​Bursa de Merit CCU

Finaliste-Bursa-CCU-Editia-a-4-a.jpg

Înscrierile s-au încheiat! 
Clasamentul Bursei CCU Ediția a IV-a 2022 este:

Cod CCU2 - 19,80 puncte
Cod CCU7 - 18,95 puncte

Cod CCU4 - 17,82 puncte
Cod CCU6 - 08,06 puncte
Cod CCU5 - 07,05 puncte
Cod CCU8 - 04,96 puncte

Fundația CCU continuă proiectul Bursa Competenți, Corecți și Utili, dedicat tinerilor care cred în educație și doresc să devină un motor al dezvoltării României.

Considerăm că pregătirea bazată pe cunoaștere este temelia unei societăți armonioase și prospere, de aceea contribuim la educația din țara noastră.

În activitatea Fundației CCU promovăm valorile Competență, Corectitudine și Utilitate, atât prin evenimente de dezvoltare personală și profesională, pe care le oferim gratuit, cât și prin acordarea unor burse de merit, deoarece studenții de azi sunt liderii de mâine.

În acest context Fondatorul, Cristian Varban, dorește să susțină studenții de la Facultățile de Management, Marketing și Antreprenoriat din România, prin oferirea unei burse lunare, timp de 6 luni.

Așadar, dacă ești student/studentă la Management,Marketing sau Antreprenoriat, cu rezultate bune la examene și fără restanțe, poți fi unul dintre acei studenți pe care Fundația CCU îi apreciază și îi motivează prin acordarea unei burse de merit.

Bursa constă în acordarea sumei de 1.000 LEI/lună, timp de 6 luni, cu condiția ca media din semestrul anterior să fie peste 8,50.

Consideri că această bursă de merit te poate ajuta? 

  • Te rugăm să parcurgi cu atenţie toate condițiile de aplicare la BURSA CCU precizate în Regulamentul de acordare a Bursei CCU, precum şi Contractul de acordare Bursă CCU;
     

  • Introdu în Formularul de înscriere de mai jos datele solicitate, iar apoi intră în “competiție” prin completarea Fișei de aplicant Bursă CCU şi Consimţământ minor (dacă este cazul). Transmiterea  fișei de aplicant conținând toate informațiile solicitate ori a întrebărilori/clarificărilor de care aveţi nevoie cu privire la conditiile de eligibilitate, se va face pe adresa office@fundatiaccu.ro până la data 25.04.2022, ora 17:00;

  • Ulterior, dacă îndeplinţi toate condiţiile de aplicare, vă vom confirma participarea, dvs. urmând a depune dosarul, personal la sediul Fundaţiei CCU sau prin poștă cu confirmare de primire, până la data de 30 aprilie 2021, ora 17:00;
     

  • Câștigătorii vor fi anunţaţi pe data de 06 Mai 2022;
     

Înscrierea a fost finalizată!!

În cazul în care consideri că nu te califici, dar cunoști pe cineva care ar putea primi această bursă, te rugăm să distribui anunțul, poate ajuta enorm.

!!! Toate documentele necesare le poți descarca accesând link-urile de mai jos.

Fișa de aplicant, Consimțământ minor, Declarație pe proprie răspundere - vor fi completate și trimise scanat pe mail de către toți aplicantii ( office@fundatiaccu.ro), ulterior Contractul de acordare Bursă și Angajament acordare Bursă CCU - în etapă finală, pentru cei care vor fi selectați.

"Nu îmi învăț niciodată studenții, tot ce fac este să le creez condițiile pentru ca ei să învețe."

Albert Einstein

Câștigătorii Bursei CCU  Ediția  a III-A

Studioși, frumoși și foarte ambițioși!

Ei sunt cei 4 studenți câștigători ai "Bursei CCU - Ediția a III-a": Valeria Sîrbu, Cristina Șurubaru, Andreea Budulan și Cosmin Alin Boțoroga.

Echipa CCU vă felicită pentru această reușită și apreciază faptul că fiecare dintre voi vă identificați cu valorile Fundației (Compețentă, Corectitudine și Utilitate).

Vă urăm bun venit în familia CCU pentru următoarele 6 luni!

Castigatorii Bursei CCU- Editia III.jpg

"Temeinic mă pregătesc,

Ca-n viață să reușesc"

Cristian VARBAN

Câștigătorii Bursei CCU  Ediția  a II-A

Suntem încântați să vă facem cunoștință cu cei patru Câștigători ai Bursei CCU, Ediția a-II-a. 

Mihai Dumitru Ignea, Geanina Prejbeanu , Cosmin Alin Boțoroga, Cristina Șurubaru, sunt studenții care au demonstrat, atât prin rezultatele excepționale la învățătură, cât și prin tenacitatea dovedită pe parcursul procesului de selecție, că merită aprecierea Fundației CCU, prin acordarea Bursei CCU.

 

Felicitări tuturor, și bine ați venit în familia CCU!

BURSA-CCU-EDITIA-A-DOUA.jpg

"Temeinic mă pregătesc,

Ca-n viață să reușesc"

Cristian VARBAN

Câștigătorii Bursei CCU  Ediția I

Am căutat, am selectat și... I-AM GĂSIT!! Ei sunt câștigătorii Bursei CCU!!!  Felicitări Cristina Șurubaru și Cosmin Alin Boțoroga. Sperăm că ajutorul oferit de către Fundația CCU să vă motiveze să obținenți cele mai bune rezultate în continuare și să deveniți Manageri/Antreprenori de succes!

GRAFICA-BURSA-CCU-1.jpg

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116