top of page

Grădinița cu program normal "Antohești"

Copiii din mediul rural au nevoie de resurse moderne pentru educație.
WhatsApp-Image-2024-02-06-at-15.21.jpg

Grădinița cu program normal "Antohești", jud. Bacău

Gădinița cu program normal Antohești este o structură a Școlii Gimnaziale ,,Constantin Moscu", Izvoru Berheciului și funcționează în anul școlar 2023-2024 cu o singura grupă mixtă având înmatriculați 16 preșcolari, fiind îndrupați de doamna profesor pentru învățământ preșcolar Miron Daniela.

Grădinița funcționează într-o cladire ridicata în 1964, cladire în care a funcționat pănă în 2013 Școala Primara Antohești.

Cladirea grădiniței a fost renovata ultima data în anul 2008 iar în momentul de față necesită amplă reconsolidare și renovare.

Un alt inconvenient este amplasarea grupului sanitar în curte la distanța fata de cladirea gradiniței, ceea ce implică un efort destul de mare pentru doamna și ,,cei mici,, pentru a merge la baie.

"În  ceea ce privește actul educațional pot să ma laud cu personal bine pregătit; doamna educatoare Miron Daniela este profesor pentru învățământul preșcolar, titulară la unitatea noastra școlară din septembrie 2020. Chiar dacă nevoile sunt mari doamna educatoare face eforturi ca sa-i facă pe cei mici să vină cu drag la grădiniță.

Majoritatea preșcolarilor care frecventează gradinița fac parte din familii cu multe lipsuri. Părinţii preșcolarilor sunt în general persoane cu studii medii şi cu venituri modeste, şomeri,  persoane cu venitul minim garantat sau care lucrează ca zilieri ori lucrători sezonieri, neavând venituri sigure şi stabile.

Activitățile pe care le desfășoră implică și jocuri sau conținuturi în format digital. Gradinita dispune de un laptop (generație mai veche dar funcțional) și am avea nevoie de un videoproiector, o tablă interactivă, o imprimanta wi-fi.

Este bine știut că dacă facem zi de zi activități cu copiii precum jocuri, prezentări ppt sau vizionari filme educative, sprijinim dezvoltarea armonioasă a copiilor și în concordanta cu nevoile societății actuale de digitalizare.

Copiii sunt nerăbdători sa învețe cu suport digital și dacă aveți bună vointa, vă rugăm să ne sprijiniți!" Oana Naforniță director Școala Gimnazială ,,Constantin Moscu" / Grădinița Antohești

Colaj-copii.jpg

Grădinița cu program normal "Antohești" jud. Bacău

Prin organizarea evenimentului “Preia controlul: Devino un IT Project Manager de Succes”, Fundația CCU va dona Grădiniței cu program normal "Antohești" un echipament multifuncțional pentru susținerea activității educaționale.

Haide să ducem povestea lor mai departe și să aducem un zâmbet copiilor de azi, ce reprezintă viitorul de mâine!

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page