top of page

mar., 02 mai

|

Live Online

ReConectează-te cu TINE

Află cine ești TU dincolo de rolurile tale și ce îți dorești cu adevărat pentru TINE.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
ReConectează-te cu TINE
ReConectează-te cu TINE

Ora și Locația

02 mai 2023, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Oprește-te o clipă și întreabă-te, unde ești tu în viața ta. Cât din ceea ce faci te împlinește și îți umple sufletul cu bucurie? Este suficient sau vrei o viață mai ușoară, mai frumoasă și cu mai multă bucurie? Dacă răspunsul tău este Vreau, atunci a venit momentul să-ți întorci atenția și energia asupra ființei tale.

E nevoie de curaj ca să te uiți la tine. E nevoie de timp pentru tine. E nevoie de blândețe, compasiune, bunătate și răbdare fața de tine. E nevoie de acceptarea și detașarea de trecut și onorarea prezentului. E nevoie de iubire de sine.

Dar nu te demotiva crezând că-i greu, pentru că toate aceste resurse sunt deja în tine. Au fost puse acolo, în inima ta, de către Domnul Dumnezeul tău, încă de la facerea ta.

Tu, trebuie să fii cea mai importantă persoană din viața ta. Nimic n-ar trebui să conteze mai mult decât cum te simți tu, pentru că atunci când începi să trăiești din interior spre exterior te reconectezi cu tine și îți recapeți puterea. Astfel, devii liber și iei decizii ținând cont întâi de tine. Și, nu, asta nu însemnă că ești egoist și nepăsător fața de copiii, partenerul, frații, părinții, prietenii, angajații sau colegii tăi. Însemnă doar că ai ales să-ți arăți iubire.

Programează-ți în agendă o întâlnire cu tine de aproximativ două ore, și fii pregătit să afli lucruri interesante despre tine.

👉Te așteptăm alături de noi pe data de 02.05.2023, între orele 18.30 – 20.30, la Webinarul : “ReConectează-te cu TINE” să descoperi modalități simple prin care poți trăi în prezent conectat/ă cu tine.

Speaker în cadrul evenimentului va fi doamna Andreea Mitoiu - Life Coach – care îți va oferi soluții la problemele pe care le întâmpini pe plan emoțional în relația cu tine.

🔻Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

Taxă de participare - 20 Lei

Prin achitarea taxei de participare susții Fundația CCU în Proiectul său “ Digitalizarea Școlilor” prin care dorim să achiziționăm un echipament multifunctional pentru Școala Primară & GPN Moglănești, jud. Harghita. O parte din valoarea totală obținută în urma evenimentului va fi folosită pentru susținerea cazului de mai sus.

🎯Mai multe informații despre Proiectul nostru și Școala Primară & GPN Moglănești, jud. Harghita - AICI!

Iubirea te transformă într-o versiune mai bună a ta. Vei vedea o transformare profundă care se produce când cobori în inimă, nu când ești în minte. În minte analizezi și înțelegi, în inimă simți și trăiești.

Calitatea vieții noastre depinde foarte mult de relațiile noastre, și în special de relația pe care o avem cu noi înșine.

Nu poți fi blând, empatic, răbdător, susținător, detașat, iubitor, drăgăstos, corect, bun etc. cu alții dacă nu ești cu tine. Nu poți da altora, într-un mod autentic, ceea ce nu îți dai ție. Te poți preface, însă asta nu-ți va aduce fericire și împlinire pe termen lung.

Te-ai întrebat vreodată cum de alții trăiesc o viață împlinită, și sunt mai mereu bucuroși și relaxați, iar ție nu-ți iese, deși îți dorești foarte mult? Răspunsul este pe cât se poate de simplu, pe atât de complex. Oamenii care au ce își doresc se cunosc foarte bine pe ei. Își cunosc nevoile și dorințele. Se respectă pe ei. Comunică asertiv. Au învățat să spună NU atunci când simt să facă asta, fără să se simtă vinovați. Știu să-și gestioneze emoțiile și trăirile. Fac diferite tehnici și exerciții, zilnic, pentru a păstra echilibrul și liniștea minții dobândite, sau pentru a progresa.

Pentru că dezvoltarea personală este pe viață. Așa cum îți hrănești corpul când consumi alimente, având două sau trei mese pe zi, așa trebuie să-ți hrănești mintea și sufletul cu discipline care îți cresc energia și îți susțin dezvoltarea emoțională.  Și, doar fiecare, pentru el, poate produce cu adevărat transformarea. Puterea ta interioară este cea care te susține să-ți împlinești orice vis, indiferent cât de imposibil pare. Tu, îl poți transforma din imposibil în posibil.

Pe durata acestui seminar vor fi momente de explorare, introspecție și reflecție. O călătorie aventuroasă către tine. Și, în această aventură vei afla cine ești TU, dincolo de toate rolurile tale, și ce îți dorești cu adevărat, pentru TINE.

Ne vom concentra pe redescoperirea și înțelegerea propriilor valori, credințe, nevoi și dorințe, precum și pe dezvoltarea de strategii pentru a le atinge.

Indiferent dacă ești în căutarea unui nou început, sau pur și simplu vrei să te dezvolți mai mult, acest atelier te poate ajuta să te redescoperi și să te reconectezi cu tine într-un mod nou și fascinant.

Vei învăța tehnici ușoare, însă deosebit de eficiente. Cu ajutorul acestora îți vei putea liniști mintea în momentele stresante și îți vei regăsi echilibrul interior. Și, cu o minte mai limpede, conectată la esența din tine, vei face alegeri asumate și vei lua decizii mai înțelepte.

Te invit să te așezi într-un loc în care poți avea intimitate, să nu te deranjeze nimeni. Să ai la îndemână un instrument de scris și o agendă sau hârtie pe care să-ți notezi, pentru că acest seminar îți va aduce beneficii dacă lucrezi efectiv, în același timp cu grupul. Să ai alături un pahar cu apă, ca să te hidratezi. Să-ți pui telefonul pe silențios astfel încât atenția și energia ta să nu se disperseze de câte ori primești vreo notificare.

✅Ce vei mai învăța:   

1. În ce momente nu ești conectat/ă cu tine; 

2. În ce situații ești conectat/ă cu tine; 

3. Ce să faci concret să te reconectezi;

4. Cum să-ți recunoști emoțiile;

5. Acum că le-ai recunoscut, ce faci cu ele;

6. Tehnici simple de aplicat în orice situație.

✅Cui i se adresează webinarul? Evenimentul se adresează bărbaților și femeilor de orice vârstă, care vor să se redescopere, care vor să se reconecteze cu sinele lor, care vor să trăiască o viață împlinită, cu scop și sens fără să se simtă vinovați că se pun pe ei pe primul loc în viața lor astfel încât să fie un exemplu demn de urmat pentru cei din jur.   

✅Cui nu i se adresează webinarul? Celor care consideră că au găsit răspunsuri la toate întrebările și trăiesc viața pe care au visat-o dintotdeauna.

✅Cu ce pleacă acasă participanții? Participanții vor pleca acasă cu mai multă claritate, cu pași concreți de făcut și tehnici la îndemână, ce pot fi folosite în multe împrejurări. Cu mai multă încredere de sine, cu mai mult curaj și poftă de viață.

👩‍🏫Despre Trainer

"Te salut! Eu sunt Andreea Mitoiu, Life Coach, Master NLP, Consilier pentru Dezvoltare Personală, Facilitator Points of You, Facilitator Managementul Riscului & Trainer și susțin oamenii care vor să-și re/descopere credințele susținătoare și pe cele limitative, să-și descopere valorile, să aducă claritate, să-și facă un plan concret și să treacă la acțiune astfel încât să-și împlinească visurile să-și maximizeze potențialul ca să trăiască o viață împlinită, liniștită cu bucurie.

Sunt mama a doi băieți minunați. Luca, este mezinul familiei, în luna iunie va implini 8 ani, iar Ștefan anul acesta împlinește 19 ani. Sunt partenera soțului meu de 24 de ani. Sunt nepoată, mătușă, cumnată, noră, prietenă.

Sunt economist licențiat. Antreprenor de peste 20 de ani, conduc două business-uri. Voluntar activ în cadrul ICF România, și altele.

Dintotdeauna am fost pasionată de dezvoltarea personală. Îmi place să studiez, sunt curioasă și mereu îmi pun întrebări. Am zilnic momente de reflecție și introspecție.

Iubesc să citesc și să particip la ateliere, cursuri diverse sau să merg în tabere. Cred despre mine că sunt studentă pe viață. Iubesc liniștea, natura, călătoriile, dansul și pisicile.

În urma cu cca 5 ani o experiență provocatoare de viață m-a făcut să aprofundez anumite aspecte ale cunoșterii și astfel am ajuns să fac cursuri ce acoperă mai multe domenii care susțin sănătatea emoțională și mentală. O parte dintre acestea sunt acreditate:  Coaching, NLP, Trainer, Points of You, Managementul Riscului, Nutriție, Bowen. Altele nu sunt acreditate: cum ar fi Process Communication Model, Facilitare Vizuală, DoTerra, Copilul Interior, Feminitate, Landmark Forum, Regăsirea puterii interioare etc. Am fost client în psihoterapie și voi mai fi dacă situația o va cere. Lucrez permanent cu mine. Fac mișcare, sunt atentă la calitatea somnului și a alimentelor. Practic zilnic meditația, mindfulness-ul, rugăciunea. Sunt client la coaching, mentorat și supervizare.   De aproape doi ani practic coaching individual și de grup, cu focus pe nevoile și problemele bărbaților. M-am specializat și mi-am adaptat metodele și tehnicile astfel încât să pot susține sesiuni personalizate și ateliere cu grupuri de femei, de bărbați sau mixte, pentru ca ei să-și ia maximum de informații din acestea.

Iubesc oamenii. Cresc odată cu fiecare om cu care lucrez. Îmi place să creez conexiune și un spațiu sigur în care omul din fața mea să se poată simți protejat, în siguranță ca să-și dea voie să fie vulnerabil astfel încât să ajungem la profunzimea provocării, trăirii și bineînțeles a soluției potrivite pentru el.

Te aștept cu drag să creștem și să evoluăm împreună.

Îți mulțumesc, să ai o zi cu bucurie! "Andreea Mitoiu

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Live

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    20,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page