top of page

joi, 14 nov.

|

București

Retenția Angajaților

În data de 14 noiembrie 2019 a avut loc Seminarul „Retenția Angajaților”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Retenția Angajaților
Retenția Angajaților

Ora și Locația

14 nov. 2019, 17:30 – 20:30

București, Strada Progresului, București, Romania

Despre Eveniment

Ne întrebăm adesea: „De ce ne pleacă oamenii?”... însă întrebarea nu este de ce pleacă aceștia, întrebarea este ce îi face să rămână?

În majoritatea companiilor ajungem să ne întrebăm de ce ne pleacă oamenii atunci când este mult prea târziu. 

Facem un Exit Interview, ne bazăm pe onestitatea oamenilor și credem că am aflat motivele pentru care pleacă. Și ce facem cu răspunsurile?

De obicei nimic. Oamenii se așteaptă ca după ce-ți dau semnalele tu să și faci ceva cu ele. Și ca angajat observi că nu s-a schimbat nimic.  Și te întrebi tu de ce mai stai. Poate te întreabă și pe tine cineva ceva. Este ca și cum dăm o pastilă pentru ficat când pe tine te doare capul. Tratăm de multe ori efectul, și nu cauza.

Răspunsurile la aceste întrebări  au fost oferite în cadrul seminarului „Retenția Angajaților” de doamna Corina Neagu fondator al companiei DARE (Development Advice & Resources), companie de consultanță – cu o experință de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, peste 20 de ani în corporații mijlocii și mari (FMCG, Publicitate, Producție, Consultanță, Securitate privată, IT, Educație).

Unul dintre obiectivele principale ale oricărei companii este să creeze climatul și mediul propice oamenilor pentru ca aceștia să crească, să se simtă confortabil, să se simtă fericiți. De ce? Pentru că un angajat fericit va livra rezultate. Un angajat nefericit va pleca.

Toate companiile vor profit, vor rezultate. Nu le pot avea fără oameni motivați, entuziaști, dornici de muncă.

Urmărește Seminarul  „Retenția Angajaților” și pe canalul nostru de YouTube.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page