top of page
Copiii din mediul rural au nevoie de resurse moderne pentru educație.
Scoala-Mologesti.jpg

Școala Gimnazială din satul Mologești, comuna Laloșu, este o școală mică, de sat, situată în extremitatea sudică a județului Vâlcea.

Este o școală unde învață atât copii de la grădiniță, cât și școlari de la clasa I până la clasa a VIII-a. Suntem o școală mică, care și-a schimbat înfățișarea cu ajutorul Asociației Bookland, care ne-a sprijinit în renovarea unei clădiri și amenajarea unui teren sintetic modern pentru copii, de care era mare nevoie, mai ales pentru că școala nu dispune, deocamdată, din lipsă de spațiu, de o sală de sport.

Avem în jur de 210 elevi și ne străduim să aducem în comunitatea noastră activități și resurse care, din păcate, în zonele rurale lipsesc. În general, zona rurală este lipsită de oportunități pentru acești copii și școala este cea care are o mare responsabilitate în a schimba acest aspect, prin activitățile pe care le propune, prin proiectele pe care le desfășoară și prin resursele pe care le poate aduce.

"Sunt multe nevoi la sat, școlile au mare nevoie de oameni implicați, conștienți că o societate modernă și dezvoltată nu se poate baza numai pe câțiva ce au avut mai multe oportunități, din orașele mari, ci pe toți, cu toții pot evolua, dar unii au nevoie de mai mult sprijin, de mai multă atenție, de resurse pe care să-și exerseze diferite abilități. Noi suntem un colectiv de cadre didactice tinere, care au înțeles acest lucru foarte bine și de aceea ne străduim să obținem sprijin pentru a le oferi elevilor noștri cele mai bune șanse. Simona Roșu - director Școala Gimnazială Mologești

Colaj-copii.jpg

Prin organizarea evenimentului “10 Capcane întâlnite la ROMÂNĂ și MATEMATICĂ la Evaluarea Națională 2024”, Fundația CCU va dona Școlii Gimnaziale Mologești un echipament multifuncțional pentru susținerea activității educaționale.

Haide să ducem povestea lor mai departe și să aducem un zâmbet copiilor de azi, ce reprezintă viitorul de mâine!

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page