top of page

mie., 12 ian.

|

Webinar

Managementul Stresului (Gestionează timpul tău pentru a elimina stresul)

Pe data de 12 ianuarie 2022 a avut loc webinarul gratuit: "Managementul Stresului (Gestionează timpul tău pentru a elimina stresul)",susținut de Cătălina Duțu, EMBA.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Managementul Stresului (Gestionează timpul tău pentru a elimina stresul)
Managementul Stresului (Gestionează timpul tău pentru a elimina stresul)

Ora și Locația

12 ian. 2022, 18:30 – 20:25

Webinar

Despre Eveniment

Trăim într-o lume în clocot, oricât de multe încercăm să facem parcă tot nu avem timp suficient și suntem veșnic nemulțumiți. Cumva parcă avem timp pentru toate urgențele, pentru alții și foarte puțin timp pentru noi înșine. Și chiar și atunci când ne facem puțin timp pentru noi, oare chiar reușim să ne relaxăm? Găsim acele acțiuni care ne dau o stare de bine, de împlinire și echilibru? Sau proliferăm stresul?

Alături de Cătălina Duțu participanții au descoperit metode reale de a înlătura stresul din viața de zi cu zi.

Cui i s-a adresat webinarul?

 • Celor copleșiți de responsabilități;
 • Celor care înțeleg că o viață plină de stres este ca o bombă cu ceas;
 • Celor care vor să învețe să spună NU;
 • Celor care vor să-și gestioneze timpul personal și profesional pentru a lăsa loc pasiunilor și viselor lor.

Descrierea detaliată a temei:

Conform unui studiu realizat la nivel mondial, publicat aici (https://www.qualtrics.com/blog/confronting-mental-health/), 67% dintre respondenți au reclamat creșterea nivelului de stres. Nu este de mirare că ne certăm toți cu toți, că nu ne înțelegem prea bine cu cei apropiați și cu cei cu care interacționăm ocazional, de exemplu în social media. Dacă procentul de mai sus ți se pare la fel de alarmant ca și mie, dacă consideri că este stresul face parte din tine, te invit să înțelegi de unde provine și să identifici modalități concrete prin care îl poți înlătura din viața ta.

Vestea bună este că se poate! Dovada sunt acei oameni din jurul nostru care reușesc să își păstreze zâmbetul autentic, energia și să inspire dincolo de tot și de toate.

Cu au plecat  acasă cursanții ?

 • Indicii clare despre ce pot face pentru a se relaxa;
 • Tips&tricks pentru utilizarea matricei priorităților, parte din managementul timpului, acel instrument pe care să îl folosești pentru eliminarea stresului;
 • Momente WOW care îi vor însoți pe mai departe în drumul tău către ei însuși;
 • O listă cu recomandări bibliografice suport pentru eliminarea stresului.

Detalii trainer:

Cătălina Duțu este absolventă de marketing și a finalizat în urmă cu doi ani un program internațional de Executive MBA. Are o experiență de peste 15 ani în mediul antreprenorial românesc, din care peste 10 ani în top management. A fost responsabilă cu coordonarea unor proiecte consistente de până la 5 milioane de euro și a contribuit la dezvoltarea personală și profesională a sute de colegi și subordonați.

În ultimii 5 ani a colaborat pentru proiecte de studii de piață, planuri de afaceri și strategii de marketing și vânzări din postura de consultant senior. Este antreprenor și trainer acreditat. Dezvoltarea cursurilor pe care le are în portofoliu au venit ca un răspuns firesc și aplicat la nevoile identificare în piață, respectiv consolidarea unor piloni absolut necesari pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos:

 • relația cu tine însuți și cu prioritățile tale prin Managementul timpului;
 • relația cu ceilalți prin Leadership;
 • relația cu banii prin Managementul banilor.

În 2022 va lansa cursuri de educație financiară și antreprenorială pentru copii și adolescenți cu același gând de a planta semințe sănătoase în societatea românească. Punctul forte al Cătălinei este înțelegerea afacerilor la nivel macro, precum și înțelegerea oamenilor în complexitatea și frumusețea lor.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page