top of page

mie., 15 feb.

|

Live Online

Tu cum alegi să-ți trăiești viața?

Soluții naturale pentru o sănătate radiantă

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Tu cum alegi să-ți trăiești viața?
Tu cum alegi să-ți trăiești viața?

Ora și Locația

15 feb. 2023, 18:30 – 20:30 EET

Live Online

Despre Eveniment

Da, tu, persoana care te-ai oprit asupra acestui titlu... Tu cum alegi să îți trăiești viața?

Probabil că în marea majoritate a timpului încerci să faci față provocărilor vieții de zi cu zi, sufocat de rutină și de multe responsabilități: stresul de la serviciu, viața personală, obiectivele pe care îți dorești să le atingi pe plan profesional, viața socială...îți par cunoscute toate aceste “task-uri” pe care încerci să le bifezi zi după zi?

Simți că ai obosit...dar de câte ori te gândești însă la sănătatea ta? Se pare că poți să-ți faci timp pentru toate lucrurile care te solicită, însă cât timp îți aloci ȚIE?

Sănătatea este de fapt prioritatea, este piesa principală a sistemului, care dacă se uzează, ne blochează întreaga funcționalitate.

Tocmai despre asta vrem să vorbim în cadrul acestui webinar, despre TINE și despre cum te poți întoarce pentru o clipă la lucrurile care contează cu adevărat: la starea ta de bine, la liniștea interioară, la bucuria vieții.

Vom dezbate subiecte precum asumarea sănătății tale și a familiei, ce înseamnă să îți împuternicești viața, cum să schimbam paradigme, cum să ducem o viață liberă din toate punctele de vedere.

Vino alături de noi la webinarul gratuit ”Tu cum alegi să-ți trăiești viața? - soluții naturale pentru o sănătate radiantă” pe data de 15.02.2023 de la ora 18:30, și află cum poți să aduci echilibrul în viața ta cu ajutorul naturii.

Alături de noi va fi Gabriela Andreescu-ghid holistic, care te va îndruma spre calea propriei vindecări cu ajutorul medicinei germanice, oferindu-ți soluții naturale și metode practice pentru sănătate și fericire.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Vom discuta despre:

· ce înseamnă NMG (Noua Medicină Germanică, cum a fost descoperită și de către cine);

· ce înseamnă conflictele emoționale și cum ne pot influența ele din punct de vedere fizic și emoțional;

· care este legătura între Medicina Holistică și Noua Medicină Germanică (NMG);

· care este rolul uleiurile esențiale în combaterea ”problemelor de sănătate”.

Cui i se adresează webinarul?

· Persoanelor care caută soluții de schimbare și vindecare pe toate planurile;

· Persoanelor care își doresc să se cunoască mai bine, să se regăsească pe sine și să atingă echilibru în viață;

· Celor care caută noi începuturi și modalități de dezvoltare personală, bazate pe responsabilitate și nu pe victimizare;

· Tuturor celor care caută soluții naturale pentru o sănătate radiantă.

Cui nu i se adresează?

· Persoanelor care încă nu sunt pregătite să își cunoască și să își accepte emoțiile;

· Celor care NU știu și NU cred că sunt singurii responsabili pentru ceea ce trăiesc.

Cu ce  pleacă acasă participanții?

· Cu informații prețioase care îi vor ajuta să înțeleagă cauzele care stau la baza declanșării bolilor și soluții pentru a trăi în armonie deplină;

· Cu metode blânde de susținere a organismului în procesele de vindecare;

· Soluții pentru bunăstare și libertate pe toate planurile.

Despre Trainer – Gabriela Andreescu

„Mă numesc Gabriela Andreescu, am 40 de ani, sunt mamă, soție și Ghid Holistic.

De profesie sunt consilier juridic, am absolvit liceul de contabilitate Aberto Pitentino din Mantova (Lombardia -Italia) și Faculatea de Drept, Universitatea Bioterra.

De ce te întreb: tu cum alegi să-ți trăiești viața?   Pentru că de la această întrebare a pornit totul. O întrebare auzită într-o noapte deprimantă, în timp ce căutam răspuns la întrebarea “ce nu fac bine?”.

Imediat s-a declanșat o avalanșă de întrebări nerostite și o nevoie urgentă de schimbare. În perioada aceea am realizat că, timp de mulți ani, existam doar, fără să FIU cu adevărat. 

Deși, viața mea părea minunată din exterior, bifasem tot ce se aștepta de la mine, totuși, în interiorul meu mă durea totul. Devenisem sclava inerției și a încercărilor disperate de a ține sub control un vid interior cu care îmi era groază să mă confrunt.   Dar, se zice că maestrul apare atunci când elevul este pregătit. Așa că am ales să îi dau voie primului maestru să intre în viața mea. Echipa din care fac parte  mi-a oferit cadrul sigur să-mi rescriu povestea alături de oameni minunați, care aveau același obiectiv, și care au cultivat pasiunea de a-i ajuta pe ceilalți. 

A fost o muncă de explorare și vindecare profundă, grea și minunată, în același timp. Am învățat să trăiesc în acord cu mine și nevoile mele, să integrez părți pe care le consideram de neacceptat și să mă iubesc așa cum sunt.   În prezent, sunt un om îndrăgostit de magia lui “se poate”, de puterea întrebărilor potrivite și de curajul asumării propriei vieți. Mi-am descoperit propria misiune, prin expunerea la multe experiențe noi, situații neprevăzute și provocări conștiente.   Am ales să fiu Ghid Holistic pentru că e parte importantă din această misiune și pentru că îmi doresc să împărtășesc cu ceilalți experiența acumulată și miracolul unei vieți frumos trăite, pline de armonie și sens.   

Cred în potențialul fiecărui om și în paleta imensă de resurse pe care o are la dispoziție iar conceptele  doTerra®, dezvoltate și perfecționate de-a lungul anilor, creează cadrul potrivit redescoperirii de sine și aduc ”vindecare” pe toate planurile , Motto-ul nostru fiind  ”We help the world Heal”.   Sunt  Gabriela  Andreescu și vreau  să îți împărtășesc  experiențele trăite, obstacolele trecute, libertatea și independența dobândite în urma alegerii mele.   

Voi retrăi împreună cu voi parte din experiențele mele și magia care se află în spatele sticluțelor de ulei esențial.   Așadar, te invit  să participi  la webinarul nostru și să afli, care sunt pașii pe care poți să îi faci pentru a te reconecta la viață.

Dacă nu schimbi nimic, nimic nu se schimbă.” Gabriela Andreescu

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Gratuit

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page