top of page

Donează!

Doneaza---Comunitatea-CCU.jpg

Poți susține și tu proiectele noastre, donând prin formularul de mai jos!

Precizare: Donația privată NU se deduce din impozitul pe venit.
Dacă vrei să redirecționezi 3,5% din impozitul personal, vezi pagina ”Redirecționează”.
Dacă firma vrea să ne sponsorizeze, vezi pagina ”Devino sponsor”. Mulțumim!

Donează !

lei
arrow&v

Donează Online cu card bancar prin procesatorul de plati Stripe

Donațiile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de furnizorii de carduri Visa / MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

mc_hrz_opt_pos_88_2x.png
ms_hrz_opt_pos_75_2x.png
Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png

Iți mulțumim pentru donație!

Dacă analizăm țările dezvoltate economic, în special țările nordice, realizăm că venitul financiar ridicat, cât și rata criminalității redusă, se datorează sistemului educațional dezvoltat de aceste țări.

Pentru noi, educația este "darul" de valoare pe care-l putem lăsa generațiilor viitoare, menit să schimbe în bine evoluția societății. Este crezul care ne motivează pe noi, în calitate de organizatori, dar și în calitate de adepți ai schimbării prin dezvoltare continuă.

”Evenimentele gratuite de dezvoltare personală și profesională” sunt “temelia” Fundației CCU, în privința cărora am reușit să atragem aprecierea miilor de participanți, dornici să mai pună o “cărămidă” la consolidarea .

Fundația CCU a organizat între anii 2019-2021, un număr de aproape 140 seminarii gratuite din domenii precum HR, financiar, comunicare, GDPR, marketing, fiscal, dezvoltare personală, educația copiilor, excel, contabilitate, psihologie etc.

Dorim să ajutăm studenții să aibă o sursă de venit în plus și acordăm "Bursa de Merit CCU".

Dorim să ajutăm elevii să își identifice cariera potrivită pentru ei, prin organizarea proiectului "100 de Elevi Orientați în Carieră", proiect ce oferă teste de carieră și îndrumare în mod gratuit.

În fiecare an, Fundația CCU apreciază firmele din România ce sunt ”Generatori de Plus Valoare” și au un impact semnificativ la nivel local și național.

Le recunoaștem meritele prin acordarea unei diplome cu putere de simbol, pentru rezultatele economice foarte bune obținute în anul fiscal precedent.

Pentru ca toate aceste Proiecte să prindă viață, Fundația CCU a beneficiat de ajutorul financiar al sponsorilor noștri, atât persoane juridice cât și persoane fizice.

Suntem onorați că te numeri și tu printre ei!

Iți mulțumim pentru interesul arătat de a citi aceste rânduri.

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page