top of page

joi, 08 oct.

|

Webinar

Valori și Convingeri pentru o viață împlinită

În data de 8 octombrie 2020 a avut loc Webinarul „Valori și Convingeri pentru o viață împlinită”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Valori și Convingeri pentru o viață împlinită
Valori și Convingeri pentru o viață împlinită

Ora și Locația

08 oct. 2020, 18:00 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

În acest Eveniment va fi vorba despre viața ta. Despre cum ai putea să ai o viață împlinită, aplicând câteva valori și convingeri fundamentale, în societate și în viața personală.

Noi susținem că poți evolua și să devii o versiune mai bună a ta, să-ți crești calitatea vieții, prin schimbarea propriilor tale credințe și principii.

Descriere detaliată:

Evenimentul constă în discuții libere privind Valorile Competență, Corectitudine, Utilitate, și Convingerile prin care acestea se pot aplica în practică;

Cele trei Valori stau la baza persoanei implicate și orientate spre obținerea de rezultate utile, indiferent de statut, profesie, naționalitate, religie, cultură.

Dezbaterea ce va avea loc în cadrul webinarului, va constitui o  reflecție asupra modului în care Valorile CCU și Convingerile aferente pot fi aplicate de către participanți în viața personală și profesională, pentru a obține beneficii în folosul societății și al lor personal.

Speaker-ul, Cristian VARBAN, va prezenta idei, studii de caz, va pune întrebări, exprima opinii, iar participanții vor comenta, întreba, recomanda, critica pe marginea lor;

Fiecare Convingere poate fi o revelație sau o lecție de viață, de aceea ne dorim să descoperim cât mai multe puncte de vedere pro și contra din experiența celor prezenți la video-conferință.

Evoluția este condiționată de educație și dezvoltare. Dacă vrem poimâine să trăim mai bine, trebuie astăzi să fim mai deștepți și mâine să aplicăm.” Cristian VARBAN

Ce înseamnă de fapt o viață împlinită? Am atins acest grad de satisfacție sau încă tindem la acest ideal?

Răspunsul la aceste întrebări a fost dezbatut pe data de 8 octombrie, de la ora 18:30 în cadrul webinarului : „Valori și Convingeri pentru o viață împlinită !”

Te invităm să urmărești webinarul pe canalul nostru de Youtube!

Cui i se adresează webinarul:

  • persoanelor care împărtășesc Valorile Competență, Corectitudine, Utilitate, și vor să le aplice în practică pentru a avea o viață împlinită;

Cui NU i se adresează webinarul:

  • persoanelor care consideră că viața lor va rămâne neschimbată, indiferent ce Valori și Convingeri noi ar aplică în practică;

Cu ce au pleacat acasă participanții:

  • un set de Valori și Convingeri pe care, dacă îl aplică, vor avea o viață împlinită.

Detalii Speaker:

Cristian VARBAN este Antreprenor și fondatorul Fundației Competenți, Corecți și Utili.

Cristian VARBAN s-a preocupat permanent de instruirea sa, atât prin studii universitare, prin participarea la numeroase cursuri postuniversitare de management (Management pe baza centrelor de profit, MBA) și de dezvoltare personală (comunicare, stabilirea obiectivelor, altele) cât și prin studiu individual.

În anul 1991 domnul Cristian VARBAN și-a început activitatea de antreprenor. A înființat și condus firme din domeniile prestărilor de servicii, comercial și de producție.

 Primele rezultate notabile le-a obținut ca Director General al societății REAL INVEST S.R.L., companie care a ocupat, în anul 1996, locul 43 în topul național al firmelor mici cu activitate comercială.

Din 2004, domnul Cristian VARBAN conduce în calitate de Președinte activitatea Grupului REAL, în cadrul căruia Tipografia REAL S.A. și REAL GRUP INVEST S.A. sunt cele mai importante companii. An după an, împreună cu echipa REAL, a obținut rezultate din ce în ce mai bune, situându-se pe locuri fruntașe în topul firmelor de profil.

REAL GRUP INVEST S.A. reprezintă un proiect special în cariera domnului Cristian VARBAN, fiind destinat sprijinirii persoanelor deposedate abuziv de proprietățile imobiliare în perioada comunistă. Acest proiect este rezultatul preocupărilor sale de implicare în activități sociale și de interes general.

Fundația Competenți, Corecți și Utili este un proiect de suflet, prin care fondatorul dorește promovarea valorilor Competență, Corectitudine și Utilitate, pentru binele individual și al societății. Avem ca obiectiv și formarea unei colectivități de membri care, împărtășind aceste valori, să colaboreze activ. Per ansamblu, Fundația CCU va contribui semnificativ la reușita celor Competenți, Corecți și Utili.

Real Teco S.R.L. Activitatea desfășurată în prezent (închiriere spații) este doar începutul unui proiect important care se va realiza în următorii. Real Teco, în calitate de dezvoltator imobiliar, își propune construcția unui ansamblu de clădiri multifuncțional, care să răspundă nevoilor pieței:  birouri moderne, spații comerciale și locuințe.

Va fi un proiect îndrăzneț care va pune accent pe calitatea și dotările construcției, această făcând parte din categoria smart buildings.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page