top of page

Despre Comunitatea CCU

Despre-Comunitatea-CCU.jpg

Comunitatea CCU este un proiect ambițios susținut de Fundația CCU, pentru a aduce în același loc și a facilita colaborarea între persoane fizice și juridice ce doresc să aibă succes, aplicând valorile "Competență, Corectitudine și Utilitate".

Considerăm că susținerea educației este cea care poate aduce plus valoare societății, iar promovarea celor trei valori va forma și "șlefui" caracterul uman.

Dacă analizăm țările dezvoltate economic, în special țările nordice, realizăm că venitul  ridicat, cât și rata redusă a criminalității, se datorează sistemului social dezvoltat de acestea, bazat pe valori larg asumate și educație. 

Prin activitatea Comunității CCU vom continua să oferim burse studenților din cadrul facultăților de Management și Marketing, să ajutăm liceenii să se orienteze în carieră, să premiem firmele ce aduc Plus Valoare în societate și să organizăm seminarii de dezvoltare personală și profesională. ​

În cadrul comunității, am dezvoltat o secțiune privată doar pentru membri, unde aceștia au acces la cluburi de discuție din diverse zone de interes, precum: antrepre-noriat, marketing, management, resurse umane, vânzări, comunicare și PR, producție, logistica, IT&C, dezvoltare personală, psihologie, sănătate fizica, cuplu și parenting.

Rolul fiecărui club este de a facilita schimbul de experiență și colaborarea în domeniul respectiv. Discount-uri din partea trainerilor, posibilitatea de asocieri în afaceri, plus multe alte surprize vă așteaptă când veți deveni membru al Comunității CCU. ​

"Dacă tot stai în casă, citește o carte! Și încă o carte"

Cristian VARBAN

Fundația CCU

Fundația CCU este o organizație non-guvernamentală, a cărei activitate este susținută financiar de firmele din grupul REAL, precum și de alți sponsori și donatori – persoane care cred în evoluția societății prin dezvoltare continuă.

Educația și formarea stau la baza bunăstării societății și noi venim în ajutorul acesteia prin seminariile gratuite pe care le organizăm săptămânal, precum și prin oferirtea accesului la cursuri mai complexe, la prețuri accesibile, celor care doresc să devină mai buni pe plan profesional sau personal.

Despre-noi--Comunitatea-CCU.jpg
Seminar-Eticheta-si-Protocol-Comunitatea-CCU.jpg

Povestea Fundației

Povestea Fundației CCU începe în anul 2017, din dorința Fondatorului Cristian Varban de a promova valorile Competență, Corectitudine și Utilitate, valori ce ne-au dat și numele: "Fundația Compentenți, Corecți și Utili".

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page