top of page

joi, 25 iul.

|

București

Tehnici de Vânzare bazate pe Personalitatea Umană

În data de 25.07.2019 a avut loc Seminarul "Tehnici de Vânzare bazate pe Personalitatea Umană", eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Tehnici de Vânzare bazate pe Personalitatea Umană
Tehnici de Vânzare bazate pe Personalitatea Umană

Ora și Locația

25 iul. 2019, 17:30 – 20:30

București, Strada Progresului 134, București, Romania

Despre Eveniment

Speaker a fost domnul Mihai Stanca – trainer în dezvoltare personală, cu o experiență profesională în diverse domenii precum : inginerie, logistică, management, contabilitate, vânzări.

Am descoperit dezvoltarea personală acum mai mulți ani și m-am îndrăgostit de acest domeniu. Am participat la cursuri de dezvoltare personală care au durat de la 5 ore, chiar și până la 6 zile, în Londra, Berlin, București, Florența, Budapesta, Creta, peste tot în Europa, iar apoi am plecat în SUA… ca să învăț. Să învăț cum să mă ajut pe mine și pe semenii mei!”

Într-o piață supra-saturată de produse și servicii, în care concurența poate fi un factor eliminator în mediul de business, procesul de vânzare trebuie să aibă o bază solidă, care să se adapteze constant schimbărilor pietei.

Așadar avem nevoie de soluții inovative, unele bazate pe studii specializate care să ne ajute să facem față provocărilor din fiecare zi în domeniul vânzărilor.

Mihai Stanca a venit cu o abordare unică și spectaculoasă - singura metodologie din lume, științific dovedită, care detectează comportamentul uman la cumparare, în mai puțin de 90 de secunde;

În cadrul seminarului au fost prezentate următoarele aspecte:

  • studii care stau la baza acestei metodologii;
  • atestările universitare ale metodei;
  • tipurile de personalitate;
  • descrierea metodei;
  • aplicarea ei;
  • formula Velocity;
  • cum influențează creșterea profitului și a comunicării?

Cu un spirit pasionat de oameni și fericirea lor, scopul lui Mihai este acela de a crea metode care să aducă succesul în viața oamenilor din jurul său.

Caut în fiecare zi soluții prin care starea de fericire și starea de împlinire a oamenilor, să devină parte din realitatea lor zilnică. Înțeleg că succesul e reprezentat diferit pentru fiecare dintre noi. Suntem diferiți și asta e bine, face ca această experiență numită viața să fie interesantă”.

Vă invităm să urmăriți înregistrarea evenimentului pe canalul nostru de Youtube!

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page