top of page

mie., 17 iul.

|

București

Introducere în Face Reading

În data de 17 iulie 2019 a avut loc Seminarul „Introducere în Face Reading”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Introducere în Face Reading
Introducere în Face Reading

Ora și Locația

17 iul. 2019, 17:30 – 20:30

București, Strada Progresului 134, București, Romania

Despre Eveniment

Speaker în cadrul evenimentului a fost Anca Felea -  trainer și primul profesor acreditat în cadrul programului de către Face Keys România

Anca este unul dintre cei mai dedicați practicanți ai acestei metode moderne și neconvenționale de comunicare, expert în identificarea și decodificarea fizionomiei și microexpresiilor, precum și specialist în comunicare non și paraverbală.

Cu o experiență vastă în formare, instruire, managementul conflictelor și al tehnicilor de negociere și comunicare persuasive, Anca este trainer certificat în formare pluridisciplinară și personală, hipnoterapeut certificat în hipnoza ericksoniana și terapeut în formare în Terapia prin Regresie în cadrul UK Regression Academy.

Interpretarea trăsăturilor faciale este prima formă de comunicare între oameni. Precede orice cultură sau formă de scriere şi chiar limbajul articulat.

Face Keys este metoda care îmbină informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii (chineză, arabă, indiană, europeană) cu informaţii moderne, verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre, ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica, antropologia sau fiziologia.

Face Reading-ul, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, îşi găseşte azi aplicabilitate în toate domeniile la care vă puteţi gândi, fie că vorbim de lumea business-ului, fie de dezvoltarea personală.

Ce aspecte au fost prezentate în cadrul workshop-ului:

  • Prezentarea feței - cum se "împarte" și cum se citește fața în profiling, care sunt cele 5 sectoare faciale și ce spun acestea despre personalitatea unui om;
  • Tipul de personalitate în funcție de forma fetei și metode de abordare a unei persoane în funcție de tipul acesteia;
  • Ochii, grupele de ochi, și caracteristicile principale ale fiecărei grupe;
  • Câteva noțiuni despre fiecare organ reprezentat în partea de sus a corpului și anume: sprâncenele, nasul, urechile, gâtul și ce arată acestea despre personalitatea umană;
  • Unde vedem agresivitatea şi violenţa şi cum ne păzim de ele;
  • În ce plan al vieţii resimte omul din faţa ta stresul;
  • Cum recunoaştem şi cum măsurăm nivelul de frustrare din viaţa oamenilor.

În partea a doua a seminarului a avut loc sesiunea de Întrebări și Răspunsuri pentru participanții interesati să aprofundeze morfopsihologia.

Vă invităm să urmăriți înregistrarea evenimentului pe canalul nostru de Youtube!

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page