top of page

mar., 18 apr.

|

Live Online

(Re-)Găsește armonia în cuplu prin cele cinci limbaje de iubire

Pentru ca o relație de cuplu să fie armonioasă, este nevoie ca cei doi, bărbat și femeie, să învețe să își exprime iubirea în felul în care celălalt să o înțeleagă și să o primească.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
(Re-)Găsește armonia în cuplu prin cele cinci limbaje de iubire
(Re-)Găsește armonia în cuplu prin cele cinci limbaje de iubire

Ora și Locația

18 apr. 2023, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

O declarație de dragoste sau chiar și un simplu „Te iubesc!”, am crede că ne bucură pe toți și toate atunci când vine din partea ființei iubite. Și totuși, nu este așa. Unii dintre noi preferăm suportul celuilalt în treburile casnice. Alții considerăm că o îmbrățișare spune mai mult decât exprimarea prin cuvinte. Alții vrem să avem cât mai mult timp alături de ființa iubită, chiar dacă nu spune „Te iubesc!”-ul. Și mai sunt și alții care se simt iubiți atunci când primesc mici atenții sau cadouri.

Toate acestea sunt moduri diferite de a ne exprima și primi iubirea. Adică, diferite limbaje de iubire. Iar atunci când vrei o relație armonioasă în cuplu, fără o exprimare pe înțelesul celuilalt, este puțin probabil să existe.

Te invităm pe data de 18 aprile 2023, de la ora 18:30, la webinarul “(Re-)Găsește armonia în cuplu prin cele cinci limbaje de iubire” dacă te simți neînțeles sau neapreciat de partenerul de cuplu, cu toate că încerci de fiecare dată să-i oferi ceea ce crezi că are nevoie.

Alături de Loredana Vlădăreanu- psiholog, coach și trainer – vei descoperi cum să-ți exprimi iubirea în felul în care celălalt să o înțeleagă și să o primească. Povestea voastră de iubire merită să continue într-o nouă perspectivă, în care să vă redescoperiți prin cele 5 limbaje de iubire.

🔻Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

Taxă de participare - 20 Lei

Prin achitarea taxei de participare susții Fundația CCU în Proiectul său “ Digitalizarea Școlilor” prin care dorim să achiziționăm o imprimantă  pentru Școala Primară & GNP Balomiru de Câmp, județul Alba. O parte din valoarea totală obținută în urma evenimentului va fi folosită pentru susținerea cazului de mai sus.

🎯Mai multe informații despre Proiectul nostru și Școala Primară & GNP Balomiru de Câmp, județul Alba– AICI!

CUI I SE ADRESEAZĂ WEBINARUL?

Acest webinar se adresează următoarelor categorii:

 •  orice femeie sau bărbat – parte dintr-un cuplu;
 •  orice femeie sau bărbat care își dorește să aibă o relație armonioasă în cuplu, chiar dacă acum nu este într-un cuplu;
 • orice persoană care consideră iubirea o sursă importantă de fericire și stare de bine.

CUI NU I SE ADRESEAZĂ ACEST WEBINAR?

Acest webinar NU se adresează celor care consideră că iubirea este o iluzie și nici celor care nu sunt dispuși să facă vreun efort pentru ca relația lor de cuplu să fie una armonioasă.

Omul este o ființă socială. El are nevoie să relaționeze cu alte persoane, iar relația de cuplu este una dintre cele mai importante pentru că ea este principala sursă pentru rezervorul emoțional al unui adult.

La începutul unei relații, folosim toate cele cinci limbaje de iubire. Cu timpul, însă, începem să ne exprimăm iubirea în felul în care am fost educați. Și folosim unul sau cel mult doua limbaje. Iar aceste limbaje pot să nu fie cele pe care partenerul sau partenera ta le înțelege. La fel cum, limbajul de iubire prin care se exprimă partenerul/partenera este posibil ca tu să nu îl înțelegi.

Pentru ca o relație de cuplu să fie armonioasă, este nevoie ca cei doi, bărbat și femeie, să învețe să își exprime iubirea în felul în care celălalt să o înțeleagă și să o primească. Altfel, acesta se va simți neiubit. Iar atunci când se simte neiubit, armonia dispare.

Pe parcursul webinarului vor fi atinse următoarele aspecte:

 • ce înseamnă, de fapt, iubirea;
 • ce este un limbaj de iubire;
 •  cum se formează limbajele de iubire;
 • diferențele dintre limbajul de iubire prin care ne exprimăm iubirea și limbajul de iubire prin care înțelegem că suntem iubiți;
 •  care sunt cele 5 limbaje de iubire;
 • ce putem face pentru a crea armonie în relație prin cele 5 limbaje de iubire.

CU CE PLEACA ACASĂ CURSANȚII?

Fiecare cursant va pleca din acest webinar cu:

 • explicația conceptuală a iubirii;
 • înțelegerea clară a limbajelor de iubire și a dinamicii acestora;
 • soluții concrete pentru a crea sau re-crea armonie în relația de cuplu prin intermediul folosirii limbajelor de iubire.

DETALII TRAINER

“Sunt psiholog, coach și trainer și lucrez constant cu adulți și copii în diverse programe și proiecte care au ca scop autocunoașterea, autoconștientizarea, dezvoltarea personală și profesională, toate acestea având ca finalitate atingerea nivelului dorit de împlinire și satisfacție în viață.” Loredana Vlădăreanu

Am absolvit Facultatea de Psihologie în 2002, apoi am lucrat in domeniul consultanței în resurse umane 13 ani, derulând proiecte de recrutare, evaluare și dezvoltare individuală și organizațională.

Din 2007 sunt Trainer, iar din 2011 Power Coach, certificat de către Coaching and Leadership International și de către Academy of Executive Coaching.

De-a lungul ultimilor 10 ani, am creat și am dezvoltat numeroase workshopuri și cursuri în domeniul dezvoltării personale, atât pentru adulți, cât și pentru copii, precum și evenimente de parenting pe diverse teme, în care aduc idei și soluții care să contribuie la o relaționare armonioasă între părinți și copii, dar și la întelegerea si modelarea comportamentului copiilor.

Cea mai recentă realizare este publicarea primei cărți - „Jurnal de fericire” în noiembrie 2019, carte care este însoțită de un caiet de lucru deoarece conține exerciții și tehnici de coaching, NLP, EFT și alte metode de dezvoltare personală. Scopul acestei cărți este acela de a facilita accesul la astfel de metode care au aplicabilitate și utilitate chiar și în lipsa unui psihoterapeut, coach sau consilier. Cartea conține povești autentice de viață, desprinse atât din viața mea, cât și din experiența mea profesională ca și terapeut, coach, trainer și consilier.

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Live

  Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

  20,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page