top of page

joi, 28 sept.

|

Live Online

Nevoile relaționale VS jocurile de putere

Te-ai întrebat vreodată de ce ne angajăm în lupte de putere, chiar și cu cei pe care îi iubim? Sau de ce, uneori, simțim că nu aparținem, că ne este greu să creștem și să evoluăm, să construim relații autentice?

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Nevoile relaționale VS jocurile de putere
Nevoile relaționale VS jocurile de putere

Ora și Locația

28 sept. 2023, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Înțelege-nevoile, schimbă-jocul!

🔸Descoperă cele 8 nevoi relaționale fundamentale care ghidează interacțiunile noastre;

🔸Află cum să eviți capcanele jocurilor de putere; 

🔸Învață strategii eficiente pentru a crea relații mai profunde și mai sănătoase.

Pentru a simți că aparținem, pentru a crește, pentru a ne simți în relație cu celalalt de lângă noi, avem anumite nevoi.

Avem 8 nevoi relaționale de bază. Când acestea nu sunt îndeplinite cădem în triunghiul dramei. Intrăm în jocuri pentru putere. Ne identificam cu Victima, Salvatorul sau Agresorul. Suntem angrenați în diferite roluri, la muncă, acasă, în contexte sociale, jucăm roluri, conștient sau nu.

Așadar, îți propunem o călătorie spre autocunoaștere și care te va ajuta să identifici rolurile din viața ta!

Înscrie-te la webinarul “Nevoile relaționale VS jocurile de putere”, din data de 28.09.2023, de la ora 18:30, susținut de Rucsandra Duțăpsihoterapeut și formator în Medicina Energetică Inca - pentru a descoperi strategii de a ieși din dramă, cu claritate și ușurință.

🚩Taxă de participare – 20 de lei.

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM.

🎯Prin participarea la acest webinar poți susține Școala Gimnazială Făgețelu, jud. Olt să achiziționeze o imprimantă prin proiectul Digitalizarea Școlilor. O parte din valoarea totală obținută în urma evenimentului va fi folosită pentru susținerea acestei cauze nobile.

Școala a fost recent recent renovată de Asociația Bookland România, însă are nevoie de echipamente digitale esențiale pentru elevi.

Contribuția ta va ajuta la achiziționarea unei imprimante multifuncționale pentru elevi.

🏨Vezi cazul Școlii Gimnaziale din Făgețelu - https://www.comunitateaccu.ro/scoala-gimnazial%C4%83-fagetelu

🎬  Vezi video testimonial al doamnei director Lusiana Drăgușin- https://www.youtube.com/watch?v=r9iwEPqsGeQ

Istoriile de viață sunt popularizate în poveştile copiilor care sunt transmise prin cărţi, radio, televiziune, ori în jurul focului la adunările de familie. Toate aceste roluri nu ne ajută să creștem, să evoluăm, să ne transformăm viața așa cum ne-o dorim. Ele ne fac să stăm în rigiditate, trăim în dramă și într-o luptă continuuă pentru putere, pentru cine are dreptate.

Ce e mai important pentru tine? Să ai dreptate sau să ai relații funcționale cu oamenii din jurul tău și mai ales o relație sănătoasă cu tine?

✅Webinarul este pentru tine dacă:

· nu se mai simți bine în pielea ta;

· îți dorești să te cunoști mai bine;

· vrei să ieși din jocurile de putere;

· ai oboist să demonstrezi că ești o persoană bună cu ceilalți;

· îți dorești să atragi energii constructive pentru tine;

· îți dorești mai mult pentru tine.

✅Cu ce informații vei dobândi concret în urma webinarului:

· vei învăța să îți identifici mai bine nevoile;

· vei reuși să identifici în ce roluri ai intrat pe parcursul vieții;

· vei afla cu ce bagaje transgeneraționale ai venit;

· vei afla mecanisme eficiente pentru a ieși din dramă;

· vei crește iubirea de sine;

· îți vei lua puterea înapoi și te vei dedica ție, din iubire.

Despre Trainer:

"Rucsandra Duta este numele meu. In 2011 am obținut liberă practică în Psihoterapie Integrativă, de atunci profesez ca psihoterapeut.  În 2017, la o conferință de psihoterapie integrativă în Milano, mi s-a arătat partea spirituală a vieții. Nu am înțeles prea bine atunci ce înseamnă asta dar părea fascinant, așa că am plonjat către ea. Am făcut-o în ritmul meu, în felul meu, au venit cât am putut eu duce în fiecare moment. Am învățat să accept că fiecare persoană are ritmul ei, că fiecare persoană are experiențele ei, că fiecare persoană are nevoile ei și e ok. E ok să fim diferiți!

Am finalizat formarea în Referențialul Arhetipurilor Personale, o metodă de autocunoaștere atât de profundă și complexă pe care aștept cu nerăbdare să v-o arăt! Am obținut certificarea de gradul 2 în Reiki Tradițional, certificare care a venit cu aspecte atât de speciale încât sufletul meu s-a umplut de fericire! Un proces fascinant care nu se va opri niciodată!

În 2023 am început formarea în Medicina Energetică Inca. O medicina practicata de samanii Q`ero din Peru. Cei mai mulți dintre noi stim că pentru a devein întelepți este nevoie să treacă mult timp, să ne apropiem de toamna vieții. Din păcate, de cele mai multe ori înțelepciunea este asociată cu timpul scurs, bătrânețea și neputința de a mai schimba ceva. Astazi, cu ajutorul lui Alberto Villoldo un renumit psiholog și antropolog care a petrecut 25 din viață în triburile de șamani din Anzi avem posibilitatea să ne reevaluăm această percepție.

Cunoașterea străveche de aproximativ 30000 mii de ani, a șamailor de pretutindeni dar mai ales a celor din America de sud, denumiți poporul Laika și Păstratori ai pământului ne este accesibilă și împărtășită cu iubire."

Fă parte din schimbare și alătură-te nouă în această misiune dublă de autocunoaștere și susținere a educației!

Înscrie-te acum și contribuie la o cauză nobilă!

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Live

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    20,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page