top of page

mie., 26 iun.

|

Live Online

Preia Controlul asupra Vieții Tale

Vino să descoperi tehnici practice pentru gestionarea mai eficientă a stresului și anxietății în viața ta de zi cu zi.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Preia Controlul asupra Vieții Tale
Preia Controlul asupra Vieții Tale

Ora și Locația

26 iun. 2024, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Ești mai mereu copleșit/ă și neîmplinit/ă, în încercarea de a jongla cu toate responsabilitățile și a face totul pentru ceilalți? Este timpul să redobândești controlul asupra vieții tale și să îți reactivezi puterea interioară și să îți creezi viața pe care o meriți!

Așadar dacă te găsești în situația în care te simți epuizat/ă de tot ce se întâmplă în jurul tău și nu reușești să găsești colacul de salvare din această cursă contra-cronometru, vino să descoperi cum te poți regăsi pe TINE.

Te așteptăm pe data de 26.06.2024, de la ora 18:30 la webinarul gratuit: “Preia Controlul asupra Vieții Tale”, unde, împreună cu Roxana Georgescu vei descoperi tehnici practice pentru gestionarea mai eficientă a stresului și anxietății în viața ta de zi cu zi.

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

🎬Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM și este GRATUIT.

Cui îi este adresat webinarul:

Acest webinar ți se adresează ție dacă simți că ți-ai pierdut direcția sau controlul în viața personală sau profesională și discursul tău intern gravitează în jurul frazelor de genul "Mă simt atât de pierdut/ă în ultima vreme. Nu știu încotro să mă îndrept și simt că nu mai am controlul asupra vieții mele. Am ajuns într-un punct în care nimic nu pare să meargă bine.

Totul pare să fie o luptă constantă și nu știu cum să schimb asta." Și dacă și tu îți imaginezi cum ar arăta viața ta dacă ai putea să înveți să gestionezi mai bine diversele emoții și gânduri care îți declanșează stările de anxietate, furie, mânie, atunci acest webinar este pentru tine. Este posibil să fi citit o grămadă de cărți de dezvoltare personală, dar a ști diferă foarte mult de a face și a simți.

Acest webinar este pentru tine dacă vrei să afli cum poți să ai mai mult timp liber pentru tine, cum poți să pui limite în relațiile cu ceilalți, cum să te simți bine cu corpul și emoțiile tale și cum să fii bine cu tine. Îmi doresc ca tu, cel care participi, să vii la acest webinar cu curiozitate, deschidere și cu disponibilitatea de a lucra împreună diverse practici, pentru că teoria o poți găsi la un click distanță, iar una este să știi, alta este să faci. Așadar, acest webinar este pentru tine dacă îți dorești să încerci diverse tehnici practice în care să lucrezi cu gândurile tale, cu imaginația ta, dar și cu corpul tău.

Cu ce informații valoroase vor pleca acasă participanții:

✅Identificarea credințelor limitative care te împiedică să vezi claritatea din viața ta. ✅ Tehnici practice pentru gestionarea mai eficientă a stresului și anxietății în viața ta de zi cu zi. ✅ Modalități de gestionare a stresului și de găsire a liniștii interioare. ✅ Stabilirea obiectivelor clare și realizabile pentru a-ți ghida acțiunile și a-ți atinge potențialul maxim în fiecare zi.

Despre trainer – Roxana Ranca (Georgescu)Sunt psiholog clinician și am făcut formarea în psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoterapie și ajut adulții să (re)învețe să dețină controlul asupra propriei vieți astfel încât viața profesională și în viața personală să le aducă împlinire. Mă consider un ghid, un facilitator pentru clienții mei cărora le transfer încet și în ritmul fiecăruia instrumentele necesare pentru a găsi claritate și sens în propria viață.”

Dacă și tu vrei să începi schimbările în viața ta pentru a fi mai bine cu tine, te așteptăm la webinarul “ Preia Controlul asupra Vieții Tale” pentru a începe călătoria împreună!"

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Live

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page