top of page

Școala Primară + GPN Balomiru de Câmp

Copiii din mediul rural au nevoie de resurse moderne pentru educație.

Școala Primară + GPN Balomiru de Câmp, jud. Alba

Școala Gimnazială „Iosif Sârbu” Șibot  sub a cărei structură intră Școala Primară + GPN Balomiru de Câmp a fost construită în anul 1920 în localitatea Balomiru de Câmp /comuna Șibot, jud. Alba.

Deși a fost reabilitată ultima dată în 2007, școala necesită îmbunătățiri consistente pentru ca activitatea elevilor să se desfășoare în condiții optime, demne de anul 2023.

În acest scop, Școala Primară Balomiru de Câmp + GPN Balomiru de Câmp, a intrat in programul de reabilitare Book Land Romania, iar în curând va căpăta o față nouă, așa cum orice școală ar merita să o aibă în anul 2023.

Problemele pe care le are clădirea încep de la acoperiș, tencuială, geamuri, izolare termică exterioară și interioară, amenajarea sălilor de clasă și a grupurilor sanitare, până la spațiile exterioare din jurul scolii unde se dorește pavarea cu alei și crearea unui spațiu de joacă pentru copii.

Școala nu a beneficiat de nici o reabilitare completă și cred, cu tărie, că locul în care ne petrecem cel mai mult timp din zi trebuie să fie unul cald, vesel, creativ și să contribuie la starea noastră de bine.

În prezent având 14 elevi înscriși pentru învãțamântul primar, funcționând într-o singură clasă de învățământ simultan.

Grãdinița cu program normal având 9 copii înscriși (toate grupele), având vârsta cuprinsă între 3-6 ani. La fiecare ciclu de școlarizare în parte existând o singurã salã, și întrunind toate normele de funcționare.

Misiunea grădiniței fiind: dezvoltarea personalității copilului în vederea integrării în învățământul primar, iar misiunea școlii este accea de a asigura tuturor elevilor o educație de calitate centrată pe nevoile fiecărui elev în parte, astfel încât tânãrul de mâine sã se poată adapta cerințelor profesionale ale societãții române.” Boc Irina Florica

Fundația Competenți, Corecți și Utili s-a alăturat proiectului de susținere a Școlii Balomiru de Câmp, oferind sprijin pe partea de digitalizare, astfel încât, atunci când lucrările vor fi gata, copii să se bucure pe deplin și de o imprimantă multifuncțională.

Colaj.jpg

Școala Primară + GPN Balomiru de Câmp, jud Alba

Prin înscrierea la webinarul (Re-)Găsește armonia în cuplu prin cele cinci limbaje de iubire, poți fi parte din visul elevilor de a studia la standarde moderne, într-o școală nouă și frumoasă așa cum nu a mai fost demult.

Haide să ducem povestea lor mai departe și să aducem un zâmbet copiilor de azi, ce reprezintă viitorul de mâine!

2005_edited.jpg

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page