top of page

mie., 07 sept.

|

Webinar - Live Online 🎬

Infidelitatea și Gelozia - Ce sunt? Când apar? Ce facem?

Infidelitatea și gelozia sunt prezențe invizibile, dar reale în viața multor cupluri. Le evităm, ne ascundem sau chiar le înfruntăm uneori, însă întotdeauna provoacă frică, durere, anxietate, furie sau disperare.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Infidelitatea și Gelozia - Ce sunt? Când apar? Ce facem?
Infidelitatea și Gelozia - Ce sunt? Când apar? Ce facem?

Ora și Locația

07 sept. 2022, 18:30 – 20:30 EEST

Webinar - Live Online 🎬

Despre Eveniment

O altă scenă de gelozie se repetă și simți cum ai un déja-vu ciudat. O scenă care îți sufocă libertatea și simți cum încet, încet te îndepărtezi emoțional de partenerul tău, îți lasă un gust amar întotdeauna aceleași reproșuri fără sens...

Gelozia este oare doar cauza suspiciunilor de infidelitate, sau mai mult de atât?

Am ales o temă despre o situație de viață reală și delicată - Infidelitatea și Gelozia - două fenomene des întâlnite care continuă să afecteze multe cupluri și în ziua de azi.

Vino alături de noi pe data de 07.09.2022, de la ora 18:30 la webinarul gratuit "Infidelitatea și Gelozia" ca să afli Ce sunt?Când apar? Ce facem?

Alături de noi va fi Alexandra Olteanu - coach și trainer acreditat - care ne va ajuta să identificăm cauzele, să ne poziționăm corect față de complexitatea sufletului uman pentru a putea să găsim o cale mai ușoară de a gestiona contextele de viață.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Infidelitatea și gelozia sunt prezențe invizibile, dar reale în viața multor cupluri. Le evităm, ne ascundem sau chiar le înfruntăm uneori, însă întotdeauna provoacă frică, durere, anxietate, furie sau disperare.

Nu vom aborda această temă căutând vinovați, nici identificând forma cea mai bună de judecată, nici punând lupa pe suferința cea mai mare, ci doar vom căuta o variantă mai ușoară de înțelegere a acestui tip de experiență, vom prezenta câteva instrumente pentru un mai bun auto-control, vom propune formule pentru toleranță, iertare și responsabilitate.

Vom vorbi despre sursele geloziei, despre rănile închise superficial în fragedă copilărie care se reactivează în adultețe sub forma geloziei și despre oameni geloși, care sunt combinații complexe de suspiciune și dependență emoțională.

Nu ocolim subiecte sensibile cum sunt frica de a pierde sau credința că nu sunt suficient de bun, ne oprim la indicatori de suferință și la șansa fiecăruia de a deveni conștient de  nevoi și de a acționa în direcția propriei fericiri.

Cui i se adresează webinarul ?

Tuturor celor care s-au confruntat în viață cu infidelitatea și gelozia, fie în relațiile părinților lor, fie în cazul relațiilor lor de cuplu. Tuturor celor care au o sensibilitate legată de aceste subiecte sau care, în situații specifice de viață, au nevoie să știe cum le pot gestiona mai ușor.

Cui nu i se adresează webinarul ?

Acelora care cred că știu tot. Acelora care-și pot controla 100% emoțiie. Acelora care cred că niciodată în viața lor nu li se poate întâmpla.

Cu ce pleacă acasă participanții ?

· Înțelegerea celor două concepte;

· Înțelegerea cauzelor care determină infidelitatea și gelozia;

· Repere care ne ajută să ne înțelegem mai ușor reacțiile și să creștem nivelul de toleranță cu sine și cu ceilalți;

· Integrarea unor instrumente care susțin auto-controlul și responsabilitatea;

Detalii trainer:

"Sunt Alexandra Olteanu, Managing Director la All to Know Consultanță și Training – o agenție care și-a început activitatea în 2017 din dorința de a pune la dispoziția oamenilor experiența, expertiza și dăruirea noastră. Dorim să generăm voință de a știși putere pentru a pune în practică.

Ceea ce înseamnă All to Know astăzi, se datorează și bagajului de cunoștințe și experiențe  acumulate de mine de-a lungul a peste 20 de ani de muncă în diverse companii și grupuri multinaționale dintre care 15 ani în poziții de top management.  A fost punctul de plecare în tot ceea ce am dezvoltat ca antreprenor, unde am cules mai departe experiențe diverse, complexe și interesante despre oameni și culturi organizaționale.

Sunt coach și traineracreditat, cu mai bine de 15 ani de experienta, in business si in life coaching. Am in spate mii de ore de coaching și training cu clienti din geografii si medii culturale diferite, zone de business  si roluri  diverse, am un background academic solid, care sa imi permita sa inteleg, sa compar si sa selectez cele mai bune metode.

În cadrul All to Know ofer consultanță în zona de business, sesiuni de training, workshop de echipă, coaching și consiliere în dezvoltarea personală". Alexandra Olteanu

Vino alături de noi să găsești echilibrul unei vieți de cuplu fericite! :)

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Gratuit

    Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page