top of page

Donează!

Doneaza---Comunitatea-CCU.jpg

Poți susține și tu proiectele noastre, donând prin formularul de mai jos!

Precizare: Donația privată NU se deduce din impozitul pe venit.
Dacă vrei să redirecționezi 3,5% din impozitul personal, vezi pagina ”Redirecționează”.
Dacă firma vrea să ne sponsorizeze, vezi pagina ”Devino sponsor”. Mulțumim!

Donează !

lei

Donează Online cu card bancar prin procesatorul de plati Stripe

Donațiile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de furnizorii de carduri Visa / MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

mc_hrz_opt_pos_88_2x.png
ms_hrz_opt_pos_75_2x.png
Visa_Brandmark_Blue_RGB_2021.png

Îți mulțumim pentru donație!

Dacă analizăm țările dezvoltate economic, în special țările nordice, realizăm că venitul financiar ridicat, cât și rata criminalității redusă, se datorează sistemului educațional dezvoltat de aceste țări.

Pentru noi, educația este "darul" de valoare pe care-l putem lăsa generațiilor viitoare, menit să schimbe în bine evoluția societății. Este crezul care ne motivează pe noi, în calitate de organizatori, dar și în calitate de adepți ai schimbării prin dezvoltare continuă.

”Evenimentele de dezvoltare personală și profesională” sunt “temelia” Fundației CCU, în privința cărora am reușit să atragem aprecierea miilor de participanți, dornici să mai pună o “cărămidă” la consolidarea .

Fundația CCU a organizat în perioada 2019-2023, un număr de aproape 200 seminarii gratuite din domenii precum HR, financiar, comunicare, GDPR, marketing, fiscal, dezvoltare personală, educația copiilor, excel, contabilitate, psihologie etc.

Cu ajutorul evenimentelor gratuite am reușit să aducem informații noi de mare folos tuturor participanților, sau să le consolidăm cunoștințele în domeniul lor de interes. În cei 4 ani, am oferit aceste beneficii gratuit unui număr de peste 10.000 de persoane.

În martie 2023 am introdus în activitatea Fundației CCU un nou proiect  - Digitalizarea Școlilor, prin care ne dorim să susținem școile din mediul rural să aibă acces la tehnologii moderne pentru educația elevilor. Orice sumă venită din donații va fi direcționată spre achiziția echipamentelor digitale care pot aduce un plus de valoare activității școlare. Elevii de la sate reprezintă, de asemenea, viitorul societății, de aceea este foarte important să acționăm pentru susținerea lor acum.

Colaj.jpg

Bucuria cu care copiii au primit imprimatele este motivația noastră de a contiuna să facem pentru ei mai mult decât atât, ne propunem să dotăm laboratoarele școlilor cu echipamente specifice: proiectoare, laptopuri,  să dotăm sălile de clasă cu table inteligente...Însă pentru asta avem nevoie de implicarea ta și a celorlalți ca tine care cred într-un viitor mai bun pentru societate. 

Pentru ca acest proiect să aibă o rezonanță la nivel național, Fundația CCU a beneficiat de ajutorul financiar al sponsorilor noștri, atât persoane juridice cât și persoane fizice.

Suntem onorați că te numeri și tu printre ei!

Îți mulțumim pentru interesul arătat de a citi aceste rânduri.

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page