în antreprenoriat, leadership și coaching și mai mult de 10.000 de ore de implementare a programelor de training, coaching, formare a specialiștilor în activitatea de coaching, respectiv coaching de echipă, AMA contribuie la succesul organizațiilor, echipelor, comunităților și membrilor acestora cu rezultate la nivel de excelență în sportul de performanță, business  și educație.

 • Ana-Maria Alexandru AMC IAPC&M - Maestru în Coaching Acreditat de Autoritatea Internațională pentru Coaching și Mentoring Profesionist

 • Fondatoarea AMA Leadership Academy

 • Președinte Asociația ARC-Pro pentru Coaching Profesionist din România.

tb.jpg

Tiberiu Seerberger

Mă numesc Tiberiu - Mihai Seeberger și am ales psihoterapia din dorința de a ajuta oamenii să scape de nefericire, să dobândească o liniște interioară și să se dezvolte.  Am o formare în psihoterapie psihanalitică, o analiză personală de 5 ani, iar acești doi pași au fost urmați de finalizarea unui master pe specialitatea psihologie clinică și psihodiagnoză, ceea ce mi-a întregit tabloul psihopatologiilor psihologice.

Am fondat Centrul de Studii Psihanalitice, am prezentat webinarii în cadrul acestuia și am ținut cursuri de Introducere în Psihanaliză, de Psihopatologie Psihanalitică sau Psihanaliză Clasică prin care am ajutat persoanele interesate să înțeleagă conceptele și modul de gândire al psihanalizei.

 Alături de aceste aspecte, am scris foarte multe articole publicate în Revista Descoperă, Revista Psychologies, Revista Monitorul Psihologiei, Revista Ce se întâmplă doctore? și multe altele, articole pe care le vei putea găsi la secțiunea articole și pe internet.

Zoltan-Veres.jpg

Zoltan Veres

A studiat modelul “Six Seconds” de dezvoltare a Inteligenței Emoționale (sixseconds.org) în 2015, și în urma acreditării primite, l-a folosit ca să pună bazele a tot ce predau acum. A lucrat câțiva ani ca trainer și coach, folosind metode cum ar fi Programarea Neuro-Lingvistică și Tehnici de Eliberare Emoțională.

Folosește sistemul SixSeconds ca să îi ajute pe oameni să înțeleagă mai bine „matematica” emoțiilor și modul în care inteligența emoțională îi ajută să fie mai performanți, să construiască relații mai bune, să se înțeleagă și să se tranforme mult mai ușor și mai eficient. În ultimii ani a susținut peste 300 de prezentări în toată țară pe subiectul aplicării practice a inteligenței emoționale, prezentări la care au participat peste 50 de mii de persoane.

20200214_155048 (2).jpg

Mihaela Coravu

Psiholog clinician, consilier psihologic, psihoterapeut integrativ în formare, consilier de dezvoltare personală, trainer.

Profesionist care tratează clienții cu atenție și empatie, oferă consiliere și evaluare psihologică celor care au nevoie de un suport într-o situație care implică consum emoțional și mental, vindecarea traumelor, autocunoaștere, schimbare, dezvoltare personală, înțelegerea și rescrierea scenariului propriu de viață, îmbunătățirea relațiilor în cuplu, familie și societate.

· Autoare a unei serii de povești gândite să dezvolte inteligența emoțională și reziliența, numită ”Poveștile Ewei” (disponibile online la http://terapiacupovesti.eu/povestile-ewei/)

„Secretul fericirii? Este armonia dintre A FI și A FACE".

dianafilipWEBSIZE_vicentiul (19)_edited.jpg

Diana Claudia Filip

Eu sunt Diana Claudia Filip, iar primul meu job a fost într-o multinațională în domeniul auto. Pot spune că acolo mi-am conturat adolescența și identitatea profesională. Am lucrat acolo 13 ani, și tot acolo am cunoscut acea societate rigidă, cu reguli, fără zile libere, cu normă, s.a.m.d.

 

Atunci am învățat să gestionez tot felul de situații neașteptate, am exersat multe, dar tot atunci am realizat cât de mult contează pasiunea pentru lucrurile pe care le faci și respectul pentru client, lucruri care mi-au folosit mai târziu. În 2001, mi-am luat zborul într-un mediu nou, total necunoscut care m-a scos complet din zona de confort. Am început un domeniu nou, în consultanță; de la consultant junior am trecut, încet dar sigur, la consultant senior, apoi șef departament consultanță, director executiv și apoi acționar în firmă.

 

Am învățat cum se fac lucrurile făcându-le, testându-le și exersându-le și din acest motiv cred în puterea experienței și nu numai a teoriei.

NIK_9560.jpg

Alin Ivan

Pasionat de matematică, Alin ajută companiile să ia cele mai bune decizii raționale pe baza unor cifre specifice. Domeniile sale de expertiză sunt controlul, bugetarea, managementul financiar și strategia.

 

Citatul său de conducere este „ego cogito, ergo sum”, valabil mai ales pentru companiile care trebuie să fie conduse pe gândire rațională, cifre exacte și acțiuni predictive.

 

Alin a studiat economia în România și a urmat mai multe cursuri de economie și matematică în Germania și Austria.

“Cred în decizii raționale pe care ar trebui să le ia managerii de firme; trăim într-o lume în care imprevizibilitatea este alături de noi la fiecare pas și trebuie să ne adaptăm permanent deciziile și firmele”. 

unnamed.jpg

Răzvan Orășanu

 •  Președintele Asociației „Ține de Noi”;

 • Master în Public Policy la Harvard Kennedy School (2018);

 • Kokkalis Fellow la Harvard University – John F. Kennedy School of Government (2012);

 • Consultant local pentru Banca Mondiala (2010);

 • Director de cabinet al Presedintelui Consililul Concurentei (2009);

 • Absolvent al cursului Financial Programming and Policies – Fondul Monetar International (2009);

 • Consilier de Stat al Primului Ministru pe probleme economice (2005 si 2007-2009) si Presedinte AVAS (2006);

 • Absolvent London School of Economics, Joint Vienna Institute si al Cursului Executive Harvard Kokkalis (Atena-2006);

 • Autor a peste 400 de articole in domeniul economic si al politicilor publice – in Ziarul Financiar, Capital, Money Express, Evenimentul Zilei si Contributors.ro.

WhatsApp Image 2022-05-18 at 14.15.022.jpeg

Mădălina Dicu

Mădălina este avocatul titular al Cabinetului, este absolventă a Universității București – Facultatea de Drept, avocat definitiv din anul 2009 și membru în cadrul Baroului București, Uniunii Naționale a Barourilor din România și Consiliului Barourilor Europene.

Cabinetul de Avocat a luat naștere în anul 2011, pe parcursul celor 11 ani având o gama variată de clienți, atât persoane fizice, cât și juridice.

Serviciile oferite sunt de consultanță, asistare și reprezentare juridică în litigii de drept civil, dreptul familiei, muncii, contencios administrativ, recuperări creanțe, executări silite, proprietate intelectuală, insolvență, înființări societăți, asociații și fundații.

În prezent, în cadrul Cabinetului și în parteneriat cu acesta, activează 5 avocați, din arii de specialitate diferite, doi practicieni în insolvență, doi consilieri în proprietate intelectuală, un contabil, un psiholog și doi traducători autorizați acoperind, astfel, o sfera largă de servicii juridice.

280741959_313286241003103_3652547680257335860_n.jpg

Maria Dimieru

Maria este psiholog și coach ICF cu o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea competențelor echipelor. Ea are o experiență vastă în recrutare, managementul performanței și dezvoltarea de abilități în grupuri. La nivel de certificări, Maria a absolvit un curs de coaching acreditat de ICF (International Coaching Federation), este master în Programare Neuro-Lingvistică și formator acreditat ANC.

Maria a realizat de-a lungul timpului programe complexe de dezvoltare a competențelor de leadership în organizații. Din 2015 până în prezent, Maria a moderat training-uri de îmbunătățire a abilităților ce vizează elemente de ascultare activă, comunicare asertivă, comunicare non-verbală și non-violentă, precum și creșterea toleranței la evaluări negative și confruntări. Ea are experiență în dezvoltarea unor centre de evaluare complexe, cu scopul de  a selecționa cei mai buni candidați în vederea ocupării unor poziții-cheie în organizație.

unnamed.jpg

Ion Mețiu

Studiez soluții pentru rezolvarea conflictelor prin negociere de peste 25 de ani. Toate aplicate în practică.

Am studii economice și am avut șansa să fac studii de Diplomație Economică și Afaceri Internaționale, cu niște profesori de excepție.

Dar baza formării mele a fost ”lupta la baionetă”. Am învățat foarte multe lucruri pe pielea mea. O școală care costă mai mult decât cele mai scumpe MBA-uri…

Am peste 25 de ani de antreprenoriat, din care peste 15 în zona de marketing (publicitate) iar restul în consultanță în afaceri. În acest timp, am avut sute de negocieri, în țară și în străinătate, din poziții de forță și din poziții de sub masa de negociere, la diverse niveluri și în diverse domenii. Pot să spun că, în toți acești ani, situațiile când nu am reușit să rezolv conflictul în care eram se pot număra pe degete.

Astăzi sunt consultant, trainer și coach. Mă bucur că am posibilitatea de a transmite și celorlalți informații și experiențe, zic eu, folositoare. 

121808324_3715959278437392_1385196726209647632_n.jpg

Vali Ciocioi

Vali Ciocioi este Consultant în Analiză Comportamentală DISC cu certificare internațională People Keys SUA, Trainer și Coach de dezvoltare personală și în Programul de Mentorship – Maxwell Leadership unde este și speaker.

 

Lucrează de peste 25 de ani cu oameni și pentru oameni fiind de profesie farmacist.

în viață, acela de a ajuta oamenii să iasă din zona de confort, să se dezvolte, să își valorifice competențele și să își atingă potențialul dorit. A ales zona de Training/Learning ca un pas următor după o carieră de 15 ani ca Director de Vânzări în piața Pharma.

 

De ce Trainer?

Ideea a pornit de la o sumă de experiențe personale prin care a simțit, pe de o parte, cât de profund transformatoare poate fi învățarea, pe de altă parte, cât de puțini oameni au acces real la învățare transformatoare după ce termină anii de școală.

 

Comunicarea clară și concisă, atenția pe nevoile participanților la curs și structurarea materialului de curs o ajută să ofere participanților în programele sale sentimentul de siguranță și încredere.

Adela Dorobantu.jpg

Adela Dorobanțu

Adela Dorobanțu este mămica unei fetițe fabuloase și trainer de dezvoltare personală pentru copii și părinți. Cele 2 facultăți, cele 2 mastere absolvite și doctoratul finalizat au creat bazele unei discipline de fier care au ajutat-o să realizeze importanța educației și a modului în care aceasta poate schimba în bine viețile noastre.

 

LION Training (www.lion-training.ro) este proiectul ei de suflet, proiect în cadrul căruia a dezvoltat module care vizează dezvoltarea personală pentru copii, creșterea stimei de sine, public speaking si leadership, limbaj și atitudine pozitivă, educație financiară pentru copii.

 

Pentru că educatorii cu cea mai mare greutate în viața copiilor sunt părinții lor, acestora li se adresează cu toată dedicarea prin module specifice.

73515801_1000975023572447_6964604910042087424_n_edited.jpg

Costin Croitoru

Costin are 45 de ani și este el însuși un samaritean, implicat în multiple acțiuni de voluntariat, are o vastă experiență în domeniul situațiilor de urgență și a primului ajutor. Este dedicat sută la sută și are o misiune legitimă: să multiplice mesajul și să formeze cât mai mulți „laici” în domeniul salvării de vieți omenești.

 

Misiune: Diseminează mesajul cu scopul nobil de a dezvolta grupul samaritenilor.  

Nume de cod: ANGEL – SALVATORUL DIN UMBRĂ  

Menirea: Formator al viitorilor salvatori  Programat să: asigure multiplicarea salvatorilor  

Nume real: Croitoru Constantin.

xax_edited.jpg

Tatiana Gotornicean

Numele meu este Gotornicean Tatiana. Sunt antrenor de Dezvoltare personală cu o experiență de peste 5 ani. Mulți afirmă că-i inspir și îi motivez la schimbări pozitive.   

 

Sunt acreditată în Metoda soluționărilor sistemice, o metoda care vă ajută să identificați rolurile principale în viață cât și funcțiile acestora astfel încât sa trăiți prosper și în bucurie.

Prin programele mele ajut oamenii să învingă frica, rușinea, să-și dezvolte încrederea, stima de sine și să-și creeze un nou EU.

 

Clienții mei se bucura de rezultate rapide care le schimbă viața descoperind o diversitate de noi posibilități." Tatiana Gotornicean  

IMG_0607_edited.jpg

Alexandra Olteanu

Sunt Alexandra Olteanu, Managing Director la All to Know Consultanță și Training – o agenție care și-a început activitatea în 2017 din dorința de a pune la dispoziția oamenilor experiența, expertiza și dăruirea noastră. Dorim să generăm voință de a știși putere pentru a pune în practică.

Sunt coach și traineracreditat, cu mai bine de 15 ani de experienta, in business si in life coaching.

 

Am în spate mii de ore de coaching și training cu clienti din geografii si medii culturale diferite, zone de business  si roluri  diverse, am un background academic solid, care sa imi permita sa inteleg, sa compar si sa selectez cele mai bune metode.

În cadrul All to Know ofer consultanță în zona de business, sesiuni de training, workshop de echipă, coaching și consiliere în dezvoltarea personală.

pp_ZAZ4711_edited.jpg

Cristina Dinu

Cristina este avocatul titular al Cabinetului, este absolventă a Universității București – Facultatea de Drept și membru în cadrul Baroului București, deținând o experiență în domeniul juridic de peste 10 ani.

 

Pe parcursul activității desfășurate, a acordat consultanță, a reprezentat și asistat cu succes în fața instanțelor de judecată, atât persoane fizice cât și persoane juridice, în litigii de drept civil, dreptul familiei, contencios administrativ, recuperări creanțe, executări silite, insolvență, achiziții publice și dreptul muncii.

 

Începând cu anul 2021, Maria Cristina a dobândit calitatea de practician în insolvență definitiv, fiind membru al Uniunii Practicienilor în Insolvență din România și titular al Cabinetul Individual de Insolvență Dinu Maria Cristina.

IMG_50-4_edited.jpg

Gabriela Dura

Gabriela-Elena Dura (MECH) este Coach & Mentor implicat activ în proiectarea Programelor de Leadership pe termen lung, menite să permită antreprenorilor, managerilor și tinerelor talente să-și dezvolte abilitățile necesare pentru a conduce echipe de succes.

Peste 20 de ani petrecuți în comunicarea de marketing în cadrul unor companii mari și multinaționale au ajutat-o ​​să înțeleagă foarte bine lumea corporațiilor cu nevoile și lacunele ei și i-au stimulat interesul pentru Coaching și Leadership.

Face parte din echipa de management a Programului de Leadership al Business Women Forum Romania (bwfr.org), unde a contribuit la punerea bazelor, proiectarea și dezvoltarea continuă a acestui program de leadership cu durata de un an, dedicat femeilor de afaceri. Este coach si mentor activ pentru cursantele acestui program, care a furnizat deja patru clase de absolvente.

Gabriela proiectează și livrează programe personalizate complexe – coaching și dezvoltare soft skills – pentru companiile care doresc să crească performanța angajaților, dar și satisfacția acestora.

Elena sim.jpg

Elena Sim

Sunt psiholog, terapeut holistic, coach spiritual și specialist in programare neuro-lingvistică.

Sunt creatoarea mai multor programe de grup și individuale experiențiale și transformatoare, de vindecare și eliberare emoțională, prin terapia subconștientului, în care mii de femei au luat parte în ultimii 5 ani.

 

În prezent lucrez cu femeile de peste 40 de ani care doresc să aibă relații de cuplu împlinite și pasionale, prin creșterea încrederii în sine, în propria senzualitate și feminitate.

Gianina DRIAN.jpg

Geanina Drian

Pasionată de drept civil, Geanina DRIAN, titular al Cabinetului de avocat Iași, acordă asistență juridică în cauze complexe privind:

 • raporturile de familie (divorț, cereri privind minorii, paternitate, pensie de întreținere);

 • dreptulde proprietate (revendicări, grănițuiri);

 •  succesiuni și partaj;

 • recuperări debite;

 • asociații de proprietari sau litigii cu asiguratori;

 •  prescripție;

 •  executare silită;

 •  cât și în cauze comerciale și contracte.
   

Cooptând avocați colaboratori excelent pregătiți, Cabinetul de avocat Iași acoperă astfel și celelalte domenii principale ale dreptului.

 

Cum avocatura și-a depășit limitele fizice, în acord cu vremurile, Cabinetul Geanina DRIAN – avocat Iași este acum și Cabinet de avocat online, iar serviciile juridice pot fi accesate comod și eficient din orice colț al lumii.

IMG-20220922-WA0003_edited.jpg

Andreea Plau

Am fugit de obiective până în momentul în care mi-am ales să lucrez la un proiect personal cu adevărat drag. Iar atunci am trăit starea de flow și entuziasmul și am înțeles importanța setării unui obiectiv.

Cred cu tărie că evoluăm în fiecare zi. Putem lăsa evoluția noastră la voia întâmplării sau ne putem canaliza energia și resursele către a obține mai rapid rezultatele pe care ni le dorim.

 

Sunt pasionată de dezvoltarea personală pentru că am observat beneficiile ei în propria mea călătorie de evoluție și am pus, cărămidă peste cărămidă, informații și experiențe din diferite domenii. Misiunea mea personală este să ajut oamenii să se descopere, să îi susțin în procesul de cunoaștere și evoluție, să îi inspir să devină din ce în ce mai buni în modul lor unic de a fi, de a se exprima, de a trăi.

00000100591-c1e7-800x800-n-011bb5e6_edited.jpg

Constantin Cornea

Constantin Cornea - Psihoterapeut Specialist

Oferă consultaţii pentru:

 • Psihoterapie şi consiliere pentru adulţi;

 • Psihoterapie şi consiliere de grup;

 • Psihoterapie şi consiliere de familie;

 • Psihoterapie pentru următoarele afecţiuni: depresie, anxietate, tulburare bipolară, tulburări de personalitate, tulburări alimentare, tulburări de natură sexuală, tulburări ale somnului, atacuri de panică.

A susţinut workshopuri pe următoarele teme:

 • tulburările sexuale ale femeii şi bărbatului: frigiditate, anorgasmie, tulburări erecțile, ejaculare precoce;

 • cum putem avea o viaţă sexuală împlinită, învăţând despre cele trei elemente constitutive: sex, fantezie şi fantasmă;

 • tulburările alimentare: alimentaţia obsesiv-compulsivă, obezitate, bulimie, anorexie, etc.

IMG_20200930_132131.jpg

Marius Gheorghiu

Mă numesc Marius Gheorghiu, Fondator&CEO Art&Fun Academy, trecut prin 3 facultăți, de 15 ani antreprenor, de peste 19 ani artist, producător, events manager și de 5 ani trainer pentru copii (teatru / educație financiară).

 

Am peste 3000 de show-uri live, pe scenă, dețin două școli de Muzică și Teatru (Art&Fun Academy) și viitoarea plaftormă națională (lansare în decembrie 2022) de artă și educație pentru copii – artfunacademy.ro

V-am spus toate astea din grandomanie? Departe de mine mărinimia, căci am reinvestit totul pentru educația (inclusiv artistică) a copiilor. Am vrut doar să vă arăt că se poate! Că acum 20 de ani, studentul falit care dormea pe o bancă în parc cu lacrimi în ochi, s-a ridicat cu încredere că într-o zi o să reușească ceea ce și-a propus! Și a reușit! De ce? Pentru că, pe drumul antreprenorial, am învațat și Educație Financiară! Acesta este adevărul. Și tare m-aș fi bucurat ca părinții mei să mă fi învățat Educație Financiară de mic copil. Acesta e motivul pentru care, cu CEI MICI, am PLANURI MARI!”  Marius Gheorghiu

NICO_edited.jpg

Nicoleta Lupașcu

Numele meu este Nicoleta Lupașcu și sunt medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Sunt absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara din anul 2005. Este anul în care mi-am început, tot în Timișoara, cariera de medic, mai exact în specialitatea Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, trecând prin etapele de pregătire ca medic rezident, medic specialist pentru ca în anul 2019 să devin medic primar.

 

În perioada 2015-2019 am efectuat stagiile de pregătire pentru a doua specialitate, cea de Medicină Internă, pe care am absolvit-o prin promovarea examenului de medic specialist în anul 2019.

 

Practic profesia de medic de mai bine de 16 ani, iar în tot acest timp am tratat peste 5000 de persoane, de la pacienți cu diabet, obezitate, alte boli de metabolism sau patologii diverse (digestive, cardiovasculare, neoplasme), la paciente cu endometrioză, sindromul ovarelor polichistice,  sau persoane care fie au dorit să scadă în greutate, fie au urmărit să își îmbunătățească starea de sănătate și stilul de viață.

DSC_0991-1 copy.jpg

Mădălina Petre

Dr. Mădălina Petre este medic primar medicină internă, medic gastroenterolog, profesor de medicină energetică, cu o experiență medicală de mai bine de 20 de ani și cu experiență în medicina alternativă de peste 5 ani.

 

Organizează cursuri și webinarii online, dar și sesiuni de grup în persoană, în cadrul cărora abordează diverse afecțiuni de medicina convențională utilizând tehnici de medicină energetică.

Elena Dumitru.jpg

Elena Dumitru

Elena Dumitru este trainer și antreprenor și are o experiență de peste 14 ani în domeniul Resurselor Umane. Este pasionată de dezvoltarea abilităților care ne însoțesc și ne îmbunătățesc calitatea vieții și a relațiilor.

 

Susține trainiguri în zona de comunicare, feedback, managementul conflictelor (conversații dificile), performantă, leadership precum și programe de dezvoltare și unire a echipelor.

 

Misiunea ei este de a ghida oamenii în procesul lor de a învăța, de a îndrăzni și de a inspira pe alții. Ea crede că fiecare persoană are un potențial de leadership care așteaptă să fie dezvăluit și să aibă un impact.

207279324_4500532253312509_1105581895023161652_n.jpg

Mirela Dișa

“Am licență în teatru și master în Artele Spectacolului de la Facultatea de Teatru a Universității din Craiova.

Din 2013 sunt coordonatorul activității culturale a Casei de Cultură Studențească Craiova.

Am creat proiecte de teatru comunitar cu dorința de a aduce actul cultural mai aproape de comunitate.

Am lucrat cu peste 100 de tineri in ultimi 2 ani și am pus în scenă spectacole cu mesaje comunitare pentru a aduce în atenția publicului probleme actuale precum traficul de persoane, violența domestică sau protecția mediului.

Am participat la 3 proiecte Erasmus+ în Republica Cehă, Grecia și Italia despre utilizarea tehnicilor teatrale în educația non-formală și terapia curativă pentru tinerii defavorizați. În prezent sunt și trainer într-un concept de dezvoltare personală prin tehnici de teatru împreuna cu un psiholog în mediul independent și trainer de dezvolatre personală pentru copii între 3-9 ani”.

330831432_212499527937107_1508173569670828060_n.jpg

Adriana Mirea HURBA

“În 2012 mi-am schimbat domeniul de activitate de la Economist la Terapeut. Din totdeauna mi-a plăcut să lucrez cu oamenii și să le cunosc povestea de viață. Astfel că am început să practic ședințele de consiliere , iar mai traziu, în 2017, am început primele formări în terapia prin regresie.

Am lucrat cu peste 2000 de persoane în regresie în ultimii 4 ani și peste 30 de ședințe de regresie de grup în ultimii 2 ani”. Adriana Mirea Hurba

 

Acreditări:

- 2017-2018 prima acreditare în hipnoză și regresie în cadrul Past Lives Regression Academy;

- 2021- prezent a doua academie de regresie Earth Association for Regression Therapy;

- Absolvent Master NLP;

- Absolvent Instructor de Yoga și Meditație Acreditat de Yoga Alliance Internațional TTC200, București”.

337602831_760618962091322_982722506078912204_n.jpg

Alina CRASI

„Psihologia a fost pentru mine mai întâi pasiune și a devenit treptat profesia pe care astăzi o practic cu dăruire și responsabilitate.  Experiențele personale și profesionale valoroase au contribuit la formarea mea ca profesionist. Imi doresc să contribui la creșterea calității vieții pacienților mei și în acest sens, particip la cursuri de profil și parcurg literatura de specialitate.  Și eu trăiesc experiența de părinte, având un fiu cu vârsta de 12 ani. Îmi urmez viața valorizând educația, dezvoltarea, frumosul și bunul simt, repere ce sunt în armonie cu un trai împlinit.„  Alina Crasi

 

Acreditări:

· Membră a Colegiului Psihologilor din Romania

· Formare în Psihoterapie analitică în cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică: terapeut analist

· Formare în tehnici terapeutice precum: desen proiectiv, analiză de vise

· Formare în Sandplay, acreditată de catre “Asociația Internațională de Psihologie Analiticâ”

· Formare continuă în “Probleme asociate sexualității”

· Formare continuă în Terapie de cuplu centrată pe emoții

· Cursuri de formare tehnic aplicative în cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Stiințelor – “Nevoia unei baze de siguranță în adolescență” , Formator Jude Cassidy din SUA.

339265481_231242032823118_6847181193041606225_n.jpg

Daniel Iordan

"După absolvirea ciclului superior al liceului la Colegiului Național de Informatică „Tudor Vianu” din București în anul 2009, mi-am urmărit visul de deveni cadru militar susținând admitere la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, pe care am absolvit-o în anul 2012, devenind, după încă șase luni de pregătire intensivă la Centrul de Instruire pentru Comunicații și Informatică „Decebal” din Sibiu (actuala Școala de Aplicație pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică) ofițer de comunicații și informatică (cum ar spune cei care au facut armata cu ceva vreme în urmă – transmisionist).

Cariera militară presupune formare continuă, motiv pentru care, de la terminarea Academiei și până în prezent am finalizat o serie de cursuri de pregătire profesinală, a căror enumerare nu-și are locul în cadrul acestei prezentări.

 

Am profesat aproximativ șapte ani în unități aparținând Ministerului Apărării Naționale, iar din octombrie 2019 lucrez în cadrul Serviciului de Telecomunicații Speciale, în domeniul managementului operational.'' Daniel Iordan

DSC_3282_edited.jpg

Ionela George

Ionela are experiență de peste 15 ani ca în managementului calitatii in industria automotive in rolul de lider si trainer . Competentele si experienta dobandite in aceste roluri au construit o baza solida pentru programele de training dezvoltate de Ionela.  

 

Demonstrând un angajament ferm față de dezvoltarea continuă, Ionela a ales să-și perfectioneze abilitățile în calitate de trainer prin accesarea unor programe de top la nivel national si international. Această evoluție constantă o ajută să aducă în programele sale de training nu doar cunoștințe solide, ci și cele mai recente tendințe și practici din domeniul managementului.

Ionela se remarcă prin capacitatea sa de a crea programe de training cu impact semnificativ, adaptate la nevoile specifice ale participanților și ale organizațiilor. Cu o abordare orientată către rezultate, Ionela George aduce nu doar expertiză, ci și pasiune pentru dezvoltarea continuă a profesioniștilor și a organizațiilor.

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page