top of page

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Redirecționarea și sponsorizarea către Fundația CCU sunt deductibile din impozitul datorat, în limitele precizate, noi fiind înregistrați la ANAF cu decizie nr. 4103449 / 18.04.2019 (verifică).

Doneaza---Comunitatea-CCU.jpg
  • Datele noastre de identificare sunt:

  • Fundația Competenți, Corecți și Utili - CCU

  • Cod fiscal: 38637540

  • Cont bancar (IBAN): RO80RNCB0082157195430001

  • Banca: BCR

  • Formularul poate fi descărcat accesând linkul: Descarcă Formularul 230-Impozit pe Venit, iar după completarea și semnarea lui, te rugăm să-l trimiți scanat la adresa contact@comunitateaccu.ro, iar originalul prin Poștă/Curier la adresa: Str. Progresului, Nr.134-138, Sector 5, București, Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Iți mulțumim pentru interesul arătat de a citi aceste rânduri.

Dacă analizăm țările dezvoltate economic, în special țările nordice, realizăm că venitul financiar ridicat, cât și rata criminalității redusă, se datorează sistemului educațional dezvoltat de aceste țări.

Pentru noi, educația este "darul" de valoare pe care-l putem lăsa generațiilor viitoare, menit să schimbe în bine evoluția societății. Este crezul care ne motivează pe noi, în calitate de organizatori, dar și în calitate de adepți ai schimbării prin dezvoltare continuă.

”Evenimentele gratuite de dezvoltare personală și profesională” sunt “temelia” Fundației CCU, în privința cărora am reușit să atragem aprecierea miilor de participanți, dornici să mai pună o “cărămidă” la consolidarea .

Fundația CCU a organizat între anii 2019-2021, un număr de aproape 140 seminarii gratuite din domenii precum HR, financiar, comunicare, GDPR, marketing, fiscal, dezvoltare personală, educația copiilor, excel, contabilitate, psihologie etc.

Dorim să ajutăm studenții să aibă o sursă de venit în plus și acordăm "Bursa de Merit CCU".

Dorim să ajutăm elevii să își identifice cariera potrivită pentru ei, prin organizarea proiectului "100 de Elevi Orientați în Carieră", proiect ce oferă teste de carieră și îndrumare în mod gratuit.

În fiecare an, Fundația CCU apreciază firmele din România ce sunt Generatori de Plus Valoare și au un impact semnificativ la nivel local și național.

Le recunoaștem meritele prin acordarea unei diplome cu putere de simbol, pentru rezultatele economice foarte bune obținute în anul fiscal precedent.

Pentru ca toate aceste Proiecte să prindă viață, Fundația CCU a beneficiat de ajutorul financiar al sponsorilor noștri, atât persoane juridice cât și persoane fizice.

Suntem onorați că te numeri și tu printre ei!

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact sau Chat!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page