top of page

mie., 03 aug.

|

București

Tehnici de prim ajutor de bază (SVB) - Învaţă cum să-ți salvezi aproapele!

Motto: E vital ca îngerul să vină chiar şi atunci când nu-l chemi!

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Tehnici de prim ajutor de bază (SVB) - Învaţă cum să-ți salvezi aproapele!
Tehnici de prim ajutor de bază (SVB) - Învaţă cum să-ți salvezi aproapele!

Ora și Locația

03 aug. 2022, 18:00 – 20:00 EEST

București, Strada Progresului nr. 134-138, București 052034, Romania

Despre Eveniment

Ce ai face dacă un trecător sau chiar colegul tău de birou s-ar prăbuşi lângă tine şi de tine ar depinde singura intervenţie rapidă care i-ar putea salva viaţa?

De câte ori în viața ai fost în postura de a interveni în cazul unei persoane care s-a înecat cu bolul alimentar, s-a rănit sau  și-a pierdut conștiența, fie spontan, din cauza unei afecțiuni necunoscute, fie în urma unui accident casnic sau chiar a unui accident rutier?!

În momentul în care ești martor la un asemenea eveniment nefericit, simți că vrei să faci ceva pentru a ajuta victimele, că este util să știi mai mult despre acordarea primului ajutor, să ai o cunoaștere aplicată a manevrelor de prim-ajutor, eventual de stăpânire a metodelor de masaj cardio-respirator sau de intervenție în caz de înec, arsură și să știi modul de utilizare a defibrilatorului semiautomat/ automat.

Nu se știe niciodată când poți fi pus în situația să acționezi, iar atunci trebuie să fii pregătit!

Așa că, vino alături de noi la workshop-ul gratuit: „Tehnici de prim ajutor de bază - Învaţă cum să-ți salvezi aproapele!, unde îl vei cunoaște pe invitatul nostru ,Costin Croitoruformator în tehnici de prim ajutor de bază și situații de urgență – care te va ghida în formarea unor deprinderi, tehnici şi abilităţi pentru acordarea rapidă a primului ajutor.

Workshop-ul va avea loc la data de 03.08.2022, de la ora 18:00 la sediul Fundației CCU – Strada Progresului, nr 134-138, Corp B Sala Eminescu.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

🔻Locurile sunt limitate, așadar avem rugămintea să te înscrii doar dacă știi că ne putem baza pe prezența ta fizică în ziua evenimentului! 😊

Vă rugăm să prezentați la receptie Biletul de Înscriere printat pentru a putea participa la atelierul practic!

Cui se adresează workshop-ul?

Viitorilor salvatori! Părinţilor, adolescenţilor, studenţilor, corporatiştilor şi tuturor celor care vor să acorde primul ajutor, făcând, astfel, diferenţa dintre viaţă şi moarte!

Cui nu se adresează workshop-ul?

Celor care nu vor să se dezvolte, nu vor să salveze, nu vor să empatizere, oamenilor antisociali şi lipsiţi de spirit civic.

Cu ce pleacă participanţii acasă?

Vă propunem un atelier practic complet de prim ajutor de bază, în cadrul căruia veți deprinde rapid tehnicile de care aveți nevoie pentru a salva, într-o prezentare modernă, simplă şi eficace.

Vei învăţa să salvezi și vei aprofunda următoarele teme:

 • importanţa primului ajutor;
 • repere legislative în domeniul primului ajutor;
 • lanţul supravieţuirii;
 • resuscitarea cardio-pulmonară;
 • poziţia laterală de siguranţă;
 • folosirea defibrilatorului automat extern (DEA);
 • recunoaşterea şi tratarea obstrucţiei căilor respiratorii cu un corp străin, aplicarea manevrei Hiemlich;
 • crizele de epilepsie;
 • epistaxis (hemoragia nazală);
 • arsuri;
 • înec.

Timp total alocat workshop-ului: 180 de minute.

Timp alocat aplicațiilor practice: aproximativ 5 minute de persoană.

Despre trainer – Costin Croitoru

Costin are 45 de ani și este el însuși un samaritean, implicat în multiple acțiuni de voluntariat, are o vastă experiență în domeniul situațiilor de urgență și a primului ajutor. Este dedicat sută la sută și are o misiune legitimă: să multiplice mesajul și să formeze cât mai mulți „laici” în domeniul salvării de vieți omenești.

Misiune: Diseminează mesajul cu scopul nobil de a dezvolta grupul samaritenilor.   Nume de cod: ANGEL – SALVATORUL DIN UMBRĂ  Menirea: Formator al viitorilor salvatori  Programat să: asigure multiplicarea salvatorilor  Nume real: Croitoru Constantin

Recenzii ale unor activități anterioare:

„Îndrumătorul cursului, Constantin Croitoru a dovedit atât pricepere și experiență bogate în procesul educațional, cât și în modalitatea de a transpune în aplicații practice cunoștințele teoretice, astfel încât fiecare dintre noi să capete siguranță și curaj să își assume să acorde o mână de ajutor în situații limită”.

Această întâlnire a fost interactivă, benefică din toate punctele de vedere, pe care ar trebui să-l facă toată lumea. Nu există ceva care să nu-mi fi plăcut la activitățile desfășurate sau la materia predată. Cunoștințele acumulate ne vor ajuta, cu siguranță, în activitățile curente, atât cele profesionale cât și personale.

Am învățat mai mult decât mă așteptam, în cadrul acestui curs. Mă bucur că la final de stagiu, plec cu mult mai multă informație și pot fi pregătită să fiu acolo când cineva s-ar putea afla în situația de a avea nevoie de ajutor, atât fizic, cât și psihic. Mulțumesc pentru implicare răbdare, disponibilitate și informații, pentru atmosfera plăcută și pentru acest stagiu interactiv plin de informații utile.”

Hai alături de noi, este momentul TĂU să fii EROU! 😊

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Gratuit

  Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page