top of page

mar., 14 mai

|

Live Online

Poftă de Sănătate - Învață cum să-ți gestionezi poftele alimentare

Îți dorești să adopți un stil de viață sănătos, dar în acelși timp îți este greu să renunți la micile plăceri culinare ?

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Poftă de Sănătate - Învață cum să-ți gestionezi poftele alimentare
Poftă de Sănătate - Învață cum să-ți gestionezi poftele alimentare

Ora și Locația

14 mai 2024, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Îți dorești să adopți un stil de viață sănătos, dar în acelși timp îți este greu să renunți la micile plăceri culinare ?

Află că le poți avea pe ambele, atâta timp cât nu confunzi limitele nevoilor fiziologice și cele ale nevoilor “emoționale” .

O relație sănătoasă cu mâncarea înseamnă să accepți mâncatul ca pe o nevoie fiziologică care îți oferă plăcere, ținând cont în același timp și de necesitățile organismului și ascultându-l atunci când își atinge limitele.

Bineînțeles, sunt situații când mâncarea depășește limitele nevoilor fiziologice, devenind o bucurie reală, o emoție, o plăcere pe care vrei să o prelungești cât mai mult.

Sunt foarte multe persoane care se consideră dependente de ciocolată, de cola, de dulciuri sau de alte alimente preferate. Pentru aceste persoane cea mai mare frică este cea de a renunța la acest aliment, temându-se că asta presupune adoptarea unui nou stil de viață.

Însă soluția nu este să renunți la alimente favorite, ci, dimpotrivă. Se le păstrezi în alimentația ta, ca mâncatul să rămână în continuare o plăcere, dar să consumi ocazional cu măsură potrivită.

🎯Vino alături de noi la webinarul gratuit: “Poftă de Sănătate - Învață cum să-ți gestionezi poftele alimentare” din data de 14.05.2024, de la ora 18:30 să descoperi informații, tehnici și recomandări împrumutate din nutriție, psihologie, psihonutriție, dezvoltare personală, din surse selectate cu grijă, testate și adaptate în domeniul nutriției și stilului de viață sănătos.

Alături de noi va fi Ibolya Oprea nutriționist și fondatorul Reset For Good care îți va dezvălui metodele aplicate , testate, pentru a pierde garantat în greutate și pentru a menține greutatea obținută pe termen mediu și lung.

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

🎬Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM și este GRATUIT.

🏣 Prin organizarea acestui eveniment susținem Școala Gimnazială Toflea, jud. Galați cu un echipament multifuncțional prin proiectul Digitalizarea Școlilor.

Vezi cazul Școlii Gimnaziale Toflea, AICI!

Cui i se adresează webinarul: Webinar-ul se adresează tuturor celor care își doresc să adopte un stil de viață sănătos și să înțeleagă cum se poate integra micile plăceri culinare în alimentația de zi cu zi, fără să afectăm starea noastră fizică și fără să ne compromitem rezultatele/greutatea optimă.

Cu ce informații valoroase vor pleca acasă cursanții: Vom explora factorii care stau la baza poftei de mâncare și cum aceștia influențează alegerile noastre alimentare în fiecare zi. Este important să înțelegem că nu există o singură cauză pentru poftele noastre, ci mai degrabă o combinație de factori fizici și emoționali.

Cursanții vor înțelege cum să facă diferență între foamea fizică (reală) și cea emoțională, vor învăța trucuri pentru a elimina poftele și a gestiona momente de mâncat emoțional, vor primi idei de gustări sănătoase și simple care să înlocuiască dulciurile/poftele și vor învăța cum să trișeze conștient și corect.

Trainer/formator: Ibolya Oprea

Nu sunt doar nutriționist și fondatorul Reset For Good, dar și primul pacient al programului. Am avut 90 de kg după nașterea gemenelor și în procesul meu de slăbit am descoperit nutriția și cum ea poate fi răspunsul pentru slăbit. Fiind mamă, aveam nevoie de o soluție simplă, rapidă, eficientă, dar și cu rezultate garantate pe termen lung.

Așa am învățat să mănânc sănătos, să combin alimentele corect, să respect niște principii nutriționale. Pe măsură ce pierdeam în greutate, mi-am dat seama ce înseamnă să fii bine cu tine. Analizele mi s-au îmbunătățit, dormeam mai bine, eram mai puțin nervoasă. Așa am înțeles că a slăbi este deseori o luptă cu mintea și nu cu corpul.

Am văzut rezultatele pe pielea mea: am slăbit 26 de kilograme în doar 4 luni și jumătate fără să mă înfometez, fără să simt restricții și mă mențin de mai mult de trei ani la această greutate.

Așa am ajuns să-mi doresc ca nutriția să ajungă la cât mai mulți oameni, ceea ce m-a făcut să creez un program de nutriție, care să ajute mai multe persoane în dorința lor de a ajunge la cea mai bună formă fizică.

Experiența mea cu peste 4000 de clienți m-a făcut să înțeleg că slăbitul nu este despre mâncare ci despre felul în care ne raportăm la mâncare și felul în care gândim când vine vorba de alimentație. A reintra în formă este de multe ori despre mindset și disciplină. Nu despre a mânca disociat, nu despre diete-minune, nu despre a număra calorii și frustrări. Este despre a-ți schimba relația cu mâncarea.

Este despre a-ți transforma stilul de viață. Este despre a înțelege ce, cum, când, cât să mănânci și cum să te menții pe termen lung. Nu despre diete sau produse minune care promit 10 kg în 10 zile. Ci despre tine și mîncarea pe care o mănânci.

Experiențele mele personale din procesul meu de slăbit, dar și eforturile mele de autocunoaștere m-au ajutat să îmi înțeleg clienții și să le pot oferi sfaturi de care au nevoie pentru a începe o schimbare. Și nu în ultimul rând, recomand numai lucrurile pe care le-am încercat deja și lucrurile în care cred și despre care am informații exacte și clare.

Cu peste 4000 de clienți am avut nenumărate momente când am recunoscut propriile slăbiciuni și greșeli în procesul celor care au apelat la serviciile mele. Pentru că da, și eu am pofte. Sunt și eu om, la urma urmei. Și eu fac alegeri alimentare nepotrivite uneori, însă mereu privesc imaginea de ansamblu: adopt un stil de viață sănătos în proporție de 85% ca să-mi permit 15% din micile bucurii și plăceri nevinovate.

Acest Webinar este pentru toți cei care sunt interesați în mod direct de schimbare stilului alimentar și slăbit, dar și pentru cei care-i pot consilia și susține pe aceștia.”

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Live

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page