top of page

joi, 18 nov.

|

Webinar

Optimizarea CV-ului pentru un Job mai Bun

Pe data de 18 noiembrie 2021, a avut loc webinarul gratuit: "Optimizarea CV-ului pentru un Job mai Bun", unde împreună cu Camelia Macsim participanții au descoperit structura recomandată de specialiști pentru un CV cu un impact maxim.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Optimizarea CV-ului pentru un Job mai Bun
Optimizarea CV-ului pentru un Job mai Bun

Ora și Locația

18 nov. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

În contextul pandemiei și a schimbărilor din piața muncii, să aplici și să aștepți să fii sunat pentru un interviu nu mai funcționează ca în trecut. 

Este nevoie să ai o strategie de căutare a unui job, care să includă mai multe elemente. CV-ul tău este instrumentul principal prin care poți face diferența atunci când concurența este ridicată.

CV-ul este biletul tău spre un interviu de angajare.

Webinar-ul despre optimizarea CV-ului te va învăța să folosești structura recomandată de specialiști pentru un impact maxim.

Te așteptăm pe canalul nostru de YouTube pentru a putea vizualiza înregistrarea evenimentului!

Cui i se adresează webinarul?

Webinarul se adresează:

 • persoanelor care sunt în căutare unui nou job;
 • persoanelor care doresc o reconversie profesională;
 • persoanelor la început de carieră;

Cui nu i se adresează ?

 • persoanelor care sunt mulțumite cu jobul lor;
 • persoanelor care aplică  la joburi și sunt invitate la interviu (înseamnă că CV-ul lor funcționează);
 • persoanelor care consideră formatul Europass perfect pentru ele;

Structura Webinarului:

 • ce înseamnă un CV optimizat;
 • care sunt elementele cheie ale unui CV optimizat;
 • cum îți personalizezi CV-ul pentru obiectivul tău de carieră;
 • greșeli de evitat în CV;
 • sesiune Q&A.

Despre TRAINER:

„Sunt Camelia Macsim și sunt specializată în optimizarea CV-ului și profilului de LinkedIn. Mi-am dezvoltat competențele prin învățare continuă și redactarea a peste 4000 de CV-uri pentru clienți de pe toate continentele. Susțin cu pasiune candidații să își crească șansele de a fi invitați la interviu și să își rafineze strategia de căutare a unui nou job.

Implicarea mea în comunitate merge dincolo de business prin contribuția pe care o aduc la inițiativele de susținere și educare a diverselor categorii profesionale. Dezvolt și livrez constant sesiuni interactive despre rolul CV-ului în procesul de recrutare."

Camelia Macsim - A studiat psihologie și s-a specializat în psihologia muncii și organizațională. A participat la conceperea, elaborarea și validarea unor teste psihologice utilizate la scară largă de psihologi din toată țara, lucrând îndeaproape cu profesioniști de top din domeniu. Începutul carierei a venit cu înțelegerea corelațiilor dintre trăsăturile de personalitate și compatibilitatea angajatului cu postul. A folosit cunoștințele dobândite în contextul activităților de recrutare și selecție.

Obiectivul ei, ca antreprenor, este să aducă în atenția publicului larg conceptul de optimizarea a CV-ului și să susțină candidații să își atingă obiectivele profesionale, utilizând tehnici moderne de identificare și accesare a oportunităților din piață.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page