top of page

mie., 07 dec.

|

Live Online

Rolul de Părinte - cum să obții echilibrul în relația cu copilul tău

Consideri că parentingul reprezintă o “meserie” tot mai provocatoare pentru tine? :)

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Rolul de Părinte - cum să obții echilibrul în relația cu copilul  tău
Rolul de Părinte - cum să obții echilibrul în relația cu copilul  tău

Ora și Locația

07 dec. 2022, 18:30 – 20:30 EET

Live Online

Despre Eveniment

Suntem părinți pentru că avem copii … astfel, rolul de părinte este un dat, o consecință, îl primim și ni-l însușim ca atare, o data cu nașterea copilului și începem să acționăm în baza lui, imediat ce îl dobândim.

Dar cum o facem? Ca reacție de răspuns la o nevoie imperativă a copilului?

Îl hrănim, îl schimbăm, pentru că știm că sunt condiții obligatorii ale supraviețuirii și creșterii noii vieți.

Îl înscriem la școală, îi asigurăm resursele materiale, îl supraveghem la teme, pentru că știm că educația formală este obligatorie pentru viitorul copilului.

Știm că rolul de părinte presupune aceste obligații … și, dacă suntem părinți responsabili, facem eforturi să ni le asumăm în cât mai mare măsură.

Și, totuși, uneori, cu toată responsabilitatea asumată, cu toate actiunile realizate pentru îndeplinirea rolului de părinte, rezultatele nu sunt cele așteptate în urma efortului depus, copilul pare să nu răspundă așteptărilor, ba chiar să acționeze contrar acestora … ceea ce declanșează părintelui frustrare, nemulțumire, îngrijorare, teama de eșec, care se manifestă în acțiuni și comportamente care accentuează distanța dintre părinte și copil. Exercitarea rolului de părinte devine, cumva, pe măsură ce crește copilul, o provocare tot mai mare și, chiar, factorul care, adesea, plasează părintele și copilul pe baricade diferite.

Dacă te regăsești în acestă dinamică, te invităm la webinarul gratuit „Rolul de Părinte  - cum să obții echilibrul în relația cu copilul tău”, din data de 7 decembrie 2022, de la ora 18:30, pentru a afla cum poți transforma buna intenție, responsabilitatea asumată și dorința de a reuși, în calitate de părinte, în comportamente și acțiuni care mențin copilul pe aceeași baricadă, pentru devenirea sa ca adult.

Alături de noi va fi Mariana Drăgotoiu - asistent social, cu formare în educație socială– care te va ghida către o mai bună cunoaștere a aplicări rolurilor parentale, în funcție de fiecare copil, etapă de dezvoltare și context de viață.

În cadrul webinarului vom afla câte roluri compun calitatea de părinte, în ce acțiuni și comportamente se concretizează ele din partea părintelui și care sunt efectele exercitării sau neexercitării lor în comportamentul și dezvoltarea copilului și în dinamica relației părinte-copil.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Cui se adresează seminarul?Părinților care, deși își asumă cu responsabilitate rolul și fac eforturi mari pentru binele copilului, simt că lipsește ceva și își fac griji pentru cum evoluează relația lor cu copilul.

Cu ce pleacă acasă participanții la webinar? Cu o conștientizare și conceptualizare a rolurilor parentale și cu o bază de informații pentru construirea/modificarea viziunii asupra obținerii echilibrului dintre acestea în relația cu propriul copil.

DESPRE TRAINER: Mariana Drăgotoiu – asistent social, cu formare în educație socială, probațiune, antropologie socială și culturală, cu experiență profesională, de peste 20 de ani, în lucrul cu copiii, adolescenții și părinții, în calitate de asistent social în școală, în adopții și în reintegrarea socială a adolescenților și tinerilor care comit infracțiuni. Este, de asemnea, mama a 3 copii, în vârstă de 10, 15 și 18 ani.

Vino alături de noi dacă și tu consideri că parentingul reprezintă o “meserie” tot mai provocatoare pentru tine! 😊

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Gratuit

    Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page