top of page

mar., 30 ian.

|

Live Online

Pericolul Mascat în Relațiile Antreprenoriale

În lumea antreprenorială din România, există un pericol insidios care își face tot mai simțită prezența. O practică contraproductivă care prejudiciază agenții economici și o influență negativă care se răspândește ca un virus.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Pericolul Mascat în Relațiile Antreprenoriale
Pericolul Mascat în Relațiile Antreprenoriale

Ora și Locația

30 ian. 2024, 18:30 – 20:30 EET

Live Online

Despre Eveniment

Te întrebi despre ce este vorba? Ei bine, suntem aici pentru a dezvălui acest pericol mascat și pentru a-l scoate la lumină.

Nu rata oportunitatea unică de a descoperi date esențiale despre "Pericolul Mascat în Relațiile Antreprenoriale" și, mai important, de a explora împreună soluții și posibilități de evitare.

📅Te așteptăm pe data de 30 ianuarie 2024, de la ora 18:30, LIVE ONLINE pe Zoom, alături de Cătălin DăscălescuConsilier Juridic, să dezbatem un subiect actual și extrem de întâlnit în legătură cu pericolul din spatele negocierilor în business.

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM.

🏣Prin organizarea acestui eveniment Fundația CCU susține  Școala Gimnazială nr.3 Uzunu, jud. Giurgiu cu un echipament multifuncțional prin proiectul Digitalizarea Școlilor. Școala a fost recent renovată de Asociația Bookland România, însă are nevoie de echipamente digitale esențiale pentru elevi.

🏨Vezi cazul Școala Gimnazială nr.3 Uzunu, jud. Giurgiu  - AICI!

În lumea afacerilor, fiecare decizie și acțiune au consecințe. Relația cauză-efect este fundamentul pe care se construiește succesul sau eșecul unei afaceri. Cu toate acestea, uneori, un "curent" contraproductiv amenință să submineze acest echilibru fragil.

Scopul nostru principal este să tragem un semnal de alarmă cu privire la acest pericol tot mai întâlnit în mediul de afaceri românesc. Vrem să informăm și să responsabilizăm antreprenorii, oferindu-le instrumente și cunoștințe esențiale pentru a naviga în siguranță în apele antreprenoriatului.

Așadar, dacă și tu vrei să fii la curent cu unul dintre cele mai des întâlnite și mascate pericole din businessul românesc, te invităm la webinarul nostru GRATUIT "Pericolul Mascat în Relațiile Antreprenoriale".

🎯Cui i se adresează webinarul (GRUPUL ȚINTĂ):

• tinerilor antreprenori; 

 • antreprenorilor cu o vastă experiență în business;

• specialiștilor din departamentele financiar-contabile;  

• angajaților care ocupă funcția de credit controller;  

• angajaților care activează în funcții de conducere și execuție atât din cadrul companiilor cât și din cadrul instituțiilor financiar-bancare și a IMM-urilor;  

• managerilor și agenților de vânzări;  

• persoanelor care apreciază activitatea de "brainstorming" în vederea descoperirii împreună a soluțiilor optime; 

 • tuturor persoanelor care sunt interesate să-și mărească orizontul, să-și dezvolte abilitățile de analiză și să-și ascută simțurile;  

• oricăror altor persoane cu spirit antreprenorial.

📚Cu ce informații valoroase vor pleca acasă cursanții: 

 • vei obține un update a situației de față;  

• te vei familiariza cu acest pericol; 

 • vei economisi timp, resurse financiare și resurse umane, iar toate aceste resurse pe care le-ai fi alocat în vederea recuperării de creanțe le vei putea aloca în alte proiecte; 

 • vei avea acces la informații probate;  

• vei cunoaște metode de evitare;  

• vei bucura în viitor de rezultate financiare mai bune.

👨‍🏫Despre trainer:  Fiind pasionat de comunicare, de relaționarea interumană și fiind "a people person", Cătălin Dăscălescu a ales să împărtășească cu publicul interesat o parte din experiența sa, militând pentru un mediu de business mai protejat, în lumina unei proceduri de prevenție bine definite.

Cătălin Dăscălescu este un profesionist polivalent, nonconformist, pasionat de prevenție și orientat către rezultate și soluții inovatoare, care, de-a lungul timpului, s-au dovedit a fi extrem de eficiente.

Absolvent atât al Facultății de Finanțe-Bănci cât și al Facultății de Drept, absolvent al cursurilor de mediere, membru definitiv în cadrul Colegiului Consilierilor Juridici din București, membru al European Mentoring & Coaching Council (EMCC), formator acreditat și participant activ la conturarea cursurilor în cadrul Max Mentor, Cătălin Dăscălescu a activat în ambele domenii de activitate, atât financiar-bancar cât și juridic.

Deși debutul său profesional a fost în sfera bancară, Cătălin Dăscălescu a ales să participe cât mai activ la sprijinirea și promovarea raporturilor comerciale în siguranță sporită, motiv pentru care în ultimii 10 ani de zile a profesat în calitate de consilier juridic la societăți specializate în domeniul recuperărilor de creanțe, unde a putut studia în detaliu tipologia debitorilor și viciile procedurale inerente raporturilor comerciale.

Cu o experiență dovedită în domeniul analizei de risc, a bonității și capacității de plată a companiilor, alături de atribuțiile sale aferente activității de recuperare-colectare a creanțelor, Cătălin s-a specializat pe diminuarea riscului și identificarea soluțiilor optime de creditare în condiții de siguranță sporită, dezvoltând un program de prevenție de succes, adaptat la nevoile contemporane, primit deja cu brațele deschise de către foarte mulți antreprenori și implementat cu succes de către foarte multe companii din România.

Haide să explorăm împreună această temă crucială și să aducem lumina în locurile întunecate ale relațiilor antreprenoriale!

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Live

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page