top of page

mar., 25 ian.

|

Webinar

Schimbări conștiente în carieră

Pe data de 25 ianuarie 2022 a avut loc webinarul gratuit: "Schimbări conștiente în carieră",susținut de Dana Haapaniemi- consilier în carieră.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Schimbări conștiente în carieră
Schimbări conștiente în carieră

Ora și Locația

25 ian. 2022, 18:30 – 26 ian. 2022, 18:30

Webinar

Despre Eveniment

Modul în care ne pretrecem zilele, este modul în care ne trăim viața” (Annie Dillard). Am ajuns să ne petrecem cea mai mare parte din zi la muncă și putem spune că aceasta are un impact major în ansamblul vieții noastre. Pentru mulți dintre noi, ultimul an și jumătate a fost o perioadă foarte intensă în care ne-am pus întrebări legate de calitatea zilelor/orelor petrecute la muncă, ne-am întrebat “de ce ?” și “pentru ce ?” muncim și “ce contează ?” cu adevărat pentru noi. Scopul ne-a fost adus în prim plan în mintea noastră.

Atunci când suntem conștienți de scopul nostru, putem să facem alegeri care sunt în linie cu valorile, deprinderile, talentul și contribuția noastră.

Dacă îți dorești să afli ce anume presupune o schimbare conștientă în carieră, atunci te așteptăm pe canalul nostru de Youtube să vizionați webinarul gratuit: Schimbări conștiente în carieră”.

Împreună cu Dana Haapaniemi vei descoperi cum schimbările conștiente în carieră presupun înțelegerea în profunzime a propriei noastre persoane și a influențelor din jur care au un impact asupra carierei noastre, dar și acțiune. În felul acesta putem integra coerent în acest context cine suntem, ce facem, ce ne motivează, de ce muncim și contribuția pe care o aducem.

Companiile sunt în continuă schimbare pentru a se adapta cerințelor pieței, iar mediul de muncă devine tot mai puțin predictibil astfel că începem să ne schimbăm modul în care gândim munca. Într-un studiu recent derulat de compania de consultanță McKinsey, 40% dintre respondenți declară că iau în calcul posibilitatea de a-și schimba locul de muncă în următoarele 3-6 luni, în timp ce 64% dintre respondenți ar pleca fără a avea neapărat perspectiva unui job.

38% dintre angajatori consideră că plecările angajaților sunt cauzate de motive financiare, dar peste 50% dintre angajați declară că doresc să plece pentru că nu se simt apreciați de management sau simt că nu apartin sau nu își găsesc locul în companie.

Schimbările noastre în carieră sunt, adesea, greu de făcut. Uneori ne lipsește un proces bun pentru a le face, alteori avem nevoie de abilități sau cunoștințe diferite sau poate lipsa de încredere în ceea ce ne dorim (sau chiar în noi înșine), e ceea ce ne reține în a face o schimbare.

În cadrul acestui seminar vom discuta despre:

 • Cariera conștientă și sustenabilitatea carierei;
 • Cum putem prelua controlul carierei noastre;
 • Scopul nostru ca expresie a valorilor și a contribuției noastre și care ne oferă stabilitate și direcție în carieră;
 • Cadrul structurat pentru realizarea schimbărilor în carieră.

Cui se adresează seminarul?

 • Celor care se simt blocați într-un job care nu-i mai motivează, dar nu știu ce și cum să facă să meargă mai departe.
 • Celor care simt că, în ciuda schimbărilor făcute în cariera lor, bat pasul pe loc în continuare.
 • Celor care încă se întreabă deseori în legătură cu muncă lor: “De ce fac eu asta?”, “Le-am bifat pe toate, totuși, ce-mi lipsește?”
 • Celor pentru care munca nu înseamnă doar siguranță, bani, poziție, ci și impact și contribuție.
 • Celor care cred cu tărie că avem o viață pe care să o trăim coerent - în acord cu cine suntem, ce ne dorim și ce facem.

Cui nu i se adresează seminarul?

Celor care sunt mulțumiți cu ceea ce au sau nu sunt atrași de un proces definit și analitic al etapelor esențiale pentru construirea unei cariere congruente cu sine.

Cu ce veți pleca acasă?

 • Înțelegerea motivelor care stau la baza alegerilor pe care le facem;
 • O auto-evaluare a echilibrului vieții din prezent;
 • Identificarea credințelor noastre care ne influențează și ne rețin de la acțiunile pe care dorim să le întreprindem în carieră;
 • Încredere și o strategie de urmat în schimbările legate de carieră care să ne asigure alinierea cu cine suntem, ce ne dorim și ce facem.

Despre trainer - Dana HaapaniemiAm 20 de ani de experiență în resurse umane, ani care mi-au oferit avantajul de a cunoaște multe perspective. Am văzut ce înseamnă frustarea și nesiguranța unei schimbări în carieră sau experiența căutării unui loc de muncă, dar și satisfacția unei cariere și a unei vieți împlinite. Cunosc și perspectiva angajatorului, am condus departamente de HR și am fost responsabilă de planificarea strategică a resurselor umane, recrutarea unor oameni talentați, planuri de dezvoltare, restructurări sau transformări organizaționale și relații de muncă.

Am studiat psihologia și comportamentul organizațional, iar în ultimii ani m-am dedicat aprofundării, certificării și activării în domeniului coaching-ului și consilierii în carieră.

Pentru mine, cariera este o călătorie prin viață de-a lungul căreia trăim experiențe și ne dezvoltăm. Misiunea mea este să-i însoțesc pe oameni în călătoria lor spre o carieră cu sens în care să-și găsească împlinirea. Să-i ajut să facă schimbări și să ia decizii informate în cariera lor nu doar pentru un anumit moment, ci să-i echipez cu resursele necesare pentru a lua decizii pe tot parcursul călătoriei lor profesionale și astfel să ajungă la o viață împlinită.”

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page