top of page

joi, 18 mar.

|

Webinar

Pivotează și Monetizează strategia de business

În data de 18 martie 2021 a avut loc Webinarul „Pivotează și Monetizează strategia de business”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Pivotează și Monetizează strategia de business
Pivotează și Monetizează strategia de business

Ora și Locația

18 mar. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

“Sunt oameni care reacționează la schimbare adaptându-se și sunt Game Changer-i care inițiază schimbarea, reorganizând resursele către noi obiective!” Oana Niculae

Ai cumulat o suma de resurse – cunoștințe, experiență, expertiză, pregătire – și vrei să dezvolți din ele activitatea solidă care să-ți genereze un venit ce-ți poate susține stilul de viață la care aspiri? Ai eșuat cel puțin de două ori, dar încă ai încredere în proiectul/ ideea ta și vrei și le construiești coerent, congruent cu viziunea ta și inteligent ca gestiune de resurse?

Dacă te regăsești în oricare dintre aceste scenarii te așteptăm să vezi webinarul GRATUIT: “Pivotează și Monetizează  strategia de business”,unde împreună cu Oana Niculae – antreprenor și coach certificat, vei avea ocazia să descoperi care este zona ta de motivație și scop sau care este zona oportunităților tale de dezvoltare în business.

Această întâlnire este pentru tine dacă te regăsești într-unul din scenariile:

 • Ai ajuns în punctul în care serviciile sau produsele tale nu mai sunt relevante nevoilor momentului actual și vrei să regândești din ele o nouă sursă de venit din ele;
 • Ai schimbat domeniul de expertiză, totul pare de la zero, vrei claritate și vrei să lărgești orizontul opțiunilor;
 • Ești în imposibilitatea de a mai profesa și oferii valoare în acest nou context socio-economic și vrei să dai un alt orizont activității tale;
 • Vrei să reorganizezi activitatea ta, astfel încât să eviți erorile costisitoare;
 • Vrei să începi o (nouă) carieră profesională;
 • Vrei să (re)devii antreprenor/ freelancer;
 • Vrei să dezvolți o nouă linie de business;
 • Vrei să dezvolți și să implementezi o nouă strategiei de dezvoltare;
 • Vrei să îmbunătățeșți abilitățile și claritatea rolului tău executiv, ca manager al resurselor informaționale și de structură, ca manager al oamenilor din echipa ta, pentru a crește performanța – ești oglinda mediului tău, tu crești, valoarea mediului crește, atunci apar și rezultate mai bune!
 • Vrei rezultate mai bune ale efortului tău, dar nu știi care este problema, ce-ți scapă din vedere. Fie, în situația în care înțelegi provocările, nu ai găsit formula depășirii lor;
 • Vrei să aduci echilibru între cele două scenarii, de viață și cel profesional – ele se impactează major, mai mult decât anticipăm, și, de multe ori, există procese paralele, interconectate și provocatoare prin care treci, dar nu știi cu să le gestionezi;
 • Vrei să îmbunătățești scenariile de viață sau profesionale, și “luatul de la zero” este singura opțiune.

Suntem cu toții impactați de contextul socio-economic și este o perioadă provocatoare ce ne invită să regândim felul rutinat de a ne planifica și derula activitatea. Ai dreptate, nu este o etapă ușoară. Înțeleg presiunea pe care o trăiești, confuzia care plutește în jurul deciziilor și necunoscutului. Oricare scenariu îți este familiar, cu siguranță este consumator și te provoacă printr-o sumedenie de întrebări cu jumătăți de răspunsuri.

Ce ai nevoie în această etapă? Claritate! Claritatea ta personală în calitate de principal gestionar al energiei, ritmului, direcției și resurselor tale.

Cum îți construiești această claritate? Printr-o întâlnire esențială! – Leadership Essentials.Un spațiu de atenție și evaluare pe care ai nevoie să-l acorzi în prezent întregului context în care te afli.

Pentru a regândi felul rutinat de a-ți planifica și derula activitatea, pentru a-i aduce prospețime și creativitate, ai nevoie să ieși din el, din parametrii automatismului ce caracterizează obișnuința. “Think outside the box” nu este doar o afirmație amuzantă, ci o invităție la prezența: pentru a gândi mai departe de dimensiunile “cutiei” tale, ai nevoie să înțelegi că trăiești într-o cutie și că e necesar să ieși din ea și să observi mai departe.

Această este și invitația acestui webinar: te așteaptă un cadru simplu și structurat, creativ în același timp prin instrumentele de explorare propuse, care te susține să-ți aduci claritatea 360 grade asupra momentului în care ești acum.

Ca rezultat al acestei întâlniri îți vei putea, din claritatea obținută, să descoperi:

- care este zona ta de motivație și scop;

 - zona ta de construcție, de activitate; 

- nivelul de calitate pe care-l accepți și-l oferi, este promisiunea de valoare pe care o oferi partenerilor, colaboratorilor și apropiaților tăi;

 - care sunt resursele tale interne; 

- care este limita ta personală și zona de dezvoltare actuală; 

- care este nivelul tău de voită și creativitate;

 - care este zona de risc, recompensă și recunoaștere personală; 

- metrici personali ai succesului;

 - cum arată tabloul calitativ al relațiilor tale; 

- care este zona oportunităților tale de dezvoltare;

Această evaluare ghidată te va susține în continuare să:

 *Pivotezi activitatea structurând și direcționând felul în care-ți privești și gestionezi resursele! *Monetizezi cu succes cunoștințele, experiența și expertiza, dându-le o nouă expresie de valoare!

Despre Trainer:

Bună, sunt Oana Niculae! Mă vei găsi alături de mesajul “We are our choices”

După mai bine 20 de ani petrecuți în zona antreprenorială, am greșit și eșuat suficient cât să învăț propria-mi cale. După mai bine de 10 ani de self-development, am înțeles rolul responsabilității, asumării propriei vieți, nevoii de învățare continuă și nevoii de a contribui cu respect.

În calitate de profesionist certificat și acreditat în zona de leadership și coaching executiv, mă simt privilegiată să inspir și să susțin evoluția specialiștilor pasionați, freelanceri, antreprenori, manageri și echipele lor! Prin programele și întâlnirile oferite facilitez dezvoltarea și congruentă între identitatea, pasiunea, viziunea, strategia, acțiunile și reușitele aspirate.

În calitate de Country Leader și manager Points of You® din România, am creat, consolidez și construiesc în continuare prin formare, mentorat și business development, o comunitate (+400 până acum ) de profeșioniti curajoși și deschiși cu expertiență în toate domeniile de însoțire: coaching, psihoterapie, formare, training, educație, specialiști HR și L&D.

Primii 9 pași esențiali sau Leadership Essentials este prima etapă în cadrul a trei programe de evoluție și antrenament pe care le ofer ( https://oananiculae.com/ ):

- Active Focus ON - Go deep to go formard - MasterMind Inspiring Game Changers

Este mometul Tzero la care te invit să-l înțelegi pentru a putea dezvolta în continuare, este primul pas esențial înainte de orice decizie.” Oana Niculae

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page