top of page

joi, 21 mar.

|

Live Online

Perfect de Imperfect: Găsește echilibrul pentru o viață împlinită!

Perfecționismul este o trăsătură comună, dar adesea subestimată, care poate influența profund modul în care ne gestionăm viața și relațiile.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Perfect de Imperfect: Găsește echilibrul pentru o viață împlinită!
Perfect de Imperfect: Găsește echilibrul pentru o viață împlinită!

Ora și Locația

21 mar. 2024, 18:30 – 20:30 EET

Live Online

Despre Eveniment

Vom aborda întrebări cruciale, cum ar fi: Care sunt factorii care contribuie la dezvoltarea perfecționismului? Cum ne poate influența perfecționismul stima de sine și relațiile interpersonale? Și, mai important, cum putem naviga cu înțelepciune în lumea perfecționismului, cultivând o perspectivă mai echilibrată și mai îngăduitoare față de noi înșine?

Indiferent dacă ești deja familiarizat cu conceptul de perfecționism sau ești la începutul călătoriei de autocunoaștere, acest webinar este conceput să vă ofere o panoramă clară și inspirație pentru a vă îmbunătăți viața și bunăstarea.

Vino pe data de 21.03.2024, de la ora 18:30, la webinarul GRATUIT – “Perfect de Imperfect: Găsește echilibrul pentru o viață împlinită!”, unde împreună cu Andreea Marin - psihoterapeut - vom analiza în profunzime fenomenul perfecționismului, vom desfășura originea sa și impactul său asupra sănătății mintale și emoționale, și vom explora modalități practice pentru a găsi un echilibru sănătos între aspirațiile noastre și realitate.

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

🎬Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM și este GRATUIT.

🏣 Prin organizarea acestui eveniment, Fundația CCU susține Școala Gimnazială Breaza, Jud. Buzău să beneficieze de un echipament multifuncțional pentru activitatea educațională.

🏨Școala a fost renovată recent de către Asociația Bookland România. Vezi cazul Școlii Gimnaziale Breaza – AICI!

Perfecționismul, o trăsătură adesea venerată în societatea noastră, este adesea privit ca un ideal de urmărit, dar rareori este analizat cu adevărat în profunzime.

Vom începe prin a desluși miturile și adevărurile despre perfecționism și a înțelege călătoria care stă în spatele acestui concept aparent nobil. Apoi, vom privi în profunzime în originile perfecționismului, examinând influențele culturale, sociale și personale care pot alimenta acest comportament. Ne vom îndrepta atenția către impactul perfecționismului asupra sănătății noastre mintale și emoționale, explorând cum poate afecta stima de sine, relațiile interpersonale și bunăstarea generală.

Cu toate acestea, nu ne vom opri aici. Vom merge mai departe pentru a descoperi moduri practice și eficiente pentru a naviga în lumea perfecționismului. Vom explora strategii și tehnici de gestionare a perfecționismului, precum și modalități de a găsi un echilibru sănătos între dorința de a atinge standarde ridicate și acceptarea de sine.

CUI SE ADRESEAZĂ WEBINARUL:

Webinarul cu tema „Perfect de imperfect: Găsește echilibrul pentru o viață împlinită!” se adresează unui public larg interesat de dezvoltare personală, sănătate mentală și gestionarea stresului. 

Aici sunt câteva categorii de persoane cărora li se poate adresa acest webinar:

· Profesioniști și angajați: Persoanele care sunt implicate în mediul de lucru și care resimt presiunea de a atinge standarde ridicate și de a obține succesul în carieră pot beneficia de înțelegerea originilor perfecționismului și de identificarea unui echilibru sănătos între ambiții și bunăstare.

· Studenți: Tinerii care sunt implicați în mediul academic pot resimți, de asemenea, presiunea de a fi perfecți în performanță și rezultate. Webinarul despre perfecționism poate fi util pentru a le oferi strategii și resurse pentru a gestiona stresul și pentru a-și menține sănătatea mentală în timpul studiilor.

· Părinți și educatori: Persoanele care lucrează cu copii și adolescenți pot dori să înțeleagă mai bine modul în care perfecționismul poate afecta dezvoltarea și sănătatea copiilor lor sau a elevilor lor. Înțelegerea originilor și impactului perfecționismului poate ajuta la promovarea unui mediu educațional sănătos și susținător.

· Persoane interesate de dezvoltare personală: Orice persoană interesată să exploreze mai profund conceptul de perfecționism și să descopere modalități practice de a cultiva un echilibru sănătos între perfecțiune și autenticitate poate beneficia de acest webinar. Este potrivit pentru oricine caută să-și îmbunătățească stima de sine și să-și gestioneze mai eficient așteptările și obiectivele personale.

În esență, acest webinar poate fi util pentru oricine se confruntă cu presiunea de a fi perfecți sau pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine dinamica perfecționismului și să găsească modalități să navigheze mai eficient în lumea contemporană.

CUI NU SE ADRESEAZĂ WEBINARUL:

Webinarul nu li se adresează persoanelor sub 18 ani.

CU CE INFORMAȚII VALOROASE VOR PLECA CURSANȚII

· Participanții vor învăța cum să gestioneze pornirile de a gândi în termeni de totul sau nimic;

· Vor diminua glasul continuu al criticii interioare;

· Vor întelege că nu doar rezultatul final este esențial;

· Vor descoperi care sunt calitățile și resursele lor interioare și exterioare care îi pot ajuta să facă față dificultăților din viața de zi cu zi;

· Vom oferi împreună o nouă perspectivă asupra lucrurilor care simt că îi blochează;

· Își vor clarifica prioritățile, în funcție de valorile lor personale.

DESCRIEREA MEA

"Bună! Sunt ANDREEA MARIN și sunt pasionată de lucrul cu oamenii pentru a-i ajuta să-și descopere și să-și exploreze potențialul și să-și îmbunătățească viața. Cu o abordare empatică, rabdatoare și calmă, mă angajez să însoțesc clienții în călătoria lor către echilibru și autonomie.

Valorile mele personale - iubirea, aprecierea, autenticitatea, prietenii și familia - sunt fundamentale în munca mea și mă ghidează în relația cu clienții mei. Sunt convinsă că relația autentică și solidă dintre terapeut și client este cheia pentru o terapie eficientă și profundă.

Sunt o persoană perseverentă și creativă, mereu căutând modalități noi și inovatoare de a ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Sunt pasionată de ascultarea și înțelegerea povestilor clienților mei, iar curiozitatea mea mă motivează să explorez și să descopăr întotdeauna noi modalități de a-i sprijini în procesul lor de vindecare și creștere.

În timpul meu liber, mă bucur de diverse activități alături de cei dragi. Îmi place să petrec timp în natură, să joc boardgames, să ascult muzică și să dansez. Printre cărțile mele preferate se numără „Pe când eram o operă de artă” de Eric Emmanuel Schmitt și „Ține-mă strâns în brațe” de Sue Johnson, care reflectă interesul meu pentru conexiunea umană și dezvoltarea personală.

Cu experiență în terapie și formare, sunt aici să vă ajut să navigați prin provocările vieții și să vă sprijin în călătoria către o viață mai fericită, mai autentică și mai împlinitoare. Abordați-mă cu încredere pentru a începe această călătorie împreună!"

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Live

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page