top of page

Testimoniale Bursieri CCU

La finalul fiecărei ediții a Bursei CCU, primim feedback din partea bursierilor despre experiența avută cu Fundația CCU în cadrul acestui proiect minunat.

Și cum de fiecare dată suntem transparenți în activitatea pe care o desfășurăm, dorim să împărtașim cu voi momente de suflet care s-au petrecut de-a lungul timpului și pe care ne place să le repetăm de fiecare dată, de la proiect la proiect, de la an la an.

Studenții Bursieri, care au făcut parte din "familia CCU" pe parcursul celor 4 Ediții (2020 - 2022) au fost: Cosmin Boțoroga, Cristina Șurubaru, Geanina Prejbeanu, Ignea Mihai, Andreea Budulan, Valeria Sîrbu, Mirela Loghin, Ana Rudico, Irina Munteanu.

Vă invităm să descoperiți ce a însemnat experiența cu Fundația CCU pentru fiecare dintre ei.

Cosmin Botoroga.jpg

"Încă de la începutul masteratului, anul I, semestrul I, sunt bursier #CCU, având ocazia de a cunoaște oameni minunați de la evenimentele la care am participat în ultimele 18 luni, evenimente care contribuie activ la modelarea mea personală, dar și profesională.

Din momentul în care am ajuns bursier am început să-mi însușesc valorile pe care le promovează, Competența (dorindu-mi să devin un profesionist în domeniul meu de activitate), Corectitudinea (a fi o persoană dreaptă, atât față de sine prin sinceritate și recunoașterea greșelilor, cât și față de ceilalți), dar și Utilitatea (prin implicarea ca voluntar în diferite proiecte, astfel am ajutat comunitatea să crească).

Cu banii primiți din partea Comunității #CCU am decis să investesc în educația mea, achiziționând cursuri de pe Udemy și Coursera, dar totodată mi-am folosit o parte din bani și pentru a-mi finanța studiul în Oslo, Norvegia.

În tot acest timp am și colaborat și sunt ferm convins că încă voi menține această colaborare și pe viitor cu echipa #CCU, o echipă de oameni minunați care încearcă să schimbe comunitatea. Te invit și pe tine să te alături acestei mari familii, mari comunități pentru a schimba societatea!"

Cosmin-Alin Boțoroga

DSC01775 (2).jpg

Cristina Șurubaru

"Bursa CCU a însemnat pentru mine numeroase oportunități, experiențe pe care cu siguranță nu le-aș fi trăit fără această șansă. Călătoritul, cititul, participarea la evenimente au contribuit la dezvoltarea mea și m-au detereminat să fiu persoana de acum.

În urma acestei experiențe mă cunosc mai bine, știu care îmi sunt punctele forte cât și cele slabe. Sunt o fire curioasă, perseverentă, mereu motivată să fac lucrurile mai bine, astfel că acest proiect mi s-a potrivit perfect.

Evenimentele organizate de Fundația Competenți, Corecți și Utili, au teme de interes pentru mine, astfel că de fiecare dată am găsit webinarii care să-mi atragă atenția, la care m-am înscris cu plăcere.  Această experiență, m-a ajutat să-mi dezvolt partea de exprimare în scris datorită postărilor realizate, cât și cea verbală prin intermediul interviurilor din cadrul selecțiilor.

În echipa CCU am găsit oameni care au crezut în mine, care m-au determinat să evoluez.

Totodată, sunt mândră că am făcut parte dintr-o echipă atât de implicată, care dezvoltă proiecte ambițioase, oferă plus valoare comunității și cel mai important, împărtășesc valori precum Competența, Corectitudinea și Utilitatea."

geanina.jpg

Geanina Prejbeanu

"Mă simt recunoscătoare că în ultimele 6 luni am făcut parte dintr-o echipă minunată și de unde am avut ce să învăț.

Faptul că am participat la evenimentele organizate de ei pe mine m-a ajutat să mă dezvolt atât din punct de vedere personal cât și profesional.

Mă bucur că am trăit această experiență și recomand tuturor să participe la aceste evenimente deoarece vor învăța foarte multe lucruri.

Le mulțumesc tuturor membrilor Fundației CCU pentru că mi-au oferit șansa să fac parte din echipa lor."

76651492_1124900761048317_7236795082286825472_n_edited.jpg

Mihai Ignea

"Alături de Fundația CCU am cunoscut și am învățat de la persoane ce îmbrățișează cele 3 valori: Competență, Corectitudine și Utilitate.

De la trainerii puși la dispoziție de Fundație am acumulat informații ce mă pot ajuta pe termen lung, în domeniile: Finanțe, Sociologie, Management, English in Business, Relații cu Publicul, Parenting, Psihologie, Gestionarea Inteligenței Emoționale, Marketing, Dicție, Drept în Afaceri, Educație Financiară și muuulte altele...

Acum știu că am o sursă foarte bună de informații de calitate și o voi accesa cu drag mulți ani de acum înainte!

Vino și tu la webinariile organizate de Fundația CCU! Mulțumesc însutit Echipei CCU!"

58793219_2507390636159132_6701400767158288384_n_edited.jpg

Andreea Budulan

"Numele meu este Andreea Budulan, sunt studentă în anul III la Universitatea Politehnica din București și fac parte din Comunitatea CCU.

În ultimele 6 luni am beneficiat de o bursă privată din partea Fundației Competenți, Corecți și Utili, bursă care mi-a fost de mare ajutor pentru sprijinirea activităților extrașcolare care au contribuit la dezvoltarea mea profesională.

În această perioadă am participat la evenimentele desfășurate în cadrul Fundației, webinarii gratuite din domeniile financiar, contabil, psihologic, antreprenorial și economic, prin care am reușit să-mi îmbunătățesc abilitățile mele antreprenoriale. Am primit informații utile de la oameni competenți, traineri cu o experiență de cel puțin 10 ani.

Le mulțumesc celor din Comunitatea CCU pentru ajutorul și sprijinul pe care mi l-au oferit, am reușit astfel să-mi duc la bun sfârșit activitățile extrașcolare și să să-mi ating obiectivele.

Recomand cu căldură participarea la evenimentele desfășurate de către Comunitatea CCU. Consider că webinariile susținute online reprezintă o oportunitatea pentru oamenii din toată țara, indiferent de zona în care se află"

Valeria.jpg

Valeria Sîrbu

"În cadrul acestui proiect al Comunității Competenți Corecți și Utili eu m-am simțit privilegiată. Am avut ocazia să particip la zeci de webinarii pe teme dintre cele mai diverse, despre care nu era să aud dacă nu aplicam la proiect. Până anul trecut nu știam de existența acestei organizații și a evenimentelor acesteia. Am aflat rapid despre cauza și intenția din spate și am rămas plăcut surprinsă de efortul și dedicația echipei CCU în toate proiectele pe care le organizează și gestionează.

Am recomandat cu drag evenimentele CCU persoanelor din comunitatea mea și mă bucuram enorm când vedeam interesul lor atât pentru webinarii cât și pentru activitatea mea în cadrul comunității. 

Bursa CCU a reprezentat pentru mine oportunitatea de a studia mai mult, de a mă dezvolta și de a vedea lucruri frumoase la alte evenimente decât cele ale comunității.

Vreau să mulțumesc Comunității CCU pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o și pentru colaborarea frumoasă pe care am avut-o. Mi-a plăcut să fac parte din această familie!"

Mirela loghin_edited.jpg

"În perioada mai-octombrie am beneficiat de o bursă privată din partea Fundației Competenți, Corecți și Utili. 

Pe lângă faptul că aceasta a reprezentat un sprijin financiar care m-a ajutat enorm să-mi susțin activitățile de dezvoltare profesională, a constituit, la rândul ei, o oportunitate de dezvoltare personală pentru mine. 

Participând activ la webinarele organizate de CCU, am avut ocazia să învăț din experiențele speakerilor, să mă familiarizez cu subiecte necunoscute de mine până atunci, să-mi exersez abilitățile de comunicare și colaborare și să ajung la concluzia că a fi curios este un proces de învățare.

Proiectul CCU a reprezentat ceva admirabil pentru mine, motiv pentru care mi-am dorit extrem de mult să fac parte din el. Am împărtășit valorile fundației de la început, faptul că susținerea educației este cea care poate aduce plus valoare societății și că promovarea celor trei valori va forma și "șlefui" caracterul uman.

Sunt recunoscătoare echipei CCU, în mod special doamnelor Gaju și Buhuș pentru suport și răbdare și, nu în ultimul rând, fondatorului Cristian Varban pentru oportunitate."

Mirela Loghin

Ana Rudico_edited.jpg

Ana Rudico

"Peste 25 pe evenimente, peste 25 de specialiști, peste 25 de subiecte, peste așteptări! 

Sunt Ana, Bursieră CCU, și închei cu mândrie și recunoștință Ediția a IV-a a proiectului.

Bursa CCU a însemnat pentru mine suport, responsabilitate, progres și cunoaștere. Fundația CCU a fost puntea în contactul cu diverse persoane formatoare. Am avut posibilitatea de a interacționa cu traineri, speakeri, specialiști foarte atent aleși care m-au ajutat nu doar pe partea profesională, dar și în determinarea atitudinii ferme în tratarea diferitelor subiecte.

 

Mulțumesc întregii echipe CCU, în special Loredanei Gaju și lui Ionuț Gheorghiță, ei mi-au făcut drumul mai ușor!

Și nu în ultimul rând, mulțumesc domnului Cristian Varban, mă bucur să găsesc oameni dornici să ne pună în valoare și să contribuie în mod substanțial la dezvoltarea noastră, a tinerilor antreprenori.

Vă sunt recunoscătoare și promit să duc mai departe valorile Fundației CCU!"

Mirela Loghin

irina_edited.jpg

Irina Munteanu

"Bursa CCU a însemnat pentru mine numeroase oportunități, experiențe pe care cu siguranță nu le-aș fi trăit fără această comunitate.

Participarea la evenimente a contribuit la dezvoltarea mea personala și m-a detereminat să fiu mai atenta, organizata, competenta, corecta si utila .

Datorită acestei experiențe mi-am descoperit punctele mele tari și cele la care ar mai trebui să lucrez.

Experiența CCU m-a ajutat să-mi dezvolt abilitatea de comunicare și vorbire în public datorită postărilor de pe social media și promovarea evenimentelor fizic colegilor și prietenilor care vedeau constant postările mele.

 

În echipa CCU am găsit oameni care au crezut în mine de la început și m-au ajutat să cred și eu în mine, ceea ce este foarte important pentru orice om. Sunt extrem de mândră că am făcut parte dintr-o echipă atât de organizată, implicată care prin evenimente oferă plus valoare comunității în care trăim și cel mai important, împărtășesc valori precum Competența, Corectitudinea și Utilitatea."

ana rudico.jpg

"Se împlinește un an de când sunt parte a Comunității CCU. În aceasta lună închei cu mândrie și recunoștință cea de-a V-a Ediție a Bursei CCU.

 

Acest proiect a însemnat pentru mine un motor al excelenței și al impactului. Am parcurs împreună cu ceilalți beneficiari un drum de învățare și dezvoltare, iar rezultatele obținute ne încântă și ne inspiră pentru viitor.

 

Pe lângă contactul cu profesioniști din domenii versatile, am avut ocazia de a asista și contribui la un proiect generos derulat de Fundația CCU în vedere susținerea școlilor din mediu rural. Contribuția Comunității CCU este un far de lumină în comunitățile izolate, oferind oportunități educaționale și speranță pentru tinerii din acele zone.

 

Bursa CCU, nu a fost doar un sprijin financiar, ci și o confirmare a valorii mele și a potențialului meu. Mă angajez să continui să fiu un model de excelență și să contribui în mod pozitiv la comunitatea din care fac parte prin valorile Fundației CCU.

Nu pot să închei fără să menționez recunoștința față de toți cei implicați în acordarea acestei burse. Vă sunt recunoscătore pentru încrederea voastră și promit să vă fac mândri de mine și de rezultatele mele, în continuare."

Ana Rudico

CONSTANTIN.jpg

Constantin Crăciun

"Timpul petrecut în cadrul fundației ”Competenți, Corecți și Utili” m-a ajutat să dobândesc competențe valoroase, să cultiv corectitudinea și să înțeleg importanța utilității în viața mea personală și profesională.

Pe parcursul celor 6 luni, am manifestat o dorință remarcabilă de a învăța și de a mă dezvolta multilateral, concentrându-mi atenția atât spre domeniul meu de interes cât și spre multitudinea ariilor dezvoltării personale, fiindu-mi de mare ajutor webinarele organizate de către fundație. Am fost dedicat în obținerea competențelor necesare pentru a deveni mai capabil în ceea ce fac și am arătat o atitudine deschisă față de noi oportunități de învățare și provocări.

Una dintre cele mai valoroase lecții pe care le-am învățat în această perioadă a fost importanța competențelor. Am înțeles că în lumea actuală, învățarea continuă și dezvoltarea personală sunt cheia succesului. Aflându-mă într-un mediu propice dezvoltării, am investit timp și efort în îmbunătățirea abilităților mele, iar asta m-a transformat într-o persoană mai competentă și mai sigură pe mine.

Adoptând ”utilitatea” ca și una dintre principale valori personale, am demonstrat un comportament etic exemplar, tratându-i pe ceilalți cu respect și integritate. Am manifestat o atitudine corectă în toate acțiunile mele și am promovat valorile etice în toate mediile în care m-am manifestat.

În concluzie, cele 6 luni în care m-am putut numi cu mândrie ”bursier al Fundației CCU” m-au influențat de o manieră substanțială. Am devenit o persoană a cărei prezență a devenit mai valoroasă, mai plăcută și mai utilă. Vă mulțumesc tuturor pentru această frumoasă ocazie de a mă metamorfoza într-o versiune îmbunătățită a mea.

20221116_130240.jpg

Oana Tălmaciu

M-am simțit norocoasă și recunoscătoare fiindcă în ultimele 6 luni am beneficiat de o bursă privată din partea Fundației Competenți, Corecți și Utili și că în tot acest timp am avut oportunitatea de a participa la diferite evenimente, care mai de care mai diverse, din diferite domenii de activitate, care au contribuit într-un mod semnificativ atât la dezvoltarea mea profesională, cât și personală. Mai mult decât atât, am recomandat cu drag webinariile atât familiei, cât și prietenilor din comunitatea mea fiindcă fiecare avea ceva interesant de învățat de acolo.

Bursa CCU a însemnat pentru mine o nouă ocazie de a învăța lucruri noi de la diferiți speakeri, cu ani de experiență în spate care mi-au demonstrat încă odată că această curiozitate permanentă a oamenilor ne conduce la dezvoltarea mult mai rapidă a noastră, fie că e pe plan personal sau profesional.

 

Participarea la evenimentele fundației m-au ajutat să devin mai atentă, mult mai curioasă, precum și mult mai corectă, competentă și utilă.

Le sunt recunoscătoare tuturor oamenilor ce sunt în spatele Fundației Competenți, Corecți și Utili, precum și domnului Cristian Varban, fondatorul acesteia și recomand cu mare drag mai departe fundația și evenimentele pe care aceasta le organizează fiindcă se contribuie într-un mod real la binele societății din care face parte fiecare dintre noi, precum și a faptului că oferă plus valoare comunității în general. Mai mult decât atât, cred că evenimentele care se organizează în mediul online reprezintă o șansă mult mai mare ca oamenii din întreaga țară să aibă acces la multe informații, în orice domeniu pe care îi interesează.

 

Pe lângă aceste lucruri am apreciat faptul că evenimentele cărora li s-a adăugat taxă au rolul de a ajuta școlile din mediile defavorizate prin dotarea acestora cu câte o imprimantă, fiindcă, din punctul meu de vedere, este foarte important să le oferim o șansă și celor mai puțin norocoși fiindcă există un potențial enorm în orice copil care își dorește să învețe, fiindcă ei reprezintă viitorul.

 

O să continui să recomand în continuare evenimentele și valorile pe care Fundația CCU dorește să le facă, pe cât se poate, cunoscute întregii țări, indiferent de zonă.

Vă sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am învățat în tot acest timp și promit să duc mai departe valorile Fundației CCU!

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page