top of page

mie., 20 ian.

|

Webinar

Vreau să scriu o carte: primii pași în self publishing

În data de 20 ianuarie 2021 a avut loc Webinarul „Vreau să scriu o carte: primii pași în self publishing”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Vreau să scriu o carte: primii pași în self publishing
Vreau să scriu o carte: primii pași în self publishing

Ora și Locația

20 ian. 2021, 18:00 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

În cadrul webinarului, împreună cu Clementina Anghelache - publisher al revistei Psychologies și Doru Ilioiu - Managing Director Tipar Urban, participanții au descoperit pașii de urmat pentru a avea succes în self-publishing.

Scrierea unei cărți este un vis al tău?

Este o modalitate excelentă să îți faci cunoscut mesajul, de a ajuta alți oameni, a-ți crește credibilitatea în industria ta și chiar de a-ți crește veniturile. Pentru majoritatea oamenilor, visul se termină aici pe măsură ce încep încercările de a publica o carte și se confruntă cu realitatea nu tocmai prietenoasă.

Dacă ești curios/curioasă cum a descurs întâlnirea, te învităm să vizualizezi înregistrarea evenimentului, accesând link-ul:https://www.youtube.com/watch?v=Oo1aAPJaLKs&t=1s .

În cadrul webinarului vei descoperi detalii despre:

  1. Organizeazarea conținului;

Chiar dacă ai scris deja multe articole ele nu sunt încă o carte. Îți vom arăta care sunt elementele esențiale într-o bună structurare a conținului.

  1. Pregătirea materialului pentru tipar;

De la manuscrisul în word la tipar mai este un pas: pregătirea pentru tipar. Află ce trebuie să știi când lucrezi cu un grafician și care sunt elementele de succes.

  1. Promovarea și vânzarea cărții.

Îți vom da căteva idei de marketing care să te ajute în promovarea și vânzarea cărții: PR, lansare de carte, marketplace – sunt elemente pe care trebuie să le iei în considerare.

Îți poți face ideile cunoscute prin publicarea propriei cărți. Află din acest webinar de 2 ore care sunt pașii de urmat pentru a-ți publica în nume propriu cartea: de la idee la tipărire!

Webinarul se adresează:

  • scriitorilor care doresc să își publice o carte sub brandul propriu
  • celor care doresc să își facă publică o lucrare deja scrisă și care nu au avut succes cu edituri consacrate și doresc să pornească pe cont propriu celor care doresc să utilizeze cartea ca materiale de creștere a notorietății personale sau a companiei lor.

Facilitatori:

Clementina Anghelache – publisher al revistei Psychologies, peste 20 de ani de experiență în publishing, trainer și coach în scriere eficientă.

Doru Ilioiu – Managing Director Tipar Urban.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page