top of page

mar., 10 sept.

|

București

Inteligența emoțională și relațională

În data de 10.09.2019, a avut loc Seminarul “Inteligența emoțională și relațională” eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Inteligența emoțională și relațională
Inteligența emoțională și relațională

Ora și Locația

10 sept. 2019, 17:30 – 20:30

București, Strada Progresului, București, Romania

Despre Eveniment

Speakeri în cadrul evenimentului au fost: Simona Podgoreanu  -  trainer, manager și consultant de peste 15 ani și Oana Scarlat – coach și trainer NLP Resonanz Kutchera, Austria.

Sesiunea ne-a ajutat să conștientizăm cum potențăm inteligența emoțională și cum relaționăm mai bine, dezvoltându-ne empatia și flexibilitatea comportamentală. Pe parcursul celor 2 ore de workshop, participanții au  aflat ce este inteligența emoțională și cum o putem dezvolta, vom înțelege ce stă la baza ei și care este impactul în viață noastră, atât în plan personal, cât și emoțional.

Temele abordate în cadrul seminarului au fost:

  • De ce şi când EQ e mai important ca IQ;
  • Costul absenţei inteligenţei emoţionale;
  • Dezvoltarea empatiei și flexibilității comportamentale prin: Raport, Calibrare, Ascultare.

Simona Podgoreanu  susține cursuri de leadership, negociere și managementul resurselor umane. A fost director de Resurse Umane în cadrul unui Grup de companii antreprenoriale cu 850 de angajați . A absolvit programe de specializare la HEC Montreal și Institute d’Administration , Franța, în domeniul Resurselor Umane sau train the trainers.

Oana Scarlat este director de marketing și vânzări în cadrul EXEC-EDU, una dintre cele mai respectate companii de training din România. Lucrează cu clienti din cele mai variate industirii , în calitate de consultant, coordonator de programe de training și trainer în comunicare, relații conștiente și managementul conflictelor.

Te invităm să urmărești înregistrarea evenimentului pe canalul nostru de Youtube!

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page