top of page

mie., 12 aug.

|

Webinar

Ingineria somnului sau cum să dormi (mai) bine

În data de 12 august 2020 a avut loc Webinarul "Ingineria somnului sau cum să dormi (mai) bine", eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Ingineria somnului sau cum să dormi (mai) bine
Ingineria somnului sau cum să dormi (mai) bine

Ora și Locația

12 aug. 2020, 18:00 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

În lumea de astăzi suntem supuși unei avalanșe de informații fară precedent. 

Într-o singură zi primim aceeași cantitate de stimuli pe care un om din perioada în care Columb traversa oceanul le primea de-a lungul întregii vieți... Ne-am adaptat oare atât de repede acestui val de stresori încât să ne trăim viața cu bucurie în loc să stăm în permanență în gardă?

Dacă te confrunți cu stări de oboseală peste zi și/sau incapacitatea de a adormi sau de a păstra somnul neîntrerupt peste noapte, cel mai probabil nu îți trăiești viața, ci viața te trăiește pe tine. Azi mai mult reacționăm decât acționăm. Ritmul cotidian "normal" nu mai lasă timp pentru odihnă și reîncărcarea bateriilor. De cele mai multe ori apelăm la energizante pentru a fi eficienți.

Există oare și alte variante? Există oare posibilitatea de a NU face ceva în mod expres pentru a dormi fară probleme?

Bogdan Bănculescu, trainer și coach, a gasit soluții în acest sens, ocupându-se în ultimii ani în mod direct de sute de oameni cu probleme de somn și energie.

 Soluțiile pe care le-a identificat au suport științific, iar o parte dintre ele le au fost împărtășite pe 12.08.2020, în cadrul webinar-ului GRATUIT - "Ingineria somnului sau cum să dormi (mai) bine".

Te invităm să vizualizezi înregistrarea webinarului pe canalul nostru de Youtube!

Cui i se adresează webinarul?

Webinarul se adresează celor care au probleme de somn și energie și vor să le rezolve prin mijloace naturale (fară pastile), se adresează celor care s-au săturat de metode minune și sunt dispuși să înțeleagă fondul problemei și nu să rezolve un simptom. Se adresează celor care acceptă să facă acum un mic efort care se va vedea mai târziu nu doar în starea de sănătate fizică.

Cui NU i se adresează webinarul?

  • celor care cred că somnul TREBUIE forțat să vină și nu lasat să aleagă el momentul;
  • celor care preferă să se sedeze (alcool, somnifere etc) în loc să doarmă;
  • celor care cred că neschimbând nimic în modul lor de viață lucrurile se vor îndrepta de la sine.

Descrierea detaliată a temei:

Somnul și energia sunt strâns legate între ele. Și, din păcate (sau din fericire) sunt într-o siombioză mult mai complexă cu alte manifestări ale stării de sănătate. Când una nu funcționează bine, toate sunt influențate în rău. Dar este valabil și reversul: când repui în funcțiune una dintre ele, și celelalte încep să se desfășoare în mod normal.

"Informația care stă la baza acestui webinar am adunat-o în ultimii ani. M-am bazat pe studii care au implicat cercetări ce s-au întins la rândul lor în ani de observație și interpretare. Câteva au obținut și premiul Nobel pentru Medicină sau Fiziologie în ultimii ani. Altele, nu mai puțin valoroase, m-au făcut să trag concluzia că rezolvarea problemelor de somn și energie se face prin redobândirea unor obiceiuri simple, dar sănătoase pentru om, în întreg ansamblul sau: minte, suflet și corp." Bogdan Bănculescu

Tot ceea ce îți voi prezenta este testat pe mine și pe alte sute de persoane.

Reîntoarcerea la o funcționare normală se face în mod treptat. De multe ori, la fel de discret cum s-a produs și defectarea în timp a funcționării corespunzătoare. Este nevoie de perseverență și constanță în practicarea unor tehnici simple și a schimbării mentalității. Nici Roma nu a fost construită într-o zi (noapte), nu? Soluțiile minune, în care să nu faci nimic sau să facă altcineva pentru tine, sunt pentru alte industrii: creșterea părului, a unghiilor etc. Pentru a te reîmprieteni cu somnul abordarea este diferită. Mici pași făcuți în mod constant, zi de zi.

Bogdan Bănculescu ne va explica cum, asigurând un mediu propice funcționării unor mici organe la nivel celular, nivelul nostru de energie de peste zi și calitatea somnului de peste noapte sunt influențate în bine, astfel încât să avem un somn odihnitor noaptea și un nivel de energie aidoma celui pe care îl aveam în copilărie - inepuizabil.

Cu ce au pleacat acasă cursanții?

Cu înțelegerea faptului că puterea este la ei. Doar de ei depinde să reînceapă să doarmă buștean și să aibă un nivel de energie ridicat peste zi. Vor învața o modalitate simplă pe care dacă o vor aplica în mod constant, vor trăi clipe paradoxale de fericire fară motiv. Dacă se confruntă cu anxietate sau depresie, daca au un sistem imunitar deficitar, kilograme în plus sau dacă vor să își întărească memoria și atenția, o vor putea face alocând 15-20 de minute pe zi. Pe lângă schimbarea unor obiceiuri - etape fundamentale în rezolvarea insomniei sau a lipsei de energie.

Despre trainer:

"Sunt Bogdan Bănculescu, coach și trainer - un om obișnuit care, ca și tine, m-am confruntat cu mari probleme de somn. Sunt un căutător, un explorator, o persoană dornică să experimenteze toate nebuniile care mi-ar putea face viața mai interesantă. Am lucrat de-a lungul timpului cu mii de oameni – pe unii i-am condus, pe alții i-am avut ca beneficiari sau furnizori.

 Fac sport și am grijă de alimentația mea de ani de zile.

Am mintea analitică și structurată a inginerului, astfel încât nu mi-a fost greu să fac un traseu al călătoriei pe care ți-o propun. Am ajutat, în ultimii doi ani, mai bine de o sută de oameni să treacă de la o noapte infernală la nopți liniștite. Aș minți dacă aș spune că acum dorm ca un prunc în fiecare noapte. Doar că acum ȘTIU ce am de făcut și, mai ales, FAC, astfel încât efectele unei asemenea nopți trec neobservate." Bogdan Bănculescu

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page