top of page

mar., 27 sept.

|

Webinar - Live Online 🎬

Regăsește-ți încrederea în feminitatea ta

Feminitatea nu este doar despre fuste și accesorii, feminitatea nu are legătură doar cu aspectul exterior, deși și acesta este foarte important.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Regăsește-ți încrederea în feminitatea ta
Regăsește-ți încrederea în feminitatea ta

Ora și Locația

27 sept. 2022, 18:30 – 20:30 EEST

Webinar - Live Online 🎬

Despre Eveniment

În tot iureșul zilnic, împărțită între îndatoriri și roluri, tu Femeie te-ai deconectat de la puterea ta feminina și te-ai îndepărtat de tine însăți, uitând de nevoile profunde ale sufletului tău. 

Deconectarea de la esența ta feminină se simte ca o neîmplinire în interior....e ceva ce simți că-ți lipsește, e o senzație de gol însă nu prea știi să spui ce îți lipsește.

Acesta neîmplinire o manifești în relațiile tale cu cei dragi prin lipsa de răbdare, de înțelegere, frustrare și nemulțumire.

Ești dezamăgită că parcă tot timpul ești pe ultimul loc și nu-ți mai ajunge timpul să faci lucruri necesare pentru tine. Te simți vinovată dacă-ți iei timpul tău cu tine și parcă cerșești acest timp de la ceilalți.

Dacă și tu simți că cei pe care îi susții nu te susțin la rândul lor așa cum ai vrea, nu te simți auzită și văzută de cei dragi, vino alături de noi la webinarul gratuit – “Regăsește-ți încrederea în Feminitatea ta” din data de 27.09.2022, de la ora 18:30 și află cum poți să te conectezi la energia ta feminină, cea care creează climatul emoțional, starea celor din jurul tău.

Alături de noi va fi Elena Sim - psiholog, terapeut holistic, coach spiritual și specialist în programare neuro-lingvistică – ghidul tău spre regăsirea armoniei și a echilibrului tău interior.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Tu ești cea care oferi caldură căminului tău, tu ești cea responsabilă de crearea conexiunii profunde cu ceilalți și tot tu ești cea care hrănești bărbatul, cu energia ta.

Când tu femeie nu ești conectată la tine, la esența ta feminină, la energia ta feminină, intri în energia masculină, emasculându-ți bărbatul și devenind un mic “tiran” pentru el și toți ai casei, prin metodele “specifice” unei femei în dizarmonie cu ea: cicăleala, control, atitudine dominatoare, autoritară, etc.

Femeia te coboară, femeia te ridică  - este o vorba din popor care chiar reflectă un adevăr imbatabil.

Tocmai de aceea este necesar ca tu să fii în echilibru și armonie cu tine înainte de a face ceva pentru cubul tău. În felul acesta tu devii un pol de echilibru, armonie și centrare pentru tine însăți dar și pentru toți cei din jurul tău.

Feminitatea nu este doar despre fuste și accesorii, feminitatea nu are legătură doar cu aspectul exterior, deși și acesta este foarte important.

Feminitatea este despre a fi în energia feminină, a acționa din energie feminină și de a manifesta valorile feminine.

De a fi conectată la intuiția ta, la puterea feminină din tine. Iar toate acestea se fac dintr-o stare de împuternicire interioară.

Cui se adresează webinarul?

Webinarul se adresează femeilor care doresc să-și regăsească și să-și recâștige încrederea în feminitatea lor.

Cui se adresează webinarul?

Webinarul nu se adresează femeilor care consideră feminitatea o pierdere de vreme sau o slăbiciune ce le aduce deservicii. De asemenea nu se adresează bărbaților. Dacă sunt bărbați din staff care vor participa, îmi dau acest acord.

Participând la acest webinar dedicat ție, vei primi:

 • înțelegere clară despre ce înseamnă să fi o femeie în energie masculină și feminină;
 • care sunt comportamentele unei femei în energie masculină dizarmonioasă și armoniosă;
 •  care sunt comportamentele unei femei in energie feminină armonioasă și dizarmonioasă;
 • ce înseamnă să fii conectată la energia ta feminină;
 • cum să echilibrezi cele două energii astfel încât să aduci armonie în tine și în relația de cuplu;
 • cum să manifești energia potrivită ca femeie pentru a atrage bărbatul potrivit și în energie masculină;
 • înțelegerea modului în care rolurile pe care le îndeplinești te impactează în toate aspectele vieții;
 • meditație de vindecare a femininului rănit și reîmputernicirea femeii divine din tine, pentru a avea o relație de cuplu împlinită și armonioasă.

Despre trainer – Elena Sim

“Sunt psiholog, terapeut holistic, coach spiritual și specialist in programare neuro-lingvistică.

Sunt creatoarea mai multor programe de grup și individuale experiențiale și transformatoare, de vindecare și eliberare emoțională, prin terapia subconștientului, în care mii de femei au luat parte în ultimii 5 ani.

În prezent lucrez cu femeile de peste 40 de ani care doresc să aibă relații de cuplu împlinite și pasionale, prin creșterea încrederii în sine, în propria senzualitate și feminitate.” – Elena Sim

Haide alături de noi să simți bucuria de a fi femeie! 😊

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Gratuit

  Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page