top of page

joi, 21 nov.

|

București

Managementul Conflictelor

În data de 21 noiembrie 2019 a avut loc Seminarul „Managementul Conflictelor”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Managementul Conflictelor
Managementul Conflictelor

Ora și Locația

21 nov. 2019, 17:30 – 20:30

București, Strada Progresului, București, Romania

Despre Eveniment

Conflictele fac parte din cotidian, sunt inevitabile. Fie că este vorba de viața personală fie că vorbim de viața profesională. În esență, este vorba despre păreri diferite; părerea unei persoane este în contradicție cu părerea altei persoane.

Atunci când purtăm o discuție, avem tendința de a ne păstra întotdeauna părerea.

Speaker-ul care ne-a îndrumat către gestionarea corectă a conflictelor a fost doamna Nușa Bugeac – psiholog, specializată Master NLP și consultant în Metafizică Chineză, având ca specialitate: comunicarea, structurile și profilele de personalitate, relațiile, managementul furiei, managementul stresului și managementul conflictelor.

Te invităm să urmărești înregistrarea evenimentului pe canalul  nostru de Youtube!

Conflictele aduc prejudicii de milioane de lei organizațiilor în fiecare an. Este cel mai semnificativ cost care poate fi redus.

Câteva statistici îngrijorătoare publicate de  revista Forbes:

-   între 60% și 80% dintre dificultățile cu care se confruntă organizațiile rezultă din relațiile tensionate între angajați;

-   55% dintre manageri nu consideră conflictul o responsabilitate personală.

Atunci, a cui responsabilitate este? De obicei ajunge pe masă departamentului de RU.

Bineînțeles, fiecare dintre noi suntem resposabili de rezolvarea cu succes a conflictelor, dar nu este ceva ce majoritatea dintre noi așteaptă cu nerăbdare. Primul pas în rezolvarea conflictelor este să recunoaștem existența conflictului. Este necesar să învățăm tehnici de rezolvare a conflictelor. Dacă le-am învața de mici, am reusi sa evităm multe tensiuni ca și adulți.

Este posibil ca după câțiva ani de activitate să fi învățat numeroase abilități tehnice, dar tot la fel de bine să nu fi învățat cum să rezolvăm în mod eficient conflictele. Încă ne rezolvăm conflictele în acelsi mod în care o făceam în copilarie, la locul de joacă: ne băgăm degetele în urechi, nu ascultăm, nu cedăm și adoptăm o poziție de putere – de agresor sau de victima.

Nușa este absolventă a Facultății de Psihologie, s-a specializat în hipnoză, relaxare și terapie ericksoniana, în terapie de cuplu și familie și în Managementul relațiilor interumane–metoda E.S.P.E.R.E (metodă de comunicare creată de psihosociologul francez Jacques Salome).

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page