top of page

mar., 08 feb.

|

Webinar

Tehnici de control Mental

Pe data de 08 februarie 2022 a avut loc webinarul gratuit: "Tehnici de control Mental",susținut de Eugen Popa- speaker și trainer Internațional, președinte al Asociației Române de Hipnoză.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Tehnici de control Mental
Tehnici de control Mental

Ora și Locația

08 feb. 2022, 18:30 – 20:35

Webinar

Despre Eveniment

Suntem ființe raționale, controlate de propriile noastre minți. Cum ne poate afecta sau ajuta acest lucru depinde de natura gândurilor noastre și cum reușim să le gestionăm, în ce direcție la ducem. Se spune că atragem ceea ce gândim, iar un mindset clar și sănătos ne poate ajuta să ne atingem scopul propus, pe când un gând negativ poate compromite totul.

Învață așadar cum să identifici când și cum te minte mintea, cum să preiei controlul asupra sa și ce poți face pentru a fi stăpânul tău și al minții tale.

Dacă și TU îți doreșți să descoperi misterele ascunse chiar în mintea ta și cum le poți folosi ulterior în a-ți îmbunătăți calitatea vieții, vino la webinarul gratuit: „Tehnici de control mental”, susținut pe dată de 08.02.2022 de către Eugen Popa, speaker și trainer Internațional.

Te invităm să urmărești înregistrarea webinarului pe canalul nostru de Youtube! 

Cui i se adresează webinarul ?

Webinarul se adresează tuturor celor care își doresc să ducă o viață mai bună, în care nu sunt controlați și mânați de propriile gânduri și emoții. Este un webinar pentru cei care doresc să preia controlul asupra vieții lor și care doresc să crească, să se dezvolte și să fie din ce în ce mai buni în ceea ce fac și, mai ales, în ceea ce sunt. Este un webinar pentru cei care doresc să se perfecționeze, vor să descopere orizonturi noi, moduri noi de a face lucrurile și de a privi lucrurile. Un program pentru cei care doresc să își îmbogățească viața, mintea și existența.

Cui NU i se adresează webinarul ?

Dacă te simți bine în pielea ta și consideri că nu ai nimic de învățat atunci chiar ai pierde timpul la acest webinar. Cu siguranță ai ceva mai bun de făcut. Mai ales dacă consideri că ai nevoie de diplome, certificate și hârtii care să dovedească aptitudinile și abilitățile tale. În mod particular, dacă vrei să ți se dovedească ceva, atunci chiar nu ai ce face la acest webinar. Te vei plictisi groaznic! Fugi!

Descrierea detaliată a temei:

Peștele de la cap se-mpute”. Și omul tot cam așa.

Cel mai adesea, oamenii sunt cel mai bine descriși că fiind automatoni. Aparate biologice, care reacționează pe pilot automat și răspund inconștient la orice stimul care vine către ei, fie el intern sau extern. Pentru a putea trăi o viață cu sens, trebuie să îi dai sens. Pentru a duce o viață fericită, trebuie să o faci fericită, nu să ți se facă fericită.

Iar pentru toate astea, ai nevoie de cap. Ai nevoie de o minte clară, puternică, în control. O minte pe care o controlezi, nu una care te minte! Învață așadar cum să identifici când și cum te minte mintea, cum să preiei controlul asupra să și ce poți face pentru a fi stăpânul tău și al minții tale.

Cu ce pleacă acasă cursanții ?

  • Cu principii clare de funcționare a minții
  • Cu tehnici concrete, practice, pe care le pot pune în aplicare imediat;
  • Cu o experiență personală de spus nepoților.

Despre trainer:

Eugen Popa este speaker și trainer Internațional, președinte al Asociației Române de Hipnoză.Îi place să lucreze cu oamenii și să îi vadă bucurându-se de viață! Motto-ul sau este: „Învață, Crește Dăruiește”

Haide să pășim împreună în labirintul minții!

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page