top of page

joi, 13 iun.

|

Live Online

Personalitatea pe culori - Descoperă "culoarea" celor din jurul tău

Alături de noi va fi Roxana Vizitiu – coach transformational – de la care vei descoperi că există 4 mari categorii de personalități și vei reține câteva caracteristici importante din fiecare tip de personalitate.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Personalitatea pe culori - Descoperă "culoarea" celor din jurul tău
Personalitatea pe culori - Descoperă "culoarea" celor din jurul tău

Ora și Locația

13 iun. 2024, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Relațiile interumane sunt cheia succesului în orice domeniu. Este din ce în ce mai important să creezi și să menții relații armonioase, bazate pe respect și încredere. Din ce în ce mai mult se vorbește despre cum să comunici eficient și empatic. Înțelegerea reciprocă și ascultarea activă sunt pilonii unei relații solide.

Construiește legături profunde cu oamenii din jurul tău și nu lăsa neînțelegerile să-ți blocheze ritmul spre atingerea obiectievor tale.

🌈Dacă ai înțeles faptul că suntem indivizi unici, fiecare cu valorile sale distincte, și că ceea ce este esențial pentru mine, poate să nu fie la fel de important pentru tine…atunci te așteptăm la webinarul gratuit “Personalitatea pe culori - Descoperă <<culoarea>> celor din jurul tău ”, din data de 13.06.2024, de la ora 18:30.

Alături de noi va fi Roxana Vizitiu happiness coach– de la care vei descoperi că există 4 mari categorii de personalități și vei reține câteva caracteristici importante din fiecare tip de personalitate.

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

🎬Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM și este GRATUIT.

🏣 Prin organizarea acestui eveniment susținem Școala Gimnazială ”Costache Grigore Șuțu”, jud.Brăila cu un echipament multifuncțional prin proiectul Digitalizarea Școlilor.

Vezi cazul Școlii Gimnaziale ”Costache Grigore Șuțu” - AICI!

Despre ce vom discuta în cadrul webinarului:

♦Înțelege ce motivează pe fiecare!

Cunoașterea categoriilor de personalități te ajută să înțelegi mai bine ce îi motivează pe cei din jurul tău. Adaptându-ți abordarea în funcție de tipul de personalitate, poți inspira și influența pozitiv pe cei cu care interacționezi. Devino un comunicator mai eficient!

♦Construiește relații mai puternice!

Fiecare personalitate are propriile nevoi și moduri de a se conecta. Prin înțelegerea celor 4 categorii, poți construi relații mai puternice și mai autentice. Investind în această cunoaștere, îți vei îmbunătăți interacțiunile sociale și profesionale.

♦Creează echipe mai eficiente și mai armonioase!

Cunoașterea personalităților diferite este esențială în construirea unor echipe de succes. Înțelegând cum funcționează fiecare tip de personalitate, poți aloca roluri mai potrivite și poți crea un mediu de lucru colaborativ și productiv. Transformă-ți echipa într-o forță de neînvins!

♦Dezvoltă-ți inteligența emoțională!

Prin cunoașterea celor 4 mari categorii de personalități umane, îți vei dezvolta inteligența emoțională și capacitatea de a empatiza cu ceilalți. Această abilitate te va ajuta să navighezi cu succes în orice context social sau profesional. Fă un pas înainte spre succesul personal!

♦Descoperă puterea cunoașterii personalităților umane!

Înțelegerea celor 4 mari categorii de personalități umane te ajută să comunici mai eficient și să construiești relații mai armonioase. Află cum să interacționezi cu fiecare tip de personalitate și îmbunătățește-ți viața personală și profesională!

✅Cui i se adresează webinarul - Webinarul se adresează celor care au interacțiuni umane constante, cu precădere în vânzări sau lucrul cu publicul sau oameni care vor să investească mereu în dezvoltarea capacitaților interumane.

Cu ce informații valoroase vor pleca acasă cursanții - La final, vei identifica din cunoscuții tăi, prieteni, colegi, parteneri, rude care sunt roșii, galbeni, albaștri și verzi. Atunci când vei dori să discuți cu ei, pe orice tema, vei ști să folosești acele "cuvinte" care îi fac să te perceapă ca pe unul de-al lor, se va simți înțeles și bine în compania ta.

👩‍🏫Despre Trainer - Roxana Vizitiu

“Majoritatea oamenilor rămân blocați în rutina de zi cu zi și se indepărtează din ce în ce mai mult de bucurie și de esența sufletului lor. Sunt Roxana Vizitiu, o femeie care a rămas blocată mulți ani într-o căsnicie care nu aducea bucurie niciunei părți. Am reușit să identific tiparele maladive în care mă tot învârteam. Astfel am cumulat experiență profesională dobândită din coachingul transformațional, comunicare și vânzări cu provocările din viața personală și mă adresez celor care, într-un moment de sinceritate față de ei, conștientizează că ceva nu este potrivit în viața lor și nu știu de unde să înceapă schimbarea.”

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Live

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page