top of page

mie., 04 dec.

|

Bucuresti

Personalitate, Cariera si Destin

În data de 04 decembrie 2019 a avut loc Seminarul „Personalitate, Carieră și Destin”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Personalitate, Cariera si Destin
Personalitate, Cariera si Destin

Ora și Locația

04 dec. 2019, 17:30 – 20:30

Bucuresti, Strada Progresului, București, Romania

Despre Eveniment

Complexitatea naturii umane depășește cu mult ceea ce putem concepe acum.

În cadrul seminarului „Personalitate, carieră și destin”, trainerul Nușa Bugeac – specializată Master NLP și consultant în Metafizică Chineză, având ca specialitate: comunicarea, structurile și profilele de personalitate, relațiile, managementul furiei, managementul stresului și managementul conflictelor- ne va propune o metodă directă prin care orientalii ne învață să plecăm de la ceea ce știm pentru a sonda necunoscutul universului interior.

Vă invităm să vizualizați înregistrarea evenimentului pe canalul nostru de Youtube!

"Din proprie experiență conștientizarea unui singur aspect al personalității deschide două posibilități: dacă este vorba de o calitate, conștientizarea ei generează efecte imediate și schimbări spectaculoase în timp; dacă este un defect generează repliere și transformare". Nușa Bugeac

Fiecare ființă umană are un profil unic BaZi. Acest profil reprezintă cadrul personal de referință care constă în atitudinile, abilitățile, presupunerile, așteptările în raport cu noi înșine, cu celălalt, cu viața.

Folosirea acestui instrument poate fi utilă pentru a înțelege atitudini și comportamente exterioare, relațiile dintre ele și felul în care ne putem raporta la ele în mod corect.

Unul dintre efectele decodificării profilului propriu este că descoperind potențialul unic ești umplut de un adânc respect pentru unicitatea fiecărei ființe.

Nușa este absolventă a Facultății de Psihologie, s-a specializat în hipnoză, relaxare și terapie ericksoniana, în terapie de cuplu și familie și în Managementul relațiilor interumane–metoda E.S.P.E.R.E (metodă de comunicare creată de psihosociologul francez Jacques Salome).

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page