top of page

joi, 23 mar.

|

Live Online

Managementul Stresului

Efectele stresului își pun amprenta pe sănătatea ta și pe modul de relaționare cu ceilalți? Află cum îl poți combate prin tehnici eficiente!

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Managementul Stresului
Managementul Stresului

Ora și Locația

23 mar. 2023, 18:30 – 20:30 EET

Live Online

Despre Eveniment

Trăim într-o lume în clocot, oricât de multe încercăm să facem parcă tot nu avem timp suficient și suntem veșnic nemulțumiți. Cumva parcă avem timp pentru toate urgențele, pentru alții și foarte puțin timp pentru noi înșine.

Și chiar și atunci când ne facem puțin timp pentru noi, oare chiar reușim să ne relaxăm? Găsim acele acțiuni care ne dau o stare de bine, de împlinire și echilibru? Sau proliferăm stresul?

Te invităm la evenimentul Managementul Stresului, din data de 23.03.2023, de la ora 18:30 să descoperi modalități eficiente de a reduce stresul din viața de zi cu zi.

Alături de noi va fi Cătălina Duțuantreprenor și trainer autorizat – care te va ghida pas cu pas înspre cele mai bune soluții pentru organizarea timpului astfel încât să-ți duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus într-un mod eficient și fără stres.

🔻Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

Taxă de participare - 20 Lei

Prin achitarea taxei de participare susții Fundația CCU în Proiectul său “ Digitalizarea Școlilor” prin care dorim să achiziționăm o imprimantă  pentru Grădinița cu Program Normal din Ariceștii de Zeletin. O parte din valoarea totală obținută în urma evenimentului va fi folosită pentru susținerea cazului de mai sus.

🎯Mai multe informații despre Proiectul nostru și Grădinița cu Program Normal din Ariceștii de Zeletin – AICI!

Cui i se adresează webinarul?

 • Celor copleșiți de responsabilități;
 • Celor care înțeleg că o viață plină de stres este ca o bombă cu ceas;
 • Celor care vor să învețe să spună NU;
 • Celor care vor să-și gestioneze timpul personal și profesional pentru a lăsa loc pasiunilor și viselor lor.

Conform unui studiu realizat la nivel mondial, publicat aici (https://www.qualtrics.com/blog/confronting-mental-health/), 67% dintre respondenți au reclamat creșterea nivelului de stres. Nu este de mirare că ne certăm toți cu toți, că nu ne înțelegem prea bine cu cei apropiați și cu cei cu care interacționăm ocazional, de exemplu în social media.

Dacă procentul de mai sus ți se pare la fel de alarmant ca și nouă, dacă consideri că stresul face parte din tine, te invităm să înțelegi de unde provine și să identifici modalități concrete prin care îl poți înlătura din viața ta.

Vestea bună este că se poate! Dovada sunt acei oameni din jurul nostru care reușesc să își păstreze zâmbetul autentic, energia și să inspire dincolo de tot și de toate.

Cu ce plecă acasă cursanții ?

 • Indicii clare despre ce pot face pentru a se relaxa;
 • Tips&tricks pentru utilizarea matricei priorităților, parte din managementul timpului, acel  instrument pe care să îl folosești pentru eliminarea stresului;
 • Momente WOW care îi vor însoți pe mai departe în drumul tău către ei însuși;
 • O listă cu recomandări bibliografice, suport pentru eliminarea stresului.

Detalii trainer:

Cătălina Duțu este absolventă de marketing și a finalizat în urmă cu doi ani un program internațional de Executive MBA. Are o experiență de peste 15 ani în mediul antreprenorial românesc, din care peste 10 ani în top management. A fost responsabilă cu coordonarea unor proiecte consistente de până la 5 milioane de euro și a contribuit la dezvoltarea personală și profesională a sute de colegi și subordonați.

În ultimii 5 ani a colaborat pentru proiecte de studii de piață, planuri de afaceri și strategii de marketing și vânzări din postura de consultant senior. Este antreprenor și trainer acreditat. Dezvoltarea cursurilor pe care le are în portofoliu au venit ca un răspuns firesc și aplicat la nevoile identificate în piață, respectiv consolidarea unor piloni absolut necesari pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos:

 • relația cu tine însuți și cu prioritățile tale prin Managementul timpului;
 • relația cu ceilalți prin Leadership;
 • relația cu banii prin Managementul banilor.

A lansat în anul 2022 cursuri de educație financiară și antreprenorială pentru copii și adolescenți cu același gând de a planta semințe sănătoase în societatea românească. Punctul forte al Cătălinei este înțelegerea afacerilor la nivel macro, precum și înțelegerea oamenilor în complexitatea și frumusețea lor.

Vino alături de noi și găsește-ți echilibrul în "forfota" din jurul tău!

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Live

  Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

  20,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page