top of page

joi, 21 iul.

|

Webinar - Live Online 🎬

Inteligența Emoțională -motorul relațiilor tale de orice fel

Știi care este principalul factor căruia omul îi datorează succesul său fericit? Succesul acela fericit în cuplu/familie, în carieră, în finanțe, chiar și în privința sănătății și a speranței de viață? - RELAȚIILE.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Inteligența Emoțională -motorul relațiilor tale de orice fel
Inteligența Emoțională -motorul relațiilor tale de orice fel

Ora și Locația

21 iul. 2022, 18:30 – 20:30 EEST

Webinar - Live Online 🎬

Despre Eveniment

Conform ultimelor studii din neuroștiințe, durata și calitatea vieții nu este de nimic mai puternic influențată decât de capacitatea de a construi relații cu ceilalți. Iar inteligența/maturitatea emoțională este responsabilă pentru tot ce ne dorim să devenim, să facem și să avem cât om trăi. Sunt două aspecte generale care ne influențează fiecare alegere/decizie, fiecare exprimare, fiecare acțiune în parte: rănile emoționale și disponibilitatea de a învăța continuu cum să redevenim bine.

Te invităm la un webinarul gratuit:”Inteligența Emoțională-motorul relațiilor tale de orice fel din data de 21.07.2022 de la ora 18:30, dacă ești omul care se gândește la o detoxifiere a relațiilor sale, la o infuzie de stimă de sine.

Dacă și rezultatele pe care le ai depind foarte tare de cât de bine te înțelegi cu ceilalți, atunci vino să-l cunoști pe Cătălin Stoica - coach de inteligenţă socioemoţională – motivaţie, comunicare și limbaje de influenţare , alături de care să afli cum poți construi relații de succes.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Pentru a putea participa LIVE la eveniment, te rog să ai instalată aplicația Zoom.

“Nu poți avea succes dacă nu vor suficient de mulți oameni să ai succes. Dar, mai mult decât atât, eu sunt adeptul succesului fericit, îmi doresc nu doar să fiu sus ca să par bine. Eu vreau să fiu bine ca să ajung sus. Având grijă de starea mea, îmi pasă cu adevărat și de starea celorlalți.” Cătălin Stoica

Cui se adresează evenimentul?

Celor care doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții prin capacitatea de a construi relații cu ceilalți.

Cui nu se adresează evenimentul?

Acest webinar nu este pentru cei care preferă să caute mereu vinovați în afară, pasând responsabilitatea pentru starea lor de bine. Asumarea vieții pe care o trăim reprezintă primul semn de inteligență emoțională a cuiva și îi face predictibile rezultatele viitoare.

Cu ce pleacă acasă participanții:

Dacă participi, te alegi cu idei practice concrete, cu gesturi și cuvinte de putere, care să-ți alimenteze inteligența emoțională în situații dintre cele mai diverse. Pentru liniștea și echilibrul tău, pentru prevenirea și rezolvarea conflictelor, pentru motivație, disciplină, creativitate și comunicare de calitate.

Cătălin Stoica:

“Am făcut divertisment de radio și televiziune timp de 20 de ani. Kiss FM, Pro Fm, Digi FM, Pro Tv, Antena1. Am început în TVR când eram doar un puști. Emisie de radio, producţie tv, management de programe, marketing și organizare de evenimente, comunicare și resurse umane. Producţie de televiziune, management de proiecte; am scris scenariu de film și divertisment. Am făcut TOTUL cu mare pasiune, cu respect și cu succes! Am învăţat mult! Am învăţat chiar și de acolo de unde credeam că nu e nimic de învăţat.

Dezvoltarea personală intenţionată mi-a schimbat viaţa. În ȘI mai bine! Am trecut de la principiul „ori eu, ori tu”, la ceva mult mai sănătos: „și eu, și tu”. Am studiat și experimentat pentru mine! Apoi, am descoperit că-i pot susţine și pe ceilalţi în propria lor dezvoltare! Mă bucur în fiecare zi de interacţiunea cu oamenii. Mă bucur sincer!

Profiling, hipnoză, neuro leadership training, coaching pe inteligenţă socioemoţională – motivaţie, comunicare și limbaje de influenţare. Am studiat și experimentat cu cei mai buni: John Maxwell, Paul Martinelli, dr. Edwin Yager, Richard Bandler, Christian Simpson, Roddy Galbraith, Michael Roach, Tony Robbins, Daniel Bichiș, Ion Duvac și alţii.

Încă nu am descoperit o problemă fără rezolvare și nu cred că există „suficient de bine”. Întotdeauna se poate mai mult. De aceea ne-am și născut: ca să învăţăm și să evoluăm în mod real, constant, cu succes! Fără să fim perfecţioniști; căci asta e o boală, nu o calitate. Iubesc oamenii! Și iubesc să văd cum cad limitele, una câte una! Iar creșterea alături de copii e pasiunea mea cea mai mare.

Timp de mai multă vreme, ne-am auzit în fiecare seară de luni, pe Digi FM, în emisiunea Academia de Bine. Cu dezvoltare, nu zgomot. Cu soluții, nu polemici. Dacă te pot ajuta în vreun fel, lasă-mă să știu! Îmi place să creez instrumente și momente care schimbă Vieţi, Afaceri, Relaţii! catalin@catalinstoica.org

Sunt Cătălin Stoica. #HaiSus!” 

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Gratuit

    Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page