top of page

joi, 04 feb.

|

Webinar

Obiceiuri de productivitate acasă și la birou

În data de 4 februarie 2021 a avut loc Webinarul „Obiceiuri de productivitate acasă și la birou”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Obiceiuri de productivitate acasă și la birou
Obiceiuri de productivitate acasă și la birou

Ora și Locația

04 feb. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

În data de 4 februarie 2021 a avut loc Webinarul  „Obiceiuri de productivitate acasă și la birou”,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili, unde alături de Daniela Irimia, trainer certificat și consultant, am discutat care sunt principiile productivității, cum să ne organizăm timpul și activitatea astfel încât obiectivele pe care ni le propunem să devină realitate.

Vrei să afli cum să fii mai eficient și eficace în activitățile tale personale și profesionale? Vrei să descoperi acele acțiuni mici dar cu impact mare asupra rezultatelor pe care le obții? Vrei să îți gestionezi mai bine timpul și energia?

Împreună vom găsi modalitățile optime prin care să echilibrăm viața personală cu cariera, fără compromisuri.

Te invităm să accesezi înregistrarea webinarului accesînd link-ul de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=HgKUqrm0udE

Cui s-a adresat acest webinar?

  • Angajaților care lucrează de acasă sau de la birou;
  • Managerilor ce vor să își eficientizeze munca dar să își înțeleagă și oamenii din echipă mai bine;
  • Freelancerilor și antreprenorilor în căutare de echilibru între muncă și familie;

În cadrul webinarului participanții au  descoperit detalii despre:

Cum să ne setam obiective relevante pe care să le putem atinge cu o investiție moderată de resurse (timp, bani, energie).

  • Principiile productivității. Cum să identifici activitățile cu consum mic de energie dar cu beneficii mari în productivitate;
  • Elemente de organizare și planificare a timpului. Cum să fii mai eficient și eficace muncind același număr de ore;
  • Câteva micro-obiceiuri ignorate de majoritatea dar care te scutesc de pierderile de energie și frustrări legate de timp.

Despre trainer:

Daniela Irimia este trainer, consultant și autor de cărți de dezvoltare personală și profesională. Are o experiență de peste 7 ani de training în companiile din România. Din 2009, este antreprenor și a fondat mai multe proiecte ce încurajează dezvoltarea personală și profesională. Din 2013, dezvoltă și implementează cursuri de comunicare, leadership, muncă în echipă, gestionarea timpului și a stresului în organizații în cadrul Vision Consulting

În 2017 a fondat femeiaindependenta.ro.

Daniela este trainer certificat ANC și la nivel European în NLP (programare neuro-lingvistică). Susține workshop-uri și cursuri pentru dezvoltare personală și profesională, oferă mentoring și consiliere pentru antreprenori, freelanceri și lideri.

A scris cărțile Femeia Independenta și Eliberează-te de stres, cărți pe care le găsiți aici.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page