top of page

mie., 09 oct.

|

București

Tipar Antreprenorial

În data de 09.10.2019 a avut loc Seminarul “Tipar Antreprenorial”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Tipar Antreprenorial
Tipar Antreprenorial

Ora și Locația

09 oct. 2019, 17:30 – 20:30

București, Strada Progresului, București, Romania

Despre Eveniment

Speaker în cadrul evenimentului a fost Laura Niculescu - Coach, cu misiunea de a-i ghida pe oameni către ei înșiși prin autocunoaștere și conștientizare.

Experiența de peste 19 ani ca director la o companie de software m-a ajutat să lucrez cu oameni și să înțeleg rolul și modul în care oamenii se raportează la pozițiile pe care le dețin, la un moment dat” - Laura Niculescu

“Tipar antreprenorial”  a urmarit să propună o altă perspectivă şi o altă inţelegere despre sine, în raport cu propriul business..

E important să te cunoşti?E important să ştii cum funcţionezi şi unde eşti cel mai bun? Atunci e important să-ţi cunoşti tiparul.

În felul ăsta nu-ţi pui o etichetă ci te autoevaluezi şi inţelegi ce poţi face ca afacerea sau cariera ta să aibă cât mai multe şanse de reuşită.

Prezentarea tiparelor antreprenoriale a adus în atenţie:

  • întrebarile importante la care trebuie să-ţi raspunzi în business-ul tău;
  • un model decizional;
  • un flux în succesiunea etapelor de business;
  • o configuraţie a rolurilor în echipă.

Să fi antreprenor, să începi ceva nou bazându-te doar pe tine poate fi descurajant, copleșitor pentru că te poți simți singur în țara nimănui. 

Teritoriul cunoscut și populat, cu reguli stabilite, care până mai ieri era lumea ta, rămâne în urmă și când te uiţi în jur, eşti complet singur și trebuie să decizi pe unde iţi faci cărarea care să te ducă spre lumea cea nouă, pe care acum încerci să ţi-o imaginezi.

Din acest motiv am ales să-i ajut pe noii antreprenori să-şi găsească afacerea potrivită pentru ei. Îi ajut să evite pierderea de bani, timp și energie cu ceva care nu e pentru ei.

Îi ajut să capete încredere, să-și descopere calea lor clară și să o urmeze, pentru a avea afacerea prosperă pe care și-o doresc, conform propriilor valori. Scopul meu este succesul tău!”  Laura Niculescu

Vă invităm să urmăriți înregistrarea evenimentului pe canalul nostru de Youtube!

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page