top of page

mie., 26 mai

|

Webinar

Organizarea - calea spre o viață fabuloasă

În data de 26 mai 2021 a avut loc Webinarul „Organizarea - calea spre o viață fabuloasă”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Organizarea - calea spre o viață fabuloasă
Organizarea - calea spre o viață fabuloasă

Ora și Locația

26 mai 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Dacă ne lăsăm mintea și corpul să facă ce vor sau ce simt, de cele mai multe ori vor face lucruri rele sau lucruri care nu ne ajută cu nimic să creștem. Noi nu suntem mintea noastră, și nici trupul nostru. Noi suntem pilotul care se află la volan. Dacă adormim la volan, riscurile sunt enorme.

Te așteptăm pe canalul nostru de YouTube, unde poți viziona Webinarul Gratuit: „Organizarea - calea spre o viață fabuloasă” din data de 26 mai 2021, de la ora 18:30, unde îl veți cunoaște pe Ilie Pană, un antreprenor de succes, care dorește să-și împărtășească experiența de viață și pe cea profesională, pentru a da imbold și inspirație celor care vor să-și depășască condiția actuală.

Mintea și trupul nostru sunt un mecanism, sunt asemeni unui Robot pe care l-am primit cadou la naștere. Acest Robot are deja instalate anumite programe și din acest motiv are un anumit comportament natural. Însă noi avem puterea, ca și conducători ai acestui Robot să instalăm în el alte programe și să îl conducem spre direcțiile pe care noi ni le dorim. 

Noi putem folosi acest Robot astfel încât să ne ducă acolo unde vrem noi să mergem. Noi putem avea o viață fabuloasă, instalând programele potrivite și manevrând acest Robot corect. Pentru că Robotul să ne ajute să avem acea experiență de viață fabuloasă pe care cu toții ne-o dorim, atunci modalitatea sa de manevrare în acest sens este ORGANIZAREA. În acest webinar vom discuta despre metode clare și practice de ORGANIZARE astfel încât să nu îi permitem Robotului să funcționeze după programele cu care vine "din fabrică", ci așa cum noi ne dorim.

Cui i se adresează webinarul ?

Acest webinar i se adresează oricui vrea să își depășească condiția, oricui vrea să aibă o viață fabuloasă, oricui CREDE că este capabil de orice, atât timp cât face lucrurile pe care trebuie să le facă.

Cui nu i se adreseaza webinarul ?

Acest webinar nu se adresează oamenilor care trăiesc deja exact așa cum își doresc și nu vor absolut niciun progres în viața lor.

Descrierea detaliată a temei:

  1. Cum ar arată viața mea dacă aș putea să aleg dintr-un catalog infinit de posibilități? Majoritatea oamenilor nici măcar nu știu ce își doresc!
  2. AFIRMAȚIILE ZILNICE. Antrenarea și reamintirea Robotului de direcția în care trebuie să meargă.
  3. PLANUL VIZIUNII. Ce pași concreți majori trebuie să execut pentru a îndeplini Viziunea?
  4. PLANUL ("REZOLUȚIILE") ANUALE. Ce obiective trebuie să îndeplinesc anul acesta pentru a îndeplini unul sau mai mulți pași din Planul Viziunii? (rezoluții complexe, recurente, imediate).
  5. PLANUL LUNAR. Ce fac în această lună pentru a îndeplini Planul Anual?
  6. ȘABLONUL DE PROGRAM ZILNIC. Cum arată o zi perfectă din viața mea astfel încât să reușesc să îmi execut Planul în cel mai eficient și frumos mod cu putință?
  7. PROGRAMUL ZILNIC. Ce fac concret în fiecare zi a săptămânii pentru a executa Planul Lunar ?
  8. INSTRUMENTE DE LUCRU. Program de notițe. Calendar. Taskuri. Remindere. Alarme.
  9. Carieră. Relații. Aspect fizic. Pasiuni. Călătorii. Skilluri.

Cu cât Robotul este mai organizat, cu atât TU poți să te bucuri mai mult de viață. Cu cât ai mai multă organizare în viața ta și ști la orice pas ce ai de făcut, cu atât poți să te bucuri mai mult de prezent, adică de călătorie.

Nu fi doar un pasager al vieții tale, fii un pilot al vieții tale!

Cu ce pleacă acasă cursanții ?

NU pleacă nici cu șosete de la Laboratorul de Șosete, nici cu detergent de la Farmacia de Detergent, ci cu o tehnologie extraordinară cu care eu, Ilie Pană, am reușit să îmi transform viața în mod senzațional. 🙂 În acest proces, am înțeles că oricine poate să aplice aceste metode pentru a profita la maximum de Miracolul Vieții. Oamenii vor pleca acasă cu o nouă rază de speranța și cu metoda pe care dacă o aplică 100% este aproape IMPOSIBIL să nu reușească ce și-au propus în viața lor.

Despre Trainer:

Eu sunt Ilie Pană, antreprenor. Mereu mi-am dorit să fiu un antreprenor de mare succes și să trăiesc o viață fabuloasă. Încă sunt la început de drum, însă deja rezultatele au început să apară. Eu cred că pot să fac în viață mea ceea ce îmi doresc atât timp cât fac lucrurile pe care trebuie să le fac.

Am luat decizia ”nesăbuită” de a crea o fabrică de la zero în România și fiecare zi care trece îmi arată că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în întreaga mea viață. Acum, în fiecare zi, lucrez împreună cu minunata echipă a Laboratorului de Șosete să ne îndeplinim misiunea, și anume să încălțăm toți Românii cu șosetele perfecte la prețuri corecte, iar apoi întreaga LUME!!! 💚

Tot ca urmare a Laboratorului de Șosete, am avut norocul să întâlnesc un minunat partener alături de care am creat brandul Farmacia de Detergent, care, deși nu are în prezent nici măcar un an de activitate, a reușit să tureze la maximum motoarele fabricii de detergent din Băilești. Misiunea noastră cu Farmacia de Detergent este să îl transformăm în detergentul #1 al Românilor. Strategia este simplă. Oferim un produs extraordinar și cucerim inima fiecărui client!!!

Sunt 2 afaceri care înseamnă industrie, digitalizare și retail în România! De ce? Pentru că absolut fiecare dintre cele 3 concepte ne asigură succesul, iar numai unul dacă ar fi lipsit din ecuație, atunci nu am mai fi ajuns la rezultatele pe care am reușit să le obținem, și probabil nici măcar aproape.” Ilie Pană

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page