top of page

mie., 15 mar.

|

Live Online

Terapia prin regresie la sursa neînțelegerilor cu copiii

Ți se întâmplă de multe ori să ai stări de anxietate cărora nu le găsești o explicație?

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Terapia prin regresie la sursa neînțelegerilor cu copiii
Terapia prin regresie la sursa neînțelegerilor cu copiii

Ora și Locația

15 mar. 2023, 18:30 – 20:30 EET

Live Online

Despre Eveniment

Simți că ai unele blocaje în relațiile cu persoanele din jurul tău, însă nu știi din ce cauză ai acest sentiment ciudat de tensiune interioară, de comunicare defectuoasă sau lipsa empatiei?

Se poate ca problema ta să aibă rădăcini în trecut și să se explice prin traume nerezolvate la timpul lor, care și-au pus adânc amprenta în subconștient.

Ce este de făcut pentru a te libera de această încărcătură energetică tacită, care totuși te macină necontrolat?

Uneori poate îți spui : “de aș putea da timpul înapoi, aș schimba unele lucruri care m-au rănit”…dar știi că acestă dorință este imposibilă...

Sau poate că NU!

Dacă și tu te regăsești în situația de mai sus, te invităm, pe data de 15.03.2023, de la ora 18:30, la webinarul - Terapia prin Regresie  - la sursa neînțelegerilor cu copiiidacă își dorești să deslușești aspectele rămase nerezolvate și cum te-au influențat ele în viața curentă.

Alături de noi va fi Adriana Mirea Hurba - trainer acreditat în hipnoză și regresie – care te va ajuta să te eliberezi de tiparele limitative și le înlocuiești cu unele pozitive, să te întorci la sursa problemei și să o rezolvi.

🔻Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Taxă de participare - 20 Lei

Prin achitarea taxei de participare susții Fundația CCU în Proiectul său de achiziționare a unei  imprimante  pentru Şcoala Gimnazială „Prof. Constantin Dincă” Ulmeni, județul Buzău. 

"Avem nevoie de o imprimantă/multifuncțională, o tablă interactiva pentru a satisface nevoile copiilor. Materialele didactice trebuie să fie variate și diversificate pentru a capta atenția copiilor. Sprijinul familiei în educația copiilor lipsește, așa că toate nevoile lor trebuie acoperite în clasă. Cu o imprimantă color fișele de lucru ar fi mai interesante și atractive". Petronela Grozavuînvățătoare

O parte din valoarea totală obținută în urma evenimentului va fi folosită pentru susținerea cazului de mai sus.

🎯Mai multe informații despre Proiectul nostru și Şcoala Gimnazială „Prof. Constantin Dincă” Ulmeni găsiți aici: https://www.comunitateaccu.ro/scoala-ulmeni

Ce este terapia prin regresie?

Terapia prin regresie este o terapie transpersonală ce implică reamintirea unor experiențe fie din viața prezentă, fie dintr-o viață anterioară ce ne cauzează blocaje în viața actuală.

Toate amintirile noastre din trecut sunt parte din viața noastră curentă și ele se reactivează în diferite momente cheie ale vieții cauzând blocaje.

Beneficiile terapiei prin regresie:

 • ajungi în punctul de origine al unei probleme și o rezolvi;
 • înțelegi aspectele rămase nerezolvate și cum te-au influențat ele în viața curentă;
 • înțelegi implicățiile karmice;
 • obții o nouă perspectivă asupra relațiilor cu cei prezenți în viața ta;
 • te eliberezi de tiparele limitative și le înlocuiești cu unele pozitive;
 • te eliberezi de frici precum: frica de moarte, de înălțime, fobii etc ;
 • elimini provocările fizice și emoționale;
 • dobândești o nouă perspectivă spirituală asupra vieții.

Într-o sesiune de terapie prin regresie, clientul este ghidat într-o stare ușoară de transă de către terapeut prin hipnoză ca să poată accesa cu ușurință amintirea unei vieți trecute.

Întregul proces este foarte uşor și similar cu meditaţia si majoritatea oamenilor îşi pot accesa în siguranţă, ghidați de terapeut, amintirile stocate ale vieţilor anterioare.

Tot ce trebuie să faci este să abordezi sesiunea cu o minte deschisă, să te relaxezi, să te focalizezi pe intuiția ta și să urmezi instrucţiunile terapeutului.

Cui i se adresează webinarul ?

Terapia prin regresie se adresează persoanelor sănătoase din punct de vedere psihic  dar  care doresc să iasă dintr-o situație de criză sau să depășească anumite momente dificile și au vârstă de la 25 de ani în sus.

Cui nu i se adresează webinarul? Copiilor și adolescenților

Cu ce pleacă acasă participanții?

 • O stare de relaxare;
 • Vindecarea parțială sau totală a blocajului;
 • Înțelegere asupra situației pe care a dorit să o rezolve;
 • O nouă perspectivă asupra situației de viață actuale.

Rolul de părinte nu este unul simplu, iar anumite greșeli făcute în relația cu copiii pot fi extrem de dăunătoare pe termen lung.

A fi părinte este una dintre cele mai frumoase dar și provocatoare experiențe ale vieții unui om. Pe cât de simplu și firesc pare uneori, pe atât de împovărător este altă dată.

A fi părinte este un job continuu, un rol pe care un individ îl are până la sfârșitul vieții sale și pe care este important să-l conștientizeze în fiecare clipă petrecută alături de copilul sau, dar și în lipsa lui.

Dificultatea, constă însă, în faptul că gesturile, cuvintele și acțiunile aparent insignifiante se vor impregna în memoria copilului, fără că părinții să fie conștienți de acest lucru. Ulterior, copiii deveniți adulți au de suferit.

Prin terapia prin regresie se ajunge la sursă dificultăților și identificarea tiparelor disfuncționale atât în relația cu copilul tău cât și în istoria familială.

Obiective:

 • Consolidarea relației părinte- copil;
 • Capacitatea de a adopta o poziție plină de înțelegere și compasiune;
 • Non-judecată;
 • Abilitatea de a te poziționa în rolul celuilalt;
 • Abilitatea de a gestiona conflictele.

Despre trainer- Adriana Mirea Hurba

“În 2012 mi-am schimbat domeniul de activitate de la Economist la Terapeut. Din totdeauna mi-a plăcut să lucrez cu oamenii și să le cunosc povestea de viață. Astfel că am început să practic ședințele de consiliere , iar mai traziu, în 2017, am început primele formări în terapia prin regresie.

Am lucrat cu peste 2000 de persoane în regresie în ultimii 4 ani și peste 30 de ședințe de regresie de grup în ultimii 2 ani”. Adriana Mirea Hurba

Acreditări:

- 2017-2018 prima acreditare în hipnoză și regresie în cadrul Past Lives Regression Academy;

- 2021- prezent a doua academie de regresie Earth Association for Regression Therapy;

- Absolvent Master NLP;

- Absolvent Instructor de Yoga și Meditație Acreditat de Yoga Alliance Internațional TTC200, București.

Nu rata acest webinar dacă vrei să te eliberezi de traumele din trecut!

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Live

  Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

  20,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page