top of page

joi, 27 apr.

|

București

Manager în 2023: Cum să fii prezent, adaptabil și să găsești soluții

Să fii manager în anul 2023 este o mare provocare. Întrucât de-a lungul anilor, modurile de lucru s-au schimbat, strategiile de management au devenit o preocupare constantă pentru cei care ocupă această poziție.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Manager în 2023: Cum să fii prezent, adaptabil și să găsești soluții
Manager în 2023: Cum să fii prezent, adaptabil și să găsești soluții

Ora și Locația

27 apr. 2023, 18:00 – 20:00 EEST

București, Strada Progresului nr. 134-138, București 052034, România

Despre Eveniment

Rezultatele echipei sunt prioritatea oricărui manager, iar pentru a reuși să mențină echilibrul în companie, managerul trebuie să se adapteze tuturor situațiilor care se pot ivi într-o piață a muncii în continuă schimbare.

Dacă ești manager și vrei să încerci o altă abordare de leadership, inovativă și eficientă în activitatea ta, atunci te invităm la seminarul  "Manager în 2023: Cum să fii prezent, adaptabil și să găsești soluții?", din data de 25.05.2023, de la ora 18:00.

Alături de noi va fi Bogdan Grigoretrainer de improvizație în business, cu 16 ani de experiență pe piața de training, care te va face să vezi lucrurile dintr-o o altă perspectivă, prin tehnici de improvizație.

Taxă de participare: 60 de lei

🔻Înscrierea la workshop se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

Avem rugămintea ca la eveniment să prezentați dovada înscrierii la recepție.

În prezent, tehnicile improvizației ajută indivizi și echipe din organizațiile de top ale lumii să gestioneze schimbările și complexitatea. Îmbunătățind abilitățile oamenilor de a fi spontani și de a lucra împreună cu deschidere, aceste tehnici îi ajută pe lideri să fie mai eficienți în ce privește prezența de spirit, agilitatea și abilitățile de comunicare, de cele mai multe ori în situații dificile.

Problemele care apar nu mai sunt atât de ușor de anticipat, iar rezolvările nu sunt aceleași de fiecare dată. Provocarea de a ne adapta și a fi flexibili poate face diferența în rezultatele muncii noastre și în reușitele companiei în care lucrăm.

Improvizația aplicată în business se studiază la cele mai tari școli de business din lume.

Metoda de lucru este una extrem de dinamică, interactivă și foarte amuzantă, bazată pe activități din zona de teatru și improvizație aplicată.

📌Evenimentul va fi găzduit la sediul Fundației CCU – Strada Progresului, nr 134-138, Sector 5, București, Sala Mihai Eminescu.

Nu știm ce program ai pe data de 25.05.2023, de la ora 18:00...însă știm că merită să fii prezent/ă.

Workshop-ul este conceput în așa fel încât să-ți ofere cunoștințe noi, dincolo de orice teorie a managementului, prin interacțiunea cu ceilalți participanți și prin tehnici concrete de lucru, pe care nu le-ai mai experimentat până acum.

Îți promitem că te vei distra, te vei relaxa, vei cunoaște oameni noi din branșa ta și vei pleca cu o stare de bine.

Este liber la networking și la discuții libere...așa că nu rata această oportunitate de a-ți face noi prieteni.

✅În acest workshop interactiv vom aborda următoarele subiecte.

Puncte principale

· Fii prezent și adaptabil;

· Fii deschis către schimbare;

· Găsește soluții.

Competențe dezvoltate:

· Acceptare;

· Adaptare / Flexibilitate;

· Focus / Prezența;

· Găsirea de soluții.

Cui se adresează: manageri,  teamleaderi, oameni de HR și toți cei care își dau seama că au nevoie să-și dezvolte competențele pentru a fi relevanți și eficienți.

👨‍🏫CINE facilitează această sesiune? - Bogdan Grigore

Bogdan aduce o nouă perspectivă asupra trainingului îmbinând creativ pasiunea pentru facilitare și teatrul de improvizație. Cu o experiență de peste 16 ani pe piața de training, în prezent el este:

• Coordonatorul chapterului din România al Asociației Internaționale a Facilitatorilor (IAF Romania)

• Inițiator Facilitare.ro - proiect care oferă soluții organizațiilor și echipelor folosind diferite metode de facilitare, dar în același timp dezvoltă și abilitățile de facilitare ale managerilor din organizații.

• Managing Partner Improvizatie.ro (prima companie din Romania ce folosește improvizația aplicată în business ca metodă de dezvoltare. Prin workshopurile de improvizație participanții își dezvoltă competențe și atitudini ce îi vor ajuta atât în viața profesională, cât și în cea personală să fie mai proactivi, mai adaptabili, să comunice mai eficient și să lucreze mai bine în echipă).

Așadar, fii manager de 2023 ca la carte!

Te așteptăm! 😊

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Live

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare! https://docs.google.com/document/d/1bjEz0pvdk9hJwqvVOrKM2tq-mvcbsCbk/edit?usp=share_link&ouid=104035321272262474748&rtpof=true&sd=true

    60,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page