top of page

joi, 23 feb.

|

București

Vreau să ne iubim din nou - cele 6 nevoi umane în relație

Vino să descoperi cum poți readuce armonia în relația de cuplu!

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Vreau să ne iubim din nou - cele 6 nevoi umane în relație
Vreau să ne iubim din nou - cele 6 nevoi umane în relație

Ora și Locația

23 feb. 2023, 18:30 – 20:30 EET

București, Strada Progresului nr. 134-138, București 052034, Romania

Despre Eveniment

Calitatea vieții noastre depinde de calitatea relațiilor pe care le avem și de cât de mult ne sunt îndeplinite nevoile noastre umane.   

Foarte multe cupluri căsătorite sau necăsătorite, cu copii sau fără, sunt într-o stare de letargie sau separare din 2 motive: 

1. nu au descoperit care sunt nevoile celuilalt; 

2. nu știu cum să asculte nevoile celuilalt și cum să comunice propriile nevoi.   

În zilele noastre, totul se desfășoară ~cu viteza luminii~. Responsabilități acasă, la serviciu, copii care au nevoie de atenție, iubire, grijă și educație, bunici de îngrijit, prietenii de întreținut, studii de efectuat, mâncare de cumpărat...   Toate aceste responsabilități, normale și umane, de altfel, de cele mai multe ori ne obosesc. 

Devenim atât de automatizați încât uităm să oferim atenția cuvenită partenerului, și, bineînțeles, cea pe care acesta o merită.

Timpul trece și ne trezim că ne-am distanțat și că nevoile noastre nu mai sunt îndeplinite. Două scenarii intră în scenă: ne transformăm sau ne despărțim.

Te așteptăm alături de noi pe data de 23.02.2023, la seminarul Gratuit: “Vreau să ne iubim din nou - cele 6 nevoi umane în relație” să descoperi pasiunea de altădată alături de partenerul de cuplu.

Speaker în cadrul evenimentului va fi doamna Ramona Mihai - Life Coach certificat Tony Robbins– care îți va oferi soluții la problemele pe care le întâmpini pe plan emoțional în relația ta.

🔻Înscrierea la seminar se face Gratuit prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda.

❗️ Atenție! Evenimentul va fi cu prezență fizică la sediul Fundației CCU - Strada Progresului, nr 134-138, sector 5, București.

Pentru accesul în sală este nevoie să prezinți dovada înscrierii la recepție. 

Dacă ești bărbat și vrei să redescoperi intimitatea și pasiunea lângă femeia pe care o iubești foarte mult, te vezi cu ea alături pentru restul vieții, atunci primul lucru pe care trebuie să îl înțelegi sunt nevoile ei de femeie vs. persoană independentă.

Te-ai întrebat de ce o femeie se retrage și refuza orice legătură fizică sau emoțională cu partenerul? Pentru că nu mai se simte în siguranță. În momentul în care va regăsi acest sentiment de siguranță lângă tine, ca iubit sau soț, se va deschide precum o floare și va fi capabilă sa ofere tot ceea ce înseamnă blândețe, iubire, pasiune, intimitate, înțelegere.   

Invers, dacă ești femeie și vrei să redescoperi intimitatea și pasiunea lângă bărbatul pe care îl iubești foarte mult, te vezi cu el alături pentru restul vieții, atunci, primul lucru pe care trebuie să îl înțelegi sunt nevoile lui de bărbat, putere, masculinitate vs. vulnerabilitate. Bărbatul care este conectat cu partea lui masculină are încredere în ceea ce este, în ceea ce vrea și în ceea ce face. În momentul în care acea energie masculină întâlnește partea cealaltă feminină (a bărbatului), pasiunea și intimitatea se instaurează, iar relația voastră capătă o altă notă.    

Ce se întamplă când există și copii?

Cu atât mai mult! Nu copiii trebuie să fie motivul pentru care ați pornit pe calea transformării, ci VOI DOI. Pentru ca o relație sa se transforme, partenerii au nevoie să fie autentici. Schimbarea relației are un impact direct asupra stării emoționale a copiilor lor, modului în care aceștia percep viața, în care relaționează cu ceilalți adulți sau copii. 

Copiii nu au nevoie de părinți să fie mereu în preajma lor pentru a se simți în siguranță, ei au nevoie sa FIE SIGURI că părinții se iubesc, iar acest lucru le oferă și siguranța că în lume există iubire, încredere și armonie.

Beneficiile sunt enorme asupra lor, vor deveni adulții cu stil de atașament sigur iar rezultatele din toate domeniile vieții lor vor fi cu siguranță cele așteptate.   Însă, reînvierea pasiunii și intimității nu înseamnă o relație perfectă, înseamnă că ați învățat să vă ascultați, să vă vedeți și să vă înțelegeți cu adevărat, iar în momentele dificile comunicați asertiv și cu empatie.   

Ce vei mai învăța: 

1. Care sunt cele 3 niveluri de relații; 

2. Care este nivelul relației voastre; 

3. Care sunt cele 6 nevoi umane care ne influențează negativ acțiunile și comportamentele; 

4. De ce asumarea stă 100% în mâinile tale; 

5. Care sunt cei 4 HORSEMAN care vă împiedică să fiți așa cum vreți; 

6. Cum atribuim identitate negativă partenerului; 

7. Transforma relația folosind tehnica S.E.W (Sensations, Emotions, What do I want) și TE AUD.

Cui i se adresează webinarul?

Evenimentul se adresează bărbaților și femeilor de orice vârstă, care nu se simt auziți, înțeleși și apreciați în relația de cuplu sau in căsnicie, dar și celor care nu s-au simțit auziți, înțeleși și apreciați în relația de cuplu care tocmai s-a încheiat.

Cui nu i se adresează webinarul? Bărbaților și femeilor care sunt fericiți cu relațiile pe care le au.    

Cu ce pleacă acasă participanții? Participanții vor pleca acasă cu un AHA care va duce la transformarea armonioasă a relației: 

1. Awareness - conștientizarea propriilor atitudini care au influențat relația în mod defavorabil; 

2. How - Cum să transforme relația de cuplu prin asumarea 100% a propriilor stări; 

3. Ask - Cum să ceară ce au nevoie de la partenerul de cuplu și să aibă garanția că vor primi ce au nevoie.

Despre Trainer – Ramona Mihai 

"Sunt mama unei fetițe adorabile cu vârsta de aproape 7 ani, sunt iubită, prietenă, life coach și consultant certificat în cele 6 nevoi umane descoperite de Maslow și readaptate de Tony Robbins.

Am urmat facultatea de Limbi Moderne Aplicate din anul 2000 până în 2004 la Sibiu, după care, în 2006 am început carierea de traducător autorizat de Ministerul Justitiei.

Am tradus materiale video, audio, ghiduri turistice, software și marketing. În 2007 am înființat, împreună cu un partener, o companie mică în domeniu traduceri și software, în cadrul căreia am manageriat echipe de traducători și project manageri în funcția de Owner și Supply Chain Manager. Din 2013 am decis să continui drumul, în industria traducerilor, în mod freelancing.

În urma unor experiențe provocatoare pe care Viața mi le-a scos în cale, am decis să urmez calea dezvoltării personale, iar de atunci am participat la nenumărate workshopuri, am citit cărți, articole, am urmat terapii și ședințe de coaching, tocmai pentru a evolua.

În 2021 am urmat cursurile de comunicare asertivă cu Daniela Irimia pentru ca apoi să particip la un curs intensiv de antreprenoriat susținut de Marius Ghenea.

În luna iunie a anului 2021 m-am înscris la cursul de Life Coach cu Tony Robbins, alegere care a pus o mare amprenta transformatoare asupra vieții mele.

De 2 ani practic coaching individual si de grup cu focus pe relații, în special, și sunt traducator senior pentru companii cu renume din toata lumea. Aceste doua hobby-uri sunt împlinirea mea în aceasta lume. Amândouă au la bază comunicarea și conexiunea interumană. Pot spune cu certitudine că sunt un om norocos să fac exact ceea ce îmi place." Ramona Mihai

Agenda Evenimentului:

· 18:30 - 18:45 – Primirea participanților

· 18:45 - 19:35 – Prima parte a seminarului

· 19:35 – 19:50 – Coffee Break

· 19:50 – 20:30 – A doua parte a seminarului

Te așteptăm! :)

Rezervă 1 Loc

  • Seminar Gratuit

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page