top of page

joi, 22 iun.

|

București

Constelații Familiale și Sistemice - vindecarea dinamicii relațiilor de cuplu

Constelațiile Familiale și Sistemice pot deține cheia pentru a debloca o înțelegere mai profundă și o vindecare transformatoare în relația ta de cuplu.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Constelații Familiale și Sistemice - vindecarea dinamicii relațiilor de cuplu
Constelații Familiale și Sistemice - vindecarea dinamicii relațiilor de cuplu

Ora și Locația

22 iun. 2023, 18:00 – 20:00 EEST

București, Strada Progresului nr. 134-138, București 052034, România

Despre Eveniment

Permite-ți să observi dacă:

  • Te lupți cu provocări în relația ta de cuplu?
  • Vi se pare dificil să vă rezolvați conflictele, să stabiliți o comunicare sănătoasă sau să mențineți un sentiment de echilibru și armonie în relație?

Dacă da, Constelațiile Familiale și Sistemice pot deține cheia pentru a debloca o înțelegere mai profundă și o vindecare transformatoare în relația voastră.

Putem să explorăm împreună modul în care Constelațiile Familiale și Sistemice pot ajuta la rezolvarea problemelor din relația de cuplu, favorizând creșterea, conexiunea și schimbarea de durată în relațiile de familie și în relația de cuplu.

Așadar te așteptăm pe data de 22.06.2023, de la ora 18:00, la evenimentul “Constelații Familiale și Sistemice - vindecarea dinamicii relațiilor de cuplu”, ce va avea loc laSediul Fundației CCU – Str Progresului, Nr 134-138, sector 5, București - Sala Mihai Eminescu.

Ghidul tău în această călătorie spre vindecare a sinelui va fi Dragoș Bogdan – Facilitator Constelații Familiale, Sistemice, Maestru Reiki, Specialist Echilibrări Energetice.

🔻Înscrierea la eveniment se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

🎯Prin participarea la acest eveniment poți susține Școala Gimnazială „Făgețelu” din județul Olt, să achiziționeze o imprimantă prin proiectul Digitalizarea Școlilor. O parte din valoarea totală obținută în urma evenimentului va fi folosită pentru susținerea cazului de mai sus.

Mai multe informații despre Proiectul nostru și Școala Gimnazială „Făgețelu”  - AICI.

Taxă de participare – 130 Lei

Constelațiile Familiale și Sistemice oferă o abordare unică pentru înțelegerea și abordarea provocărilor din cadrul unei relații de cuplu.

Prin crearea unei reprezentări vizuale a dinamicii relației, procesul constelațiilor dezvăluie dinamica ascunsă și tiparele subconștiente care pot contribui la apariția unor  probleme sau situații care sunt de cele mai multe ori cu greu sau deloc depășite în relația de cuplu. Această perspectivă mai profundă permite cuplurilor să obțină o nouă perspectivă și să treacă dincolo de conflictele de suprafață și, să poată ajunge la profunzimea cauzelor care au generat un anumit gen de comportament al partenerilor.

Vindecarea rănilor din familie este posibilă.

Cuplurile își aduc istoriile și experiențele individuale ale familiei în relația lor. Rănile familiale nerezolvate, traumele și modelele inter-generaționale, trans-generaționale, pot influența, subconștient, dinamica cuplului. Prin constelații, cuplurile pot explora aceste influențe familiale, permițând vindecarea rănilor din trecut și eliberarea poverilor moștenite. Acest proces de vindecare deschide ușa către o mai mare înțelegere, empatie și compasiune în cadrul relației.

Schimbarea perspectivelor este o decizie.

Constelațiile Familiale și Sistemice facilitează trecerea de la o perspectivă limitată, concentrată pe persoană, la o viziune sistemică a relației. Prin recunoașterea interconexiunii dintre cuplu și familiile lor respective, cuplurile dobândesc o înțelegere mai largă a influențelor care le modelează dinamica. Această perspectivă extinsă încurajează empatia, deoarece fiecare partener recunoaște că  mare parte din comportamentele și reacțiile lor sunt adesea influențate de dinamica familială adânc înrădăcinată.

Restabilirea echilibrului și a limitelor depinde și de tine.

Constelațiile ajută cuplurile să abordeze dezechilibrele în ceea ce privește a oferi și a primi, dinamica puterii și problemele limită. Explorând dinamica sistemică, cuplurile pot identifica unde echilibrul a fost perturbat și pot lucra pentru restabilirea armoniei. Acest proces permite stabilirea unor limite mai sănătoase și un schimb mai echitabil de dragoste, sprijin și energie în cadrul relației.

Îmbunătățirea comunicării și conexiunii cu partenerul sau cu partenera este de fapt o deschidere.

Comunicarea eficientă este vitală pentru o relație de cuplu prosperă. Constelațiile Familiale și Sistemice oferă cuplurilor un spațiu sigur pentru a-și exersa și a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare. Obținând perspective asupra influențelor sistemice asupra tiparelor de comunicare, cuplurile pot învăța să-și exprime nevoile, temerile și dorințele mai eficient. Această conexiune aprofundată favorizează o mai mare intimitate și înțelegere între parteneri.

Promovarea creșterii personale vine prin cel de lângă mine, adică prin partener sau parteneră.

Constelațiile Familiale și Sistemice nu se concentrează doar pe rezolvarea problemelor imediate, ci și susțin creșterea personală a fiecărei persoane din cuplu. Prin descoperirea și abordarea rănilor și limitărilor individuale, cuplurile pot crea un spațiu pentru vindecarea și transformarea personală. Pe măsură ce fiecare partener crește și evoluează, relația de cuplu beneficiază de o capacitate crescută de iubire, empatie și creștere împreună.

Constelațiile Familiale și Sistemice oferă o abordare profundă și transformatoare pentru rezolvarea problemelor din cadrul relației de cuplu. Prin adâncirea influențelor sistemice și vindecarea rănilor familiale, cuplurile pot experimenta o aprofundare a conexiunii lor, o comunicare îmbunătățită și un sentiment reînnoit de echilibru și armonie.

„Dacă EȘTI gata să pornești într-o călătorie de VINDECARE și creștere în relația TA, dacă vrei să afli mai multe despre tine și despre cum te influențează în viață istoria Familiei de Origine, dacă te-ai întrebat măcar o dată cum ar fi să trăiești mai bine în viață ?

Asta înseamnă că și tu poți face parte din participanții acestui eveniment, cu care îmi permit să mă întâlnesc pe 22 IUNIE 2023 într-o sală modernă de conferințe la sediul Fundației Competenți, Corecți, Utili, în cadrul proiectului Digitalizarea Școlilor.

Eu îmi permit!

Observă un aspect.

Doar gândește-te,  cum ar fi pentru tine ca la sfârșitul acestei întâlniri să înțelegi că ..., posibilitățile de transformare sunt nelimitate.” Dragoș Bogdan

Detalii trainer – DRAGOȘ BOGDAN

“Am participat la PRIMUL Atelier de Constelații Familiale din Romania în 2003, an în care deja devenisem practicant de Reiki.

Acel Atelier  de Constelații Facilitat de Dorina Mocanu mi-a schimbat perspectivele și au urmat mulți ani de studiu și practică.

În acești  ani am devenit Maestru Reiki și  continui să practic Reiki,  m-am certificat în Managementul Stresului,  în tehnici de eliberare Mental-Emoțională, sunt unul dintre cei zece Constelatori Fluviali din Romania  dar și Facilitator de Constelații Familiale și Sistemice.

După zece ani de studiu și practică personală în 2013, am considerat că este necesar sa fac schimbarea de la vechea carieră, cea de antreprenor, la cea de terapeut, pentru a oferi altor persoane o nouă perspectivă de viață, așa cum și eu, la rândul meu, am primit de la cei care m-au ghidat, ca să ajung azi, aici.

Ce îți propun?

Să petrecem împreună două ore într-o sală de conferințe modernă, să îți ofer informații despre Constelațiile Familiale și Sistemice și să răspund întrebărilor tale.

De ce ai face asta?

Pentru că: din punctul meu de vedere sunt multe podcasturi și multe informații în media și pe internet care ”DISCUTĂ” despre Constelațiile Familiale și Sistemice însă sunt foarte  puțini cei care oferă informații cu adevărat folositoare.

Pentru că: timpul fiecăruia este prețios și prefer să punem fiecare partea lui de timp în beneficiul tuturor.

Pentru că: te însoțesc în primii pași de cunoaștere altfel, în loc  să te las să cauți și să petreci ore în șir adunând informații care te ajută doar să treci totul pe o listă de ” things To Do”  poate chiar să te nemulțumești și să renunți să-ți creezi o altă perspectivă de viață.

Pentru că : din experiență, dar și din cunoaștere am observat și am înțeles că sunt multe Entități, persoane, care sunt interesate ca TU să ai acces la cât mai puțină informație de valoare, criticând sau devalorizând tot ce le cade ”în mână” dar și tot ce ar putea afecta interesele lor personale.

Sigur, pot să mai continui cu acest PENTRU CĂ, însă, te las pe tine să completezi  lista.

Ce pot să-ți mai spun este, pentru că MERIȚI mai mult!

Te invit ca în aceste două ore să îți ofer informații despre  Constelațiile Familiale și Sistemice și repet, să răspund întrebărilor tale.” #Dragoș Bogdan

Rezervă 1 Loc

  • Eveniment cu prezență fizică

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    130,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page